Φεστιβάλ Kαννών 2024: Οι 3 Ελληνίδες που κέρδισαν τις εντυπώσεις στο κόκκινο χαλί

Πανέμορφες και λαμπερές, οι ξένοι τις αποθέωσαν

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Photo by Marc Piasecki/FilmMagic/Getty Images/Ideal Image
Photo by Marc Piasecki/FilmMagic/Getty Images/Ideal Image

Το 77ο ετήσιο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών ξεκίνησε την Τρίτη 14 Μαΐου και συνεχίζεται ακάθεκτο, καθώς θα διαρκέσει έως το Σάββατο 25 Μαΐου. Φυσικά, το κόκκινο χαλί προσφέρει κάθε λογής στυλ αφού οι celebrities φτάνουν στις Κάννες με τα πιο εκθαμβωτικά haute couture looks, με τις πρώτες εμφανίσεις να κέρδισαν αυτόματα τις εντυπώσεις.

Σε αυτό ακριβώς το στυλιστικό... μήκος κύματος είδαμε και τρεις "δικές μας" αγαπημένες επώνυμες, που έλαμψαν με τις εμφανίσεις τους, μαγνητίζοντας τα βλέμματα του κοινού και κερδίζοντας τα κλικ των φωτογράφων που τις ακολούθησαν κατά πόδας!

Οι 3 Ελληνίδες επώνυμες που κέρδισαν τις εντυπώσεις στο Φεστιβάλ των Καννών

Καθώς η πόλη των Καννών είναι γνωστή για τις αμμώδεις παραλίες, τα 5άστερα ξενοδοχεία, τα κρυστάλλινα νερά και την απόλυτη συνάφεια με την πολυτέλεια, κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Καννών 2024 όλες αυτές οι εικόνες ταιριάζουν μαζί με την υψηλή ραπτική εντός και εκτός Φεστιβάλ.

Αυτό τον κανόνα, λοιπόν, ακολούθησαν η Βίκυ Καγιά, η Δούκισσα Νομικού και η Τόνια Σωτηροπούλου, που έτσι ή αλιώς δίνουν κάθε χρόνο το "παρών" στη Γαλλική Ριβιέρα, και φέτος έλαμψαν με την ομορφιά τους, αφού τα looks τους ξεχώρισαν για την κομψότητα και τη θηλυκότητά τους.

Με αξεπέραστο στυλ και οι τρεις τους έκαναν τους πάντες να μιλούν για εκείνες, αφήνοντας το στυλιστικό τους στίγμα όπου κι αν εμφανίστηκαν.

Βίκυ Καγιά


Με εντυπωσιακό μαύρο στράπλες φόρεμα με ογκώδη ουρά, ντραπέ σχέδιο και μίνι μήκος διά χειρός Celia Kritharioti, η Βίκυ Καγιά απέδειξε για άλλη μία φορά την έμφυτη κομψότητά της και το εκλεπτυσμένο γούστο της. Η εμφάνισή της ολοκληρώθηκε ιδανικά με λιτά πολύτιμα κοσμήματα και ψηλοτάκουνες γόβες.

Δούκισσα Νομικού


Ο ορισμός της φινετσάτης θηλυκότητας ήταν η Δούκισσα στη Γαλλική Ριβιέρα, με το εξαιρετικό μάξι cut-out φόρεμά της Celia Kritharioti, που ανέδειξε με τον πιο σικάτο τρόπο την καλλίγραμμη σιλουέτα της. Στα highlights σημείωσε το εξαιρετικό μακιγιάζ του Παντελή Τουτουντζή.

Τόνια Σωτηροπούλου


Μαζί με τον σύζυγό της Κωστή Μαραβέγια έδωσε το "παρών" στις Κάννες η Τόνια, αλλά, όπως ήταν απόλυτα λογικό, εκείνη εκλεψε τις εντυπώσεις. Με μάξι μεταλλιζέ φόρεμα Mi-Ro δεν θα μπορούσε να γίνει κι αλλιώς!