Εγκυμοσύνη με στυλ: Η Hailey Bieber μάς δείχνει 4 απρόσμενα looks που προτιμά

Οι ανατρεπτικοί συνδυασμοί με φουσκωμένη κοιλίτσα

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Photo by Bellocqimages Bauer-Griffin/GC Images/Getty Images/Ideal Image
Photo by Bellocqimages Bauer-Griffin/GC Images/Getty Images/Ideal Image

Διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της, αφού σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο το μωρό της, καρπό του έρωτά της με τον άντρα της Justin Bieber. Η Hailey Bieber είναι μια πανέμορφη γυναίκα, που ο φακός λατρεύει να καταγράφει σε κάθε της στιγμή.

Ωστόσο, με τη μητρότητα να της χτυπάει οσονούπω την πόρτα η όμορφη "μοντέλα" δεν έχει σταματήσει να αναδεικνύει τα κάλλη της μέσα από στυλάτα αλλά και απρόσμενα σύνολα, που τόσο εκείνη όσο και ο Justin δεν σταματούν να μας δείχνουν στα προφίλ τους στο Instagram.

Κι ενώ η Hailey φορούσε προφανώς πιο φαρδιά ρούχα πριν γίνει γνωστό ότι περιμένει παιδί, για να κρύψει την εγκυμοσύνη της στην αρχή, βλέπουμε πλέον πως συνεχίζει ακάθεκτη να δείχνει την αγάπη της για μερικά από τα αγαπημένα της basic items, που φοράει στο repeat στις εξόδους της ή στις βόλτες της με τον αγαπημένο της.


Σύνολα που κάποιος εύκολα θα τα χαρακτήριζε "απρόσμενα", καθώς αναδεικνύουν τις γραμμές της -ναι ακόμα και στην εγκυμοσύνη- με πολλά ανοίγματα στην περιοχή της κοιλιάς, αφήνοντας ανοιχτά τα κουμπιά σε σακάκια και πουκάμισο ή απλώς φορώντας πολύ θηλυκά crop tops με τζιν παντελόνια.

Σε καθε περίπτωση η ίδια είναι απλώς χάρμα οφθαλμών, τονίζοντας με το στυλ της ότι πλέον τα κλασικά φαρδιά ρούχα εγκυμοσύνης είναι απλώς... passe. Kι αν δεν πιστεύεις, δες 4 απρόσμενα looks που προτιμάει στην καθημερινότητά της, περα από τα συνηθισμένα!

4 απρόσμενα looks που προτιμά η Hailey Bieber

Διαφάνεια


Είναι η πιο hot mother to be, που βλέπουμε αυτήν τη στιγμή, με το στυλιστικό αποτέλεσμα να είναι ταυτόχρονα θηλυκό και κομψό.

Tailored blazer


H πινελιά της Hailey σε ένα "δομημένο" σακάκι έχει να κάνει φυσικά με τα ανοιχτά κουμπιά στην περιοχή της κοιλιάς, που γκλυκαίνουν αυτόματα την εμφάνιση.

Color(mania)


Το φωτεινό κίτρινο της φτιάχνει τη διάθεση, ενώ η crop γραμμή του τονίζει τη φουσκώμένη κοιλίτσα της. Το knit bucket hat είναι το γούρι της, για να μην την πιάνει το μάτι!

Hot bralette


Μετά τη σαλοπέτα, μια εμφάνιση κέρδισε τις εντυπώσεις. Η Hailey δεν αποχωρίζεται το τζιν της, αλλά το συνδυάζει με πλείστους τρόπους