Φαίη Σκορδά: Ανακαλύψαμε το beachwear που φόρεσε και το θέλουμε όλες - Με ασορτί μπικίνι

Θα γίνει το αγαπημένο σου "σετάκι" στην παραλία και όχι μόνο!

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
instagram@fayskorda
instagram@fayskorda

Όποτε τη δεις, είναι χάρμα οφθαλμών. Στις εμφανίσεις της στο πλατό, στις εξόδους της αλλά και τώρα στην παραλία δεν υπάρχει περίπτωση να μη γυσρίσεις να τη... θαυμάσεις! Η Φαίη Σκορδά διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα σώματα στην εγχώρια showbiz και κάθε της στυλιστική επιλογή αποτελεί απλώς... ένα μάθημα μόδας για όλες μας.

Η ίδια αγαπά τα θηλυκά κομμάτια, τονίζοντας τα δυνατά της σημεία, ανάμεσά τους πόδια και ντεκολτέ, ενώ τα φωτεινά χρώματα και τα bold prints είναι ανάμεσα στις επιλογές της. Στις πρώτες, της αποδράσεις για μπάνιο επέλεξε ένα beachwear που όλες ζηλέψαμε, το οποίο συνδύασε με ασορτί μπικίνι, κάνοντας εύκολα δήλωση μόδας με την εμφάνισή της.


Η Φαίη Σκορδά φόρεσε το beachwear που όλες θέλουμε

Δεν είναι μόνο το μαγιό που κάνει τη διαφορά σε μια εμφάνιση στην παραλία ή την πισίνα, αφού τα τελευταία χρόνια τα beachwear έχουν αναβαθμιστεί και δεν θυμίζουν σε τίποτα εκείνα τα "δεύτερα" ρούχα που φορούσαν οι μαμάδες μας στο μπάνιο ή ένα απλό μπλουζάκι και τίποτε άλλο.

Κι επειδή δεν είναι μόνο το τζιν σορτσάκι που μπορείς να φορέσεις στη θάλασσα, αλλά υπάρχουν πολλές μοδάτες επιλογές εκεί έξω, καλά θα κάνεις να δώσεις βάση όχι μόνο στο μπικίνι ή το ολόσωμο που θα επιλέξεις αλλά και στο σύνολο που θα το συνδυάσεις.


Φέτος, να θυμάσαι, τα πλεκτά κομμάτια είναι must-have, αλλά και ένα σετ σαν αυτό που επέλεξε η Φαίη, σίγουρα θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη. Ένα φλοράλ "μποξεράκι" με ασορτί πουκάμισο και θηλυκό μπικίνι στα ίδια ακριβώς μοτίβα, θα το φορέσεις εύκολα στη θάλασσα, το πρωί στη βόλτα σου αλλά και μετά για να πας στο beach bar για ποτό.

Συνδύασέ το με τις αγαπημένες σου flip-flops ή sting sandals και ψάθινα αξεσουάρ. Θα κάνεις σίγουρα τη διαφορά στην παραλία για άλλη μία φορά. Δες πού θα το βρεις.

εμπριμέ beachwear

Εμπριμέ σετ, €76, wanderlust.gr

εμπριμέ μπικίνι

Εμπριμέ ψηλόμεσο μπικίνι, €66, wanderlust.gr