9 επώνυμες άνοιξαν την ντουλάπα τους στο youweekly

Μάθαμε όλα τα στυλιστικά τους μυστικά

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
instagram
instagram

Eίναι υπέρλαμπρες και φανατικές με τη μόδα και το στυλ! Τα ρούχα και τα παπούτσια είναι το φετίχ τους, δημιουργώντας μαζί τους ευφάνταστα σύνολα. 9 επώνυμες ανοίγουν τις ντουλάπες τους στο youweekly και μας δείχνουν τα αγαπημένα τους κομμάτια, τα σύνολα που δεν αποχωρίζονται αλλά και τα αξεσουάρ που έχουν για εκείνες μια ιδιαίτερη σημασία. Γιατί η μόδα είναι και αυτή ένα... είδος ψυχοθεραπείας!

9 επώνυμες ανοίγουν την ντουλάπα τους και μας αποκαλύπτουν

Ζόζεφιν

Από τα πιο «φρέσκα» κορίτσια της ελληνικής ποπ, δείχνει προτίμηση στα sexy τοπ και κολάν, ενώ η ντουλάπα της είναι ως επί το πλείστον γεμάτη με glam κομμάτια και ψηλοτάκουνα. Τα sexy looks είναι η αδυναμία της, ενώ οι παγέτες, τα cut-outs (δες ένα φόρεμα που θα κάνει update στις βραδινές εμφανίσεις σου) και τα metallic διακοσμητικά είναι απαραίτητα στα φορέματά της.

ζόζεφιν

«Το δωμάτιό μου έχει γίνει κάτι σαν βεστιάριο...», λέει και δεν σταματά να δημιουργεί ευφάνταστα σύνολα μπροστά στον καθρέφτη της – για πάνω και κάτω από την πίστα. Πάντως, ό,τι και να κάνει, ένα ρούχο είναι αυτό που... δεν θα πειράξει με τίποτα: «Είναι ένα υπέροχο φόρεμα του σχεδιαστή Ioannis Roumeliotis από λευκή μεταξωτή οργάντζα και χρυσαφί φύλλα κεντημένα στο χέρι. Το φόρεσα στα MAD Video Music Awards του 2015 και είναι το αγαπημένο μου».

Hλιάνα Παπαγεωργίου

ηλιάνα παπαγεωργίου

Είναι μια ιέρεια του στυλ και η μόδα ρέει στο αίμα της. Η Οικοδέσποινα του Shopping Star λατρεύει τη μόδα και διαρκώς δημιουργεί ευφάνταστα looks, που πάνω της κάνουν εύκολα δήλωση μόδας. Η τάξη και η οργάνωση τής χρειάζονται στην ντουλάπα της για να μη χάνεται μέσα στο πλήθος των αγαπημένων της ρούχων, οπότε βάζει σε κρεμάστρες τα κομμάτια ανάλογα με το χρώμα και το είδος τους, για να τα βρίσκει ευκολότερα. Η ίδια λατρεύει τα αντρικού τύπου κοστούμια με θηλυκές πινελιές (δες δύο μοδάτα σύνολα που επέλεξε στο street style) και φυσικά τα μοδάτα σύνολα... απευθείας από την πασαρέλα.

Κατερίνα Καινούργιου

καινούργιου

Η «Super Κατερίνα» αποτελεί τον ορισμό της έμφυτης κομψότητας και του ξεχωριστού στυλ, αφού η αδύνατη σιλουέτα της τής επιτρέπει να φοράει ό,τι θέλει και κάθε σύνολο να... γράφει πάνω της. Η παρουσιάστρια δοκιμάζει τα πάντα, ενημερώνεται διαρκώς για τις τάσεις και με τη βοήθεια των στυλιστών της είναι πάντα στο επίκεντρο των fashion εξελίξεων. Ενδιάμεσα, βέβαια, βρίσκει χρόνια να τακτοποιήσει τα ρούχα και τα αξεσουάρ της (οι Ταύροι, άλλωστε, έχουν εμμονή με την καθαριότητα), ενώ καθόλου τυχαίο δεν είναι το γεγονός πως έχει μετατρέψει ένα μικρό δωμάτιο του σπιτιού της σε dressing room σε μια προσπάθειά της να αξιοποιήσει κάθε γωνιά που μπορεί να γίνει λειτουργική. Με αυτά τα δεδομένα, η οργάνωση θα είναι για εκείνη παιχνιδάκι...

Τζούλια Νόβα

τζούλια νόβα

Η ομορφιά και η φρεσκάδα της είναι τα δυνατά της χαρτιά, ενώ σαν άλλη... Barbie (της μοιάζει κιόλας) έχει αδυναμία στο ροζ χρώμα - το barbiecore style είναι το αγαπημένο της. Μάλιστα, ο ερχομός της κόρης της στη ζωή την έκανε ακόμα πιο... girly! Το μεγάλο της μειονέκτημα και ένα επιπλέον challenge; «Η τακτοποίηση της γκαρνταρόμπας μου κάθε σεζόν, φροντίζοντας να απαλλαγώ από ρούχα ή αξεσουάρ που έχω να δοκιμάσω πάρα πολύ καιρό» εξηγεί η Τζούλια.

Σταματίνα Τσιμτσιλή

O χρόνος της μετά την εκπομπή είναι αφιερωμένος στα παιδιά της και με δύο κορίτσια στο σπίτι η μόδα είναι η αγαπημένη τους ενασχόληση. Από τη μία ντύνουν τις Barbie με μοδάτα συνολάκια και από την άλλη οι μικρές αντιγράφουν τη μαμά τους στο στυλ και παίρνουν μαθήματα καλού γούστου και κομψότητας. Η ντουλάπα της περιέχει αγαπημένα κομμάτια, που έχει αποκτήσει μέσα στα χρόνια, ενώ σε ένα σημείο κρατά τα δώρα του άντρα της Θέμη Σοφού με ιδιαίτερη αγάπη.

τσιμτσιλή

Η Σταματίνα προτιμά χρωματιστά ρούχα τον χειμώνα, με ιδιαίτερη αδυναμία στα floral, ενώ το διαχρονικό μαύρο δεν λείπει από τις κρεμάστρες της. Όσο για το αγαπημένο της fashion item; Τα lace-up πέδιλα είναι το φετίχ της, που τα συνδυάζει με μίνι φορέματα και φούστες αναδεικνύοντας τα θεϊκά της πόδια.

Statement κοσμήματα: 7 τάσεις 2023 που αποδεικνύουν πως το "less is more"

Αθηνά Οικονομάκου

οικονομάκου

Mια γεύση από την γκαρνταρόμπα (και τους άψογους κοιλιακούς) της μας δίνει η ηθοποιός και επιχειρηματίας, που στον ελεύθερο χρόνο της οργανώνει όσο καλύτερα μπορεί τα πάντα στο σπίτι της (και τα ρούχα της, φυσικά). Η ίδια λατρεύει τα πουκάμισα, που κρεμά ανά χρώμα στην ντουλάπα της, ενώ ποτέ δεν ακολουθεί την πεπατημένη στο στυλ. Πάντα βάζει τη δική της προσωπική στυλιστική πινελιά στα looks της, είτε μέσα από τα υπέροχα κοσμήματα της συλλογής της, είτε με ιδιαίτερα κομμάτια που αγοράζει στα ταξίδια της.

Χριστίνα Κοντοβά

κοντοβά

Σχεδιάζει με αγάπη για τις γυναίκες που λατρεύουν τις συλλογές της. Η Χριστίνα προτιμά άνετα κομμάτια, που χαρίζουν ελευθερία κινήσεων και ξεχωριστό στυλ και δεν διστάζει να παραδεχτεί πως «έχω μετατρέψει το σαλόνι μου σε ατελιέ», δίνοντάς έτσι μια γεύση του πάθους της για τη μόδα. Μάλιστα, δεν θα ήταν υπερβολή να πόυμε πως η ίδια είναι «μούσα» του brand της ckontova, «αφού εμπνέομαι κυρίως από εμένα και τον τρόπο ζωής μου», λέει εκείνη.

Τζένη Μελιτά

Τσαχπίνα και... έξω καρδιά, η Τζένη εμφανίζεται καθημερινά στο «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» και στο πλευρό του Φώτη Σεργουλόπουλου κομψή και στυλάτη, κάνοντας δήλωση μόδας με τα looks της. Η νιόπαντρη παρουσιάστρια προτιμά ρετρό αναφορές στα σύνολά της, δείχνοντας ιδιαίτερη αγάπη σε φορέματα 50s και 60s, με τις πέρλες και τα vintage ψηλοτάκουνα να ολοκληρώνουν ιδανικά τα εν λόγω outfits.

μελιτά

«Αυτές τις μέρες κατάφερα να ολοκληρώσω ένα μεγάλο project: Να κάνω εκκαθάριση στην ντουλάπα μου! Να φανταστείς, μάζεψα τρεις μεγάλες σακούλες με ρούχα, τσάντες και αξεσουάρ. Κάποια θα τα πάω για ανακύκλωση κι άλλα θα τα δώσω, για να χαρούν κι άλλοι άνθρωποι», λέει εκείνη για την επιτυχία της! Όσο για την αδυναμία της; Τα κουτιά, μέσα στα οποία βάζει αγαπημένα αξεσουάρ μόδας εποχής, που μαζεύει φανατικά!

Βάσια Κωσταρά

Μένει σε ένα κουκλίστικο loft, δημιουργώντας γωνιές με κρεμάστρες όπου τοποθετεί τις δικές της δημιουργίες, δίνοντας έμφαση στα αγαπημένα της κομμάτια, που αφορούν σε αιθέρια φορέματα αλλά και σε αυστηρά κοστούμια σε burgundy τόνους, που λατρεύει.

βάσια κωσταρά

Η μόδα είναι η δική της καθημερινότητα και οι πασαρέλες ο φυσικός της χώρος. Μάλιστα, δεν σταματά μέσα από το «πλούσιο» προφίλ της στο Instagram να ανεβάζει τάσεις αλλά και πολλά fashion tips, δείχνοντας στις γυναίκες πώς θα φορέσουν διάφορα κομμάτια της γκαρνταρόμπας τους με ιδιαίτερο τρόπο. Για την ίδια το boho style βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεών της. Όσο για το ατού της; Τιμά τις γυναίκες μέσα από τα ρούχα της!