5+1 παρουσιάστριες σού δείχνουν το αγαπημένο τους φθινοπωρινό outfit

Πάρε ιδέες για τις δικές σου εμφανίσεις

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
instagram
instagram

Eίναι αυτή η δύσκολη εποχή, μια ζέστη και μια ψύχρα, η μεταβατική στυλιστικά για όλες μας, που από το πρωί ως το βράδυ μια ερώτηση τριγυρίζει στο μυαλό μας: "Τι θα φορέσω σήμερα;"... Για να μην πελαγώνεις καθημερινά, πάρε ιδέες από τα αγαπημένα φθινοπωρινά σύνολα των παρουσιαστριών που συνδυάζουν πολλές από τις φετινές τάσεις και μπες με το... δεξί στη νέα σεζόν. Τσέκαρε τις προτάσεις της καθεμίας ξεχωριστά και δες για ποιο λόγο επιλέγουν το συγκεκριμένο φθινοπωρινό outfit, αλλά και το μυστικό τους για να το εντάξεις στη δική σου γκαρνταρόμπα.

Το αγαπημένο φθινοπωρινό στυλ των παρουσιαστριών

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Γνωστή για την αγάπη της στα έντονα χρώματα, η παρουσιάστρια του Happy Day στον Alpha επιλέγει ένα safe color blocking που στηρίζεται σε δύο αποχρώσεις του ροζ. Είναι βλέπεις και η επιροή από την Barbie, που δεν την άφησε αδιάφορη. Οπότε ένα denim σε ροζ απόχρωση σε συνδυασμό με ένα φούξια σατέν πουκάμισο κάνει τη διαφορά στο στυλ της, ενώ το βράδυ δεν θα χρειαστεί... εξτρά ζακετάκι για τις βόλτες της. Εσύ διάλεξε τα δύο αγαπημένα σου χρώματα και φόρεσέ τα με τον ίδιο τρόπο, ολοκληρώνοντας την εμφάνισή σου με ένα ζευγάρι πέδιλα - όσο ακόμα το σηκώνει ο καιρός.

Margot Robbie: 10 απίστευτα facts -και όχι μόνο- που δεν ήξερες για τη Barbie της μεγάλης οθόνης!

Κατερίνα Καινούργιου

Σούπερ Κατερίνα στην TV... σούπερ και στο στυλ της! Η KatKen ξέρει από μόδα και κάθε της look παίρνει εύκολα άριστα "10", αφού είναι μοδάτο και στυλάτο από την κορυφή ως τα νύχια. Έτσι για τις πρώτες φθινοπωρινές μέρες επιλέγει το αγαπημένο της μπεζ χρώμα, που της πάει γάντι. Μια κρουαζέ φούστα συνδυασμένη τέλεια με ένα πουκάμισο που δένει στον λαιμό γίνεται... μανία, αφού απογειώνει την κομψότητα και το στυλ της παρουσιάστριας του Alpha. Οι over-the-knee μπότες (δες πώς θα τις φορέσεις σωστά τον χειμώνα) είναι η trendy πινελιά στο outfit, που θα κάνει εύκολα fashion statement. Εσύ, εάν δεν διαθέτεις τα θεϊκά της πόδια, προτίμησε nude γοβάκια, που θα δείξουν τη σιλουέτα σου ψηλόλιγνη.

Ελένη Μενεγάκη

Η παρουσιάστρια της καρδιάς μας γίνεται fashion icon καθημερινά στην εκπομπή της, επιλέγοντας τα πιο stylish σύνολα, αφού με το καλλίγραμμο κορμί της μπορεί να υποστηρίξει σχεδόν τα πάντα. Λίγο ρετρό το αγαπημένο της φθινοπωρινό look, θυμίζει κάτι από... Μάταλα και "παιδιά των λουλουδιών", με την εμπριμέ καμπάνα παντελόνα (στα Zara θα βρεις το κομμάτι των ονείρων σου μόνο με 15,99 ευρώ) να ξεχωρίζει στο look. Το minimal top ολοκληρώνει την εμφάνιση, που απογειώνεται με τις υποέροχες πλατφόρμες. Να θυμάσαι ότι μπορείς να συνδυάσεις την εν λόγω παντελόνα και με ένα λεπτό πουλοβεράκι όταν ψυχράνει ο καιρός αλλά και με το oversized τζιν μπουφάν σου.

Ελένη Τσολάκη

Καθημερινά θα την απολαμβάνουμε από την πρωινή συχνότητα του Open να μας κερνάει καφέ από τις 25 του μήνα, οπότε δανειζόμαστε το αγαπημένο της φθινοπωρινό look από τις εμφανίσεις της στο street style. H Eλένη προτιμά ένα casual σύνολο σε μονοχρωμία, που τη βολεύει στην καθημερινότητά της και ταυτόχρονα της χαρίζει στυλ. Ένα co-ord συνδυασμένο με αθλητικά και T-shirt γίνεται το δικό της must-have look, επιλέγοντας loose παντελόνι και ασορτί γιλέκο, που είναι από τις βασικές τάσεις της σεζόν. Εσύ κάνε το εν λόγω σύνολο... βραδινό, αφαιρώντας το μπλουζάκι και φορώντας τα αγαπημένα σου ψηλοτάκουνα πέδιλα!

Co-ords: Η τάση που απαντά στο δίλημμα "τι να φορέσω σήμερα;"

Ελένη Χατζίδου

Η αγάπη της για τα floral κρατάει χρόνια, με την παρουσιάστρια του Star να μην αποχωρίζεται τα λουλουδάκια ούτε τον χειμώνα. Έτσι κάνει την αρχή με ένα εμπριμέ jumpsuit, που τονίζει τις γραμμές της και ταυτόχρονα είναι βολικό και άνετο. Το πρωί θα το φορέσει με τα αγαπημένα της sneakers, ενώ το βράδυ θα τονίσει τη θηλυκότητά της με ψηλοτάκουνα. Για να τονίσεις τη μέση σου, μπορείς να βάλεις μια φαρδιά ζώνη, ενώ για έξτρα δόσεις glam στο look, φόρεσε ένα ζευγάρι bold σκουλαρίκια.

Θυμήσου πώς θα κάνεις σωστά layering στα κολιέ σου

Φαίη Σκορδά

Όχι μόνο το τέλειο φθινοπωρινό look επέλεξε η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ αλλά και το ιδανικό office σύνολο που θα γίνει το δικό σου απαραίτητο. Κλασικό και διαχρονικό, trendy και ποτέ... ξεπερασμένο, ένα καμηλό blazer δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σου, αφού ταιριάζει το ίδιο καλά με μαύρο αλλά και με τα denim κομμάτια που αγαπάς. Φόρεσέ το με αθλητικά, όπως η Φαίη, ή προτίμησε ψηλοτάκουνα mules ή πέδιλα, ανάλογα με την περίσταση.