Survivor 2024: Εμφανίσεις χωρίς πρωτοτυπία - Τρεις παίκτριες με ίδιο στυλ! Μόνο μία έβαλε σε όλες τα γυαλιά

Σαν από... παλιά, χωρίς στυλιστικό ενδιαφέρον και έμπνευση!

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Γέμισε χθες το βράδυ το Άλσος Βεϊκου με τους πρώην παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης, που έδωσαν το "παρών" στον μεγάλο Ημιτελικό του Survivor 2024, προκειμένου να χειροκροτήσουν την τετράδα που έφτασε αισίως ως εδώ και φυσικά να συγχαρούν την τελική τριάδα που σήμερα θα διασταυρώσει τα... ξίφη της, για να αναδειχτεί ο μεγάλος νικητής.

Φυσικά, όπως γίνεται πάντα, όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στις λαμπερές κυρίες που συμμετείχαν στο παιχνίδι και χθες φόρεσαν τα καλά τους και στήθηκαν στον φακό των φωτογράφων με χάρη και περισσή κομψότητα για να φωτογραφηθούν.

Και αυτή τη φορά, πάντως, είδαμε εμφανίσεις χωρίς καμία πρωτοτυπία, στυλιστικές επιλογές που πέρασαν απλώς... απαρατήρητες, αλλά αυτό που μας έκανε εντύπωση ήταν το παρόμοιο στυλ στα looks τους που προτίμησαν τρεις παίκτριες, με ίδιες ακριβώς σιλουέτες στα ρούχα τους και με μόνη διαφοροποίηση το χρώμα και το μοτίβο.

Πάντως, στο τέλος της βραδιάς πολύ χαρήκαμε που μία πρώην παίκτρια έβαλε σε όλες τα γυαλιά και... ξεχώρισε με διαφορά!

Survivor 2024: Εμφανίσεις χωρίς πρωτοτυπία - 3 παίκτριες με ίδιο στυλ και μία που ξεχώρισε

Μαρία Αντωνά

μαρία αντωνά

Ερωτευμένο κορίτσι είναι και μέσα της νιώθει λίγο σαν Barbie... στο κλουβί! Είπε, λοιπόν, να απλευθερωθεί λιγάκι και να τονίσει το μικρό κορίτσι που κρύβει μέσα της. Η γυναίκα, όμως, "επαναστάτησε" και ζήτησε... χώρο για να αναδειχτεί! Και ιδού το αποτέλεσμα. Ένα μίνι σατές girly φόρεμα που αποπνέει γερές δόσεις σεξαπίλ. Και φυσικά προς... επίρρωσιν του στυλ "τι κορίτσαρος είσαι εσύ μάνα μου!", τα ψηλοτάκουνα στις ίδιες αποχρώσεις - ε και 2 νούερα μεγαλύτερα για ν' ανέβω μέχρι το Άλσος!

Σταυρούλα Χρυσαειδή

σταυρούλα χρυσαειδή

Τα σετάκια φέτος το καλοκαίρι (και κάθε καλοκαίρι) είναι Νο1 επιλογή των γυναικών, αφού είναι άνετα και στυλάτα. Και στον Ημιτελικό του Survivor 2024 τρεις πρώην παίκτριες τα τίμησαν και με το παραπάνω. Πρώτη και καλύτερη η Σταυρούλα, που επέλεξε ένα σύνολο με μεγάλα φλοράλ, με μάξι φούστα και ασορτί τοπ, που της πήγαινε τέλεια, αλλά μας τα χάλασε, πρώτον, με τα παπούτσια, που δεν κολάκευσαν διόλου το στυλ αυτό, και δεύτερον με το... ξεχασμένο (σίγουρα) σατέν πράσινο clutch της από κάποιο γάμο, που είχε δώσει το "παρών"!

Κρίστη Καθάργια & Ζωή Ασουμανάκη

ασσουμανάκη και καθάργια

Να και τα άλλα δύο κορίτσια με το ίδιο ακριβώς στυλ, αλλά σε διαφορετικό χρώμα και μοτίβο. Η juicy Ζωή Ασουμανάκη με γαλάζιο μεταλλιζέ σύνολο, σαν άλλη σταρ του παλιού ιταλικού σινεμά, έβαλε πάνω της όσες λάμψεις σε ρούχο, παπούτσι, τσαντάκι και κοσμήματα υπάρχουν, για να μην περάσει απαρατήρητη - και δεν πέρασε!

Από την άλλη η πιο στυλάτη, Κρίστη Καθάργια, προτίμησε φλοράλ σετ, με φούστα που κολακεύει κάθε σωματότυπο και καλά τα πήγαινε μέχρι που είδαμε την τσάντα και τα χρυσαφί mules. Και για να μας... αποτελειώσει, μια κοτσίδα στο πλάι ήρθε από το πουθενά!

Μαριλίνα Βακονίδου

βακονίδου

Κοριτσίστικο look και τα πουά από τις πιο μεγάλες τάσεις της σεζόν! Ένα σύνολο που μας στέλνει αυτόματα διακοπές σε κάποιο ελληνικό νησί. Τα nude mules είναι ό,τι πιο ταιριαστό και για την εμφάνιση και για το στυλ της, αφού αναδεικνύουν τα πόδια της με τον καλύτερο τρόπο.

Ασημίνα Χατζηανδρεόυ & Έλενα Αμανατίδου & Ανδριάνα Καγιά

χατζηανδρέου αμανατίδου καγιά

Τρία κορίτσια χάρμα οφθαλμών γενικότερα. Η Ασημίνα επέλεξε ντραπέ φόρεμα σε γαλάζιο χρώμα, που είναι must φέτος το καλοκαίρι, αλλά για τη συγκεκριμένη περίσταση, το metallic ήταν περιττό. Το halter neck φόρεμα της Έλενας σε στοχευμένη διχρωμία ροζ-κόκκινο πέτυχε να αναδείξει την κομψότητά της, αλλά η τσάντα με τις χάντρες πολύ μας απογοήτευσε. Όταν συνδυάζεις ένα πρωινό σύνολο με αστραφτερά ψηλοτάκουνα πέδιλα, κάπου υπάρχει ένα φάουλ, Ανδριάνα Καγιά.

Αναστασία Τσέρου

αναστασία τσέρου

Είναι αυτό που λέμε... από την παραλία στο πάρτι! Το πλεκτό φόρεμα φέτος είναι top καλοκαιρινή επιλογή, που θα ήταν και υπέρκομψη εάν τη συνδυάζαμε με minimal πέδιλα και φυσικά όχι με σκουλαρίκια-υπερπαραγωγή! Δεν ταιριάζουν στο ύφος και στο υλικό του φορέματος.

Ιωάννα Τζαβέλα

τζαβέλα

Πολύ σικάτο, για να είναι αληθινό! Ένα μίνι bodycon φούξια φόρεμα είναι μια safe επιλογή, ειδικά όταν θέλουμε να αναδείξουμε την καλλίγραμμη σιλουέτα μας. Λείπει κάτι ωστόσο από το σύνολο, που μεταφράζεται σε αξεσουάρ και κοσμήματα. Αδιάφορο και κοινότοπο!

Χρύσα Χατζηγεωργίου

χατζηγεωργίου

Άλλο ένα LBD, αυτήν τη φορά σε μαύρο κλασικό χρώμα. Η τάση εδώ είναι ο ένας ώμος, που λειτουργεί σαν κόσμημα στο φόρεμα. Σωστή επιλογή για την βραδιά, αλλά μια εμφάνιση χωρίς καμία πρωτοτυπία.

Όλγα Πηλιάκη & Στέλιος Χανταμπάκης

όλγα πηλιάκη χανταμπάκης

Και φτάνουμε αισίως στην κορυφαία εμφάνιση της βραδιάς, για να πούμε αρχικά πως η κομψότητα και η φινέτσα δεν χρειάζονται πολλά-πολλά για να αναδειχτούν. Ένα μάξι λευκό φόρεμα είναι ο ορισμός του minimal-chic, που η Όλγα Πηλιάκη πέτυχε και με το παραπάνω. Τόσο-όσο, για να αναδειχτεί και η θηλυκότητα, χωρίς να είναι κιτς το αποτέλεσμα. Ξεχώρισε με διαφορά και ίσως ήταν η καλύτερη του... Survivor 2024!