4 επώνυμες αποκαλύπτουν τι βάζουν στο beauty νεσεσέρ τους το καλοκαίρι

Τα αγαπημένα τους προϊόντα αλλά και όλα τα απαραίτητα στη θάλασσα

4 επώνυμες αποκαλύπτουν τι βάζουν στο beauty νεσεσέρ τους το καλοκαίρι

Τις απολαμβάνουμε καθημερινά στο πλατό, ενώ μέσα από τις φωτογραφίες που ανεβάζουν στα προσωπικά τους προφίλ στο Instagram μάς εμπνέουν για τις fashion και τις beauty επιλογές τους. Η Ελένη Μενεγάκη, η Δούκισσα Νομικού, η Σταματινα Τσιμτσιλή και η Κατερίνα Καινούργιου ήδη έχουν ξεκινήσει τις αποδράσεις τους στη θάλασσα και πέρα από το (απαραίτητο) μαγιό τους, βάζουν στο νεσεσέρ τους όλα αυτά τα προϊόντα ομορφιάς, που θα τις προστατεύσουν από τον ήλιο αλλά και από κάθε απρόοπτο που μπορεί να τους συμβεί.

Φυσικά κάνουν χώρο και για τα δικά τους αγαπημένα fashion αξεσουάρ, που δεν μπορεί να λείπουν από την τσάντα παραλίας τους, για να νιώθουν πιο έτοιμες και σίγουρες από ποτέ ότι μερικές ώρες πλάι στο κύμα ή δίπλα στην πισίνα θα τις περάσουν πιο όμορφες και λαμπερές από ποτέ!

4 επώνυμες αποκαλύπτουν τι βάζουν στο beauty νεσεσέρ τους το καλοκαίρι

Ελένη Μενεγάκη

ελένη μενεγάκη

Με ευαίσθητη ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα η Ελένη Μενεγάκη φροντίζει πάντα να έχει ένα καλό αντηλιακό στο νεσεσέρ της προκειμένου να αποφύγει τα χειρότερα κατά την έκθεσή της κάτω από τον καυτό κυκλαδίτικο ήλιο της Άνδρου, ενώ δεν αμελεί και την φροντίδα των χειλιών της, επιλέγοντας ένα lip balm με υψηλό SPF, που τα διατηρεί ενυδατωμένα στην πολλή ζέστη και παράλληλα προστατεύει από τα ηλιακά εγκαύματα αυτή την ευαίσθητη περιοχή.

Δούκισσα Νομικού

δούκισσα νομικού

Το ατού της, πέρα από την καλλίγραμμη σιλουέτα της, δεν είναι άλλο από τα μακριά, λαμπερά κατάξανθα μαλλιά της. Έτσι η Δούκισσα Νομικού, μόλις ξεκινήσει οικογενειακώς τις διακοπές της στη Μύκονο, φροντίζει να προμηθευτεί τα κατάλληλα σαμπουάν και contidioner, ενώ στο νεσεσέρ της έχει πάντα ειδικά προϊόντα για τον ήλιο, προκειμένου να αποφύγει την ξηρότητα, τη θαμπάδα και την αφυδάτωσή τους όσο χρόνο παίζει με τα παιδιά της στην παραλία.

Κατερίνα Καινούργιου

κατερίνα καινούργιου

Κάνει διακοπές σε διάφορα νησιά της Ελλάδας, με τη Μύκονο και την Τήνο να είναι πάντα μέσα στα καλοκαιρινά της πλάνα. Η Κατερίνα Καινούργιου δίνει μεγάλη βάση στην προστασία της επιδερμίδας της πριν ξεκινήσει την ηλιοθεραπεία, ενώ καθόλη τη διάρκεια του καλοκαιριού προστατεύεται με τα κατάλληλα αντηλιακά, που δεν λείπουν από το νεσεσέρ της. Μάλιστα, επιλέγει προϊόντα με χρώμα, που της χαρίζουν παράλληλα ήπια κάλυψη αλλά και τη μέγιστη προστασία από τον ήλιο.

Σταματίνα Τσιμτσιλή

σταματίνα τσιμτσιλή

Στην Πάρο, όπου περνάει σχεδόν όλες τις καλοκαιρινές της διακοπές με την οικογένειά της, μένει στην παραλία αρκετές ώρες, οπότε προσέχει για να... έχει. Πέρα από τα αντηλιακά και τα after sun που χρησιμοποιεί, δίνει μεγάλη βάση και στις δροσερές μυρωδιές, που θέλει να τη συντροφεύουν καθόλη τη διάρκεια της μέρας, ακόμα και στη θάλασσα. Έτσι ένα boby mist είναι Νο1 επιλογή για την παρουσιάστρια του "Happy Day", προτιμώντας ήπιες αρωματικές νότες, που της χαρίζουν φρεσκάδα ακόμα και κάτω από τον αυγουστιάτικο ήλιο.

Μυστικό για ασφαλές μαύρισμα χωρίς ήλιο

KIWI

Το να αποκτήσεις μια μπρούτζινη χρυσαφένια επιδερμίδα χωρίς να αγγίξει ο ήλιος δεν θέλει κόπο μόνο τρόπο και μια απλή επίσκεψη στους ατμοσφαιρικούς χώρους του Κiwi MegaTan, όπου μέσα σε λίγα λεπτά θα αποκτήσεις ένα υπέροχο μαύρισμα χαλαρώνοντας και απολαμβάνοντας μια μοναδική εμπειρία αναζωογόνησης.

Mετά από 12 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην Γλυφάδα, το 2022 το Kiwi MegaΤan αποφάσισε να επεκταθεί περαιτέρω στα νότια προάστια κάνοντας μία στρατηγική συνεργασία με τον όμιλο solarium stores με έδρα τον Πειραιά. Έτσι, δημιουργείται ένα νέο κατάστημα στον Άλιμο με την υπογραφή του brand Kiwi MegaTan που έρχεται να συμπληρώσει τα άλλα 2 καταστήματα στη Γλυφάδα και τον Πειραιά. Σημείωσε ότι η αλυσίδα πλέον λειτουργεί υπό κοινή φιλοσοφία στο τρίπτυχο που την ανέδειξε στον χώρο του solarium, προσθέτοντας μια τέταρτη αξία, αυτήν του value for money ώστε ο πελάτης να έχει την υψηλότερη παροχή υπηρεσίας στην καλύτερη τιμή της αγοράς.

Info

Δροσερή & φρέσκια το καλοκαίρι

tranoulis-perfumes.gr

Κάθε καλοκαίρι μένεις αρκετές ώρες κάτω από τον ήλιο, απολαμβάνοντας χαλαρές στιγμές μόνη ή με παρέα. Θέλεις να νιώθεις φρέσκια και δροσερή, αλλά από την άλλη αποφεύγεις τα "βαριά" αρώματα. Η λύση για σένα είναι ένα υπέροχο body mist, με την υπογραφή Tranoulis, που δεν περιέχει αλκοόλ και θα σου χαρίσει την πιο δροσερή και ανάλαφρη αίσθηση που έχεις νιώσει ποτέ.

Διάλεξε αυτό που σου ταιριάζει ή επέλεξε να δημιουργήσεις ένα body mist αρωματισμένο με το αγαπημένο σου άρωμα και -γιατί όχι!- με έξτρα δόσεις glitter. Η λαμπερή και αρωματική του σύνθεση θα σου χαρίσει λάμψη και αναζωογόνηση αυτό το καλοκαίρι!

Info

Διεύθυνση:

  • Tranoulis Lab Ερμού 64, Μοναστηράκι (εντός στοάς)
    Tranoulis Boutique Ερμού 36, Σύνταγμα
    Tranoulis Perfumes Spot Λεωφόρος Ηρακλείου 250, Νέα Ιωνία
    Tranoulis Perfumes Spot Πατησίων 235, Αθήνα
  • Instagram: Tranoulisperfumes
  • Facebook: Tranoulis Perfumes
  • tranoulis-perfumes.gr

Travel kit για τις διακοπές σου

zb2.gr

Για κάθε καλοκαιρινή σου απόδραση χρειάζεσαι ένα βολικό kit με τα όλα τα απαραίτητα για την φροντίδα σώματος και μαλλιών. Είναι, μάλιστα, ό,τι πιο χρήσιμο μπορείς να σκεφτείς για τις διακοπές σου, που μπορείς εύκολα να βάλεις ακόμα και μέσα στην τσάντα παραλίας σου.

Μην ψάχνεις εδώ και εκεί, αφού υπάρχει το μοναδικό Zoniou Travel Kit, που περιέχει travel size συσκευασίες, σαμπουάν, αφρόλουτρο, άρωμα και body milk. Ειδικά σχεδιασμένα προϊόντα με ελαφριά και ενυδατική σύνθεση, ιδανική για καθημερινή περιποίηση τους καλοκαιρινούς μήνες.

Info

Μακιγιάζ με μία μόνο κίνηση

Το Wonder Bar από τη Mon Rêve είναι ένα πολλαπλών χρήσεων stick που ενεργοποιείται από το pH του δέρματος, χαρίζοντας ένα μοναδικό ροζ χρώμα υγείας. Κάθε απόχρωση προσαρμόζεται ατομικά στο pH της επιδερμίδας σας, δημιουργώντας ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα.

Ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος, διαθέτει μη-λιπαρή σύνθεση εμπλουτισμένη με φυσικά ενυδατικά συστατικά, όπως Shea butter και έλαια Αμυγδάλου, Μάνγκο και Αβοκάντο, που διατηρούν την επιδερμίδα ενυδατωμένη.

wonder bar mon reve

Πολυχρηστικό και ιδανικό για ταξίδια, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ρουζ στα ζυγωματικά, ως lip balm στα χείλη και ως σκιά στα μάτια για μια φυσική ενίσχυση. Η βουτυρένια υφή του απλώνεται ομοιόμορφα και αναμειγνύεται εύκολα, προσφέροντας ένα σταθερό αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας, του οποίου η ένταση μπορεί να ρυθμιστεί κατά βούληση. Eίναι διαθέσιμο σε 4 αποχρώσεις ειδικά σχεδιασμένες για να ταιριάζουν σε όλους τους τόνους δέρματος.

Ιnfo