Καλοντυμένες και κακοντυμένες στην παρουσίαση της σειράς "Maestro", του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Τι φόρεσαν οι Ελληνίδες celebrities

Julie Saropoulos
Fashion Editor
Πηγή: NDP
Πηγή: NDP

Χθες, 26/09/2022, στο Μουσείο Μπενάκη, έγινε η παρουσίαση της νέας σειράς "Maestro", του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Εκεί παρευρέθηκαν οι ηθοποιοί οι οποίοι συμμετέχουν, καθώς και πολλοί celebrities οι οποίοι πήγαν να το παρακολουθήσουν. Πάμε να δούμε τις εμφανίσεις τους. Κάποιες κυρίες ήταν καλοντυμένες, άλλες όχι και τόσο.

Οι εμφανίσεις τους στην παρουσίαση της σειράς

Θα ξεκινήσουμε με δύο τέλειες εμφανίσεις, αυτές της Κλέλιας Ανδριολάτου και της Έλενας Χριστοπούλου. Η Κλέλια επέλεξε ένα απίστευτο midi φόρεμα, σε στυλ πουκαμίσου, με γιακά και κουμπιά, σε ένα πολύ ιδιαίτερο πράσινο-τιρκουάζ χρώμα. Στη μέση φόρεσε μαύρη ζώνη και το συνδύασε με μαύρες ψηλές μπότες.

Η Έλενα από την άλλη έκανε μία πιο casual εμφάνιση, με μία μακρυμάνικη μπλούζα με βάτες, σε navy blue, με λευκές ρίγες και ένα wide leg, μπλε τζιν. Ολοκλήρωσε το look της με λευκά sneakers (εάν ψάχνεις παπούτσια, δες εδώ τα 2 που είναι το top trend της χρονιάς). Θα προτιμούσα τα μαλλιά της να τα αφήσει κάτω, παρά πιασμένα.

Κλέλια Ανδριολάτου-Έλενα Χριστοπούλου

Συνεχίζουμε με την υπέρκομψη Χάρις Αλεξίου, η οποία επέλεξε ένα maxi, μακρυμάνικο φόρεμα, από ύφασμα με μπλε τζιν εφέ. Το συνδύασε με ένα χρυσό κολιέ, το οποίο της πηγαίνει πολύ. Θα απογείωνε την εμφάνιση της εάν φορούσε ακόμη δύο μακριά κολιέ, η πιο μεγάλα σκουλαρίκια.

Χάρις Αλεξίου

Τέλος, έχουμε την εμφάνιση της Μαρίας Καβογιάννη, η οποία ποζάρει με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη. Φόρεσε ένα εμπριμέ, φόρεμα, στις αποχρώσεις του κίτρινου, του λαχανί και του ανοιχτού πορτοκαλί. Της πηγαίνουν πολύ αυτά τα χρώματα, όμως το μόνο που θα άλλαζα θα ήταν το ύφασμα του φορέματος.

Για παράδειγμα θα προτιμούσα ένα σατινέ ύφασμα, το οποίο δε θα είχε την όψη τσαλακωμένου και θα αγκάλιαζε καλύτερα το σώμα της.

Μαρία Καβογιάννη