Hautes Grecians: Πώς η φινετσάτη Τζένη Μπαλατσινού "έσβησε" τις άλλες εμφανίσεις των επώνυμων κυριών

Στυλ με... διαφορά και εκλεπτυσμένη αισθητική για την κυρία Υπουργού

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

H φιλανθρωπική επίδειξη μόδας Hautes Grecians πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 5/6, στον Παλαιό Ατμοηλεκτρικό Σταθμό ΔΕΗ στο Νέο Φάληρο, με καλεσμένους από τον πολιτικό, επιχειρηματικό και καλλιτεχνικό χώρο.

Για 6η χρονιά το high fashion event Υψηλής Ραπτικής κέρδισε τις εντυπώσεις όχι μόνο με τις υπέροχες δημιουργίες των σχεδιαστών που συμμετείχαν στο catwalk αλλά και με τις φινετσάτες εμφανίσεις των επώνυμων κυριών που έδωσαν το "παρών.

Ανάμεσα στις λαμπερές παρουσίες ξεχώρισε η φινετσάτη Τζένη Μπαλατσινού, που έφτασε στον χώρο στο πλευρό του συζύγου της Βασίλη Κικίλια, κερδίζοντας τις εντυπώσεις με το υπέρκομψο look της, το οποίο έκανε τη διαφορά ανάμεσα στις άλλες παρευρισκόμενες.

Η φινετσάτη Τζένη Μπαλατσινού "έσβησε" τις εμφανίσεις των επώνυμων κυριών

Με την πρώτη ματιά καταλαβαίνεις ότι η Τζένη Μπαλατσινού διαθέτει έμφυτη κομψότητα και upper αισθητική, επιλέγοντας πάντα κομμάτια που αναδεικνύουν τη φινέτσα και το εκλεπτυσμένο γούστο της.

Υπέρμαχος του minimal style όχι μόνο στην καθημερινότητά της αλλά και στις εξόδους της, για το φιλανθρωπικό event Hautes Grecians επέλεξε ένα μάξι κόκκινο φόρεμα με cut-outs και ασύμμετρο τελείωμα, που συνδύασε ιδανικά με φλατ σανδάλια με metallic στοιχεία, ενώ η "παιχνιδιάρικη" τσάντα της, έβαλε αυτή τη μοντέρνα πινελιά στο κατά τα άλλα classic look.

Τζένη Μπαλατσινού και Δωροθέα Μερκούρη

Δίνοντας έμφαση σε ένα φυσικό μακιγιάζ και hair-look, ολοκλήρωσε ιδανικά την εικόνα της, "σβήνοντας" με τον τρόπο της όλες τις άλλες εμφανίσεις των επώνυμων κυριών.

Επώνυμες εμφανίσεις στο Haute Grecians

Ραμόνα Βλαντή

Ραμόνα Βλαντή

Με edgy-chic look είδαμε τη Ραμόνα Βλαντή, που πόνταρε σε μοδάτα κομμάτια, δημιουργώντας ένα κομψό σύνολο. Στα highlights, τα εντυπωσιακά statement κοσμήματα, τα μοδάτα γυαλιά και φυσικά τα Tabi Maison Margiela παπούτσια της, που έκαναν fashion statement. "Κλοτούσε" μόνο η τσάντα-πουγκί σε silver τόνους.

Έλενα Βρεττού

Ένα φωτεινό μάξι φόρεμα εν είδει shirt-dress επέλεξε η Έλενα Βρεττού με cut-outs, αναδεικνύοντας την κομψότητά της, ολοκληρώνοντας το σύνολο με πλατφόρμες. "Κλοτσούσε" μόνο το neon πορτοκαλί πεντικιούρ.

Δωροθέα Μερκούρη

Η Δωροθέα Μερκούρη είναι γνωστή για τη θηλυκή της εικόνα, που τονίζει ακόμα περισσότερο επιλέγοντας σύνολα που θυμίζουν Ιταλίδα σταρ. Ένα μάξι cover-up με body από μέσα τόνισε το σεξαπίλ της τόσο όσο. "Κλοτσούσε" μόνο η επιλογή του παπουτσιού, με φαρδιά λουράκια. Ένα ζευγάρι strappy κομψά πέδιλα θα λειτουργούσε άψογα με το look της.

Βάλια Κυριαζή

Απόλυτα στοχευμένη εμφάνιση με το φιλανθρωπικό event έκανε η Βάλια Κυριαζή, επιλέγοντας καφτάνι με εντυπωσιακά prints, που συνδύασε με puff clutch και σανδάλια με metallic λεπτομέρειες. "Κλοτσούσε" μόνο το σχέδιο του φορέματος, που ήταν μάξι, κλειστό στον λαιμό και με μακριά μανίκια, δημιουργώντας ένα σύνολο που έδειχνε να μην "αναπνέει".