Μίνι πλισέ φούστα: Η Κατερίνα Καινούργιου είναι το it-girl της σεζόν!

Φόρεσε με τον πιο στυλάτο τρόπο τη μεγάλη τάση της εποχής

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
instagram
instagram

Ξέχασε φέτος τις mini κλασικές φούστες και βάλε στην καθημερινότητά σου την πλισέ, που είναι από τα μεγαλύτερα trends (θυμήσου τις τάσεις 2023) του φθινοπώρου. Κι αν νομίζεις πως θα σε... παραπέμψω στις γνωστές tennis skirts, καλά θα κάνεις να δεις την επιλογή της Κατερίνας Καινούργιου και να την αντιγράψεις με μεγάλο ενδιαφέρον. Essential και hero piece της γκαρνταρόμπας μας, μαζί της θα δημιουργήσεις preppy looks, που θα σε συνοδεύσουν από το γραφείο το πρωί μέχρι την βραδινή σου έξοδο.

Πώς θα συνδυάσεις τη μίνι πλισέ φούστα της Καινούργιου

Δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο για να βρεις τι σου ταιριάζει και να κάνεις αυτή την κοριτσίστικη φουστίτσα απαραίτητο item στην καθημερινή σου γκαρνταρόμπα. Η αλήθεια είναι πως μπορείς να τη φορέσεις με ποικίλους συνδυασμούς, με φούτερ, oversized πουκάμισο, loafers (δες τα must-have του φθινοπώρου) ή sneakers, για μια In fashion εμφάνιση.

Μην ξεχάσεις το loose πουλόβερ σου (θα το φορέσεις με 6 διαφορετικούς τρόπους) στις πρώτες ψύχρες αλλά και ένα φαρδύ T-shirt με ένα denim κομμάτι, που θα απογειώσει το street style σου.

Κι αν θέλεις να κάνεις τη διαφορά, φόρεσε την πλισέ σου φούστα με biker jacket, για ένα girly-rock look, που θα αναδείξει την έμφυτη κομψότητά σου αλλά και τον trendy χαρακτήρα σου!

Φόρεμα πάνω από παντελόνι: Η νέα τάση που κυριάρχησε στις πασαρέλες & το street style

Το look της Κατερίνας

Η Κατερίνα Καινούργιου επέλεξε ένα μοδάτο σύνολο σε γκρι χρώμα, που δεν είναι καθόλου βαρετό(!) ziniofficial, συνδυάζοντας την πλισέ φούστα με το ίδιο γιλέκο, δημιουργώντας ένα κομψό twin-set. Η παρουσιάστρια ολοκληρώνει την εμφάνιση με oversized σακάκι, από αυτά που επιλέγoυν οι influencers, και τα ανάλογα γυαλιά μυωπίας, δημιουργώντας ένα retro look που θα αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις όπου κι αν επιλέξεις να το φορέσεις.

Οι πλισέ φούστες του φθινοπώρου

γκρι πλισέ

Θα την βρεις εδώ

καρο φούστα

Θα την βρεις εδώ

καρό πλισέ

Θα την βρεις εδώ

μπεζ πλισέ

Θα την βρεις εδώ

τζιν πλισέ

Θα την βρεις εδώ