Τελικός Survivor 2024: Εμφανίσεις-έκπληξη! Η "αγνώριστη", η "καυτή", η "απρόσεχτη" και η "belly dancer"

Για άλλη μία βραδιά το στυλ... πήγε περίπατο για τις πρώην παίκτριες

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Το Survivor 2024 μάς αποχαιρέτισε για φέτος, αφού χθες αναδείχτηκε ο μεγάλος νικητής στο κατάμεστο Άλσος Βεϊκου. Ο Ντάνιελ Νούρκα κέρδισε το μεγάλο έπαθλο στο ριάλιτι επιβίωσης και όλοι οι πρώην συμπαίκτες του έδωσαν το παρών για να τον αποθεώσουν!

Ανάμεσά τους φυσικά και οι "συμπαίκτριες", που φόρεσαν για δεύτερη μέρα (μετά τον Ημιτελικό) τα... καλά τους και έφτασαν στο Γαλάτσι λαμπερές και χαμογελαστές. Εμφανίσεις-έκπληξη την χθεσινή βραδιά, αφού είδαμε πολλά ευτράπελα, ανάμεσά τους μία "αγνώριστη", μία "καυτή", μία "απρόσεχτη" και μία "belly dancer"! Ε, δεν το λες και λίγο. Πάμε, λοιπόν, να δούμε τις κυρίες που έκαναν εντύπωση αλλά και εκείνες που... το στυλ τους... πήγε περίπατο!

Τελικός Survivor 2024: Εμφανίσεις-έκπληξη! Η "αγνώριστη", η "καυτή", η "απρόσεχτη" και η "belly dancer"

Δώρα Νικολή

δώρα νικολή

Ουπς και ξανά-μανά ουπς! Τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε τη Δώρα Νικολή, που προχθές την είδαμε με λουλουδάτη παντελόνα και χθες μας έδειξε... σιλουέτα. Λαμπρά με τα κοψίματα (που είναι τάση 2024) στο φόρεμά της, αλλά το μήκος δεν την κολάκευε, όπως και τα πέδιλα, ενώ η συνολική της εικόνα επουδενί παρέπεμπε σε λαμπερή εκδήλωση. Θα έλεγα (ταπεινά) ότι μάλλον έχει παραμείνει στο παιχνίδι και ντύθηκε λίγο καλύτερα για κάποια μουσική συνάντηση εκεί!

Ζωή Ασουμανάκη

ζωή ασουμανάκη

Η "καυτή" της βραδιάς, αφού η εμφάνισή της με αυτό το μάξι στενό φόρεμα ήταν όλα τα λεφτά! Γοητευτική και θελκτική ταυτόχρονα, η Ζωή ανέδειξε τη σιλουέτα της με τον καλύτερο τρόπο. Η υπερβολή της, μάλλον, φάνηκε στην ανάγκη της να λάμψει λίγο παραπάνω στον φακό, μέσα από τα χρυσαφί διακοσμητικά στις τιράντες του φορέματος και τα σχεδόν ασορτί σκουλαρίκια της.

Ασημίνα Χατζηανδρέου

ασημίνα χατζηανδρέου

Και φτάνουμε στην "απρόσεκτη" της μεγάλης βραδιάς, αφού η Ασημίνα Χατζηανδρέου το έκανε το στυλιστικό της ατόπημα. Φόρεσε τα ίδια λευκά πέδιλα σε Ημιτελικό (φωτό κάτω) και Τελικό και αυτό δεν μας άρεσε. Για να πούμε και του... στραβού το δίκιο πάντως, η total black εμφάνιση ήταν κομψή και τόσο-όσο σέξι, ενώ στο σύνολο κέρδισε τις εντυπώσεις με τη φινέτσα της.

πρώην παίκτριες survivor

Μαριλίνα Βακονίδου

μαριλίνα βακονίδου

Δεν ξέρω, αλήθεια, τι να πρωτοσχολιάσω! Ρούχο, παπούτσια, στυλ; Μια εμφάνιση belly dancer στο Άλσος Βεϊκου! Καμπάνα παντελόνι με διαφάνεια και κρόσια ολούθε, το ίδιο και στο ασορτί τοπ, σε ένα σύνολο που σίγουρα θα έπαιρνε το πρώτο βραβείο σε διαγωνισμό χορού της κοιλιάς! Τι όχι; Οι πλατφόρμες δηλώνουν ξεκάθαρα τη βιασύνη της να βγει από το σπίτι για να προλάβει και ήταν αυτές που βρήκε μπροστά της!

Αναστασία Τσέρου

αναστασία τσέρου

Ωραίο φόρεμα, σούπερ θηλυκό, αλλά καθόλου κολακευτικό για τη σιλουέτα της, που είναι εντελώς "στεγνή". Ειδικά για το ντεκολτέ της που... χάθηκε από προσώπου γης! Θα το προτιμούσα με nude πέδιλα και χωρίς τα διακοσμητικά αστέρια σε στήθος και γλουτό.

Σταυρούλα Χρυσαειδή

σταυρούλα χρυσαειδή

Κάτι συνέβη χθές με τα παπούτσια των κοριτσιών που είδαμε στον Τελικό. Μα το μάτι πέφτει κατευθείαν στην ταμπά πλατφόρμα με ψάθα στη σόλα που δεν "κολλάει" με τίποτα με το φόρεμα. Χάθηκε ο κόσμος να φορέσεις ένα ζευγάρι σανδάλια, που αυτόματα θα απογείωνε το υπέροχο αυτό τιρκουάζ χρώμα, που είναι και το it-color του καλοκαιριού; Όσο για την... υδρόγειο σφαίρα-τσάντα, ασχολίαστη!

Ανδριάνα Καγιά

βακονίδου

Καλοκαιρινή εμφάνιση, αναμενόμενα χρώματα και σιλουέτα φορέματος, ένα σετ κοσμήματα... αρραβώνα και ψηλοτάκουνα πέδιλα που συμπληρώθηκαν με ένα χτένισμα επίσης αρραβώνα (μπορεί και όχι αν το σκεφτείς καλύτερα!). Συμπέρασμα; Για να δώσει το "παρών"... σε αρραβώνα ήταν υπέρκομψη!

Κρίστι Καθάργια

κρίστη καθάργια

Από την προχθεσινή της εμφάνιση με φλοράλ co-ord με bralette και όλα... έξω, σε μια στολή "εργασίας", που τα άφηνε όλα (μα όλα!) στη φαντασία. Η Κρίστη Καθάργια επέλεξε ένα oversized jumpsuit, που θα μπορούσε να αναδείξει καλύτερα με ένα bralette από μέσα, αφήνοντας διακριτικά μερικά κουμπιά ανοιχτά για έξτρα δόσεις σεξαπίλ, και όχι με αθλητικό τοπ γυμναστικής.

όλγα πηλιάκη

Μια safe βραδινή επιλογή έκανε χθες η Όλγα Πηλιάκη και χωρίς καθόλου φαντασία ή... ταμπεραμέντο! Άνευρο χρυσαφί bodycon, σαν όλα αυτά που βλέπουμε γύρω μας τα βράδια στα clubs, τραβώντας τα βλέμματα πάνω της αποκλειστικά με το καλλίγραμμο κορμί της και τα θεϊκά της πόδια!