H Kate Middleton έχει 10 βασικά stylish tricks που ακολουθεί πιστά

Είναι master στο styling

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
shutterstock
shutterstock

Η Kate Middleton μπορεί να ανήκει στη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας, αλλά όσον αφορά στα looks της, καταφέρνει να ισορροπήσει το πολυτελές στυλ με την high street μόδα. Είναι γνωστή για το ότι φοράει ξανά και ξανά τα αγαπημένα της κομμάτια, είτε με τον ίδιο είτε με διαφορετικό τρόπο, ενώ έχει "παραβιάσει" αρκετές φορές κανόνες του βασιλικού στυλ, επιλέγονταες περισσότερες casual εμφανίσεις που ταιριάζουν στον δραστήριο τρόπο ζωής της. Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας φοράει κοστούμια (δες το bold κοστούμι που είναι τάση της σεζόν), statement παλτό (θυμήσου αυτά που δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα) και ψηλοτάκουνα, δημιουργώντας εμφανίσεις περισσότερο με βάση την αισθητική της και λιγότερο με την περίσταση.

Επιπλέον επιλέγει ένα κόσμημα (τσέκαρε τις 7 βασικές τάσεις του χειμώνα) που έχει κληρονομήσει από τη Βασίλισσα Ελισάβετ ΙΙ, είτε αναβιώνει το αξεπέραστο styling της πριγκίπισσας Νταϊάνα. Μένει επίσης πιστή στο προσωπικό της στυλ, επιλέγοντας prints, όπως πουά και ρίγες, ενώ τα total looks σε κάθε απόχρωση, από το έντονο κόκκινο έως το λευκό, είναι πρώτα στη λίστα της.

Preppy style is here: 10 κομμάτια για να το εντάξεις στα looks σου

Η σοφιστικέ αίσθηση του στυλ της Middleton είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την αυτοπεποίθησή της. Και παρόλο που μπορεί να μην είμαστε όλοι σε θέση να αγοράσουμε τις couture τουαλέτες της Jenny Packham, υπάρχουν αρκετά πράγματα που μπορούμε να μάθουμε μελετώντας τα outfits της. Έτσι μέσα από τις αξέχαστες εμφανίσεις της Middleton θα πάρεις άφθονη έμπνευση από τη βασιλική μόδα για να την ενσωματώσεις στη δική σου γκαρνταρόμπα, τσεκάροντας 10 βασικά tricks που ακολουθεί πιστά.

10 styling tricks της Kate Middleton

Nude γόβες

Style tip: Ταιριάζουν με όλα τα χρώματα, ψηλώνουν τα πόδια και αυτόματα κάνουν update στα looks.

Statement σακάκια

Style tip: Κάνουν δήλωση μόδας και αναβαθμίζουν και το πιο minimal outfit, τονίζοντας τον in fashion χαρακτήρα μας.

Καμηλό παλτό

Style tip: Ταιριάζει με όλα και δείχνει τα σύνολα να φαίνονται ακριβά. Σε καλή ποιότητα, το καμηλό παλτό θα το φοράς για χρόνια.

Barbiecore trend

Style tip: Υιοθετεί την τάση επιλέγοντας pale τόνους, που δεν βγάζουν μάτι και την κάνουν να φαίνεται πιο κομψή.

Οι 5 πιο συχνές ερωτήσεις στην Google για τα στυλιστικά διλήμματα που όλες έχουμε

Μονόχρωμο κοστούμι

Style tip: Safe επιλογή κομψότητας, που ψηλώνει επίσης τη σιλουέτα και δεν σε δυσκολεύει στο styling.

Bold colors

Style tip: Δημιουργεί μια statement εικόνα, που ξεχωρίζει για την κομψότητα και την upper αισθητική της.

Ένα παλτό, ένα σύνολο

Style tip: Είτε στενό είτε σε πιο φαρδιά γραμμή, το παλτό χρησιμοποιείται ως φόρεμα κάνοντας εύκολα δήλωση μόδας.

Pearl tones

Style tip: Είναι το βασικό χρώμα της κομψότητας που θα κάνει ακόμα και το πιο minimal κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου να μοιάζει... πολυτελές (θυμήσου 8 χρώματα που κάνουν τα looks Μας να φαίνονται ακριβά)!

Blazer

Style tip: Προτιμά κλασικά ασπρόμαυρα καρό, που "σπάνε" τη μαύρη μονοχρωμία, δημιουργώντας μια to-the-point εμφάνιση.

Quilted jacket

Style tip: Το κλασικό ελαφρύ puffer μπουφάν σε χακί τόνο είναι η πιο κομψή πρόταση για casual εμφανίσεις αλλά και το κομμάτι αυτό που δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα.