H εορταστική συλλογή της Elsa Hosk είναι μια ωδή στο street style των Χριστουγέννων

Aντικατοπτρίζει τη μαγεία της Νέας Υόρκης τις γιορτές

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
instagram
instagram

Πριν από λίγες μέρες η Elsa Hosk παρουσίασε την 7η συλλογή του brand της HELSA με τίτλο «New York For The Holidays». Η capsule collection αντικατοπτρίζει τη μαγεία της Νέας Υόρκης κατά τη διάρκεια των γιορτών και αποτελεί μια ωδή στο street style των Χριστουγέννων στο "Μεγάλο Μήλο" αλλά και σε κάθε μεγάλη πόλη.


Από υπερμεγέθη blazer έως σατέν μίνι φούστες, μάξι φορέματα και statement παπούτσια, η συλλογή διασφαλίζει ότι κάθε γυναίκα μπορεί να είναι... αβίαστα κομψή στις all-day εμφανίσεις της. Η χρωματική παλέτα, που θυμίζει παστέλ καραμέλα, περιλαμβάνει από ζεστά neutrals μέχρι εορταστικές πινελιές σε σαμπανί, baby yellow, ροζ και μπλε, για να δημιουργήσεις ευφάνταστα outfits.


Υπέροχη κομψότητα για κάθε περίσταση

Η προσωπική πινελιά της Elsa Hosk είναι εμφανής σε κάθε κομμάτι, αντανακλώντας τις εμπειρίες της κατά τους κρύους μήνες στη Νέα Υόρκη - και κατ' επέκταση σε κάθε μεγαλούπολη. Είτε βγάλεις βόλτα με τον σκύλο σου είτε δώσεις το "παρών" σε ένα χριστουγεννιάτικο πάρτι, η συλλογή "New York For The Holidays" της HELSA υπόσχεται άνεση χωρίς συμβιβασμούς στο στυλ!

Δυναμικά και ταυτόχρονα minimal σχέδια, κολακευτικές σιλουέτες αλλά και ο συνδυασμός άνεσης και κομψότητας δημιουργούν μια συλλογή που ταιριάζει όλες τις ώρες της μέρας και σε κάθε περίσταση.

Δείτε επίσης: Μάξι παλτό: Το hot πανωφόρι των γιορτών για σένα που θέλεις να ξεχωρίσεις

Η ουσία της σκανδιναβικής κληρονομιάς

Η HELSA, που γεννήθηκε από τις σκανδιναβικές ρίζες της Elsa, ενσωματώνει τις αξίες της άνεσης, της λειτουργικότητας και του μινιμαλισμού. Αντλώντας έμπνευση από την ανατροφή της στη Στοκχόλμη και τα ταξίδια της στη χώρα, το brand απηχεί τη φιλοσοφία των διαχρονικών βασικών στοιχείων μιας γυναικείας γκαρνταρόμπας - εσύ δες πώς θα φτιάξεις τη δική σου με 40 βασικά κομμάτια.

Η συλλογή παρουσιάζει καλοφτιαγμένα κομμάτια - slouchy παντελόνια, πλεκτά πουλόβερ (δες πώς θα τα φορέσεις με 6 τρόπους), κοστούμια και μπλουζάκια που θα φοράς και την επόμενη σεζόν.

Χαρά εμπνευσμένη από τη φύση

Εμπλουτισμένη με τα χρώματα και τα υλικά που υπάρχουν στη φύση, η HELSA εκπέμπει μια πραγματική αίσθηση χαράς, που πηγάζει από το γεγονός ότι σε κάνει να νιώθεις καλά με τα ρούχα και το σώμα σου.

Δημιουργημένη στο Λος Άντζελες με μια προσέγγιση «Earth-First», η μάρκα προσφέρει μια επιμελημένη επεξεργασία σχεδίων, δίνοντας έμφαση στην απλότητα, στη δυνατότητα επανάχρησης, στην άψογη εφαρμογή, στην άριστη ποιότητα και στην ασυμβίβαστη κομψότητα.