Το υπέρκομψο total black look της Τατιάνας Στεφανίδου - Το φόρεσε στη Νέα Υόρκη στα 52 της

Σε όποια ηλικιακή ομάδα και εάν ανήκεις, ότι τύπο σώματος κι εάν έχεις, μπορείς να το δημιουργήσεις

Julie Saropoulos
Fashion Editor
Instagram - @tatistefanidou
Instagram - @tatistefanidou

Η παρουσιάστρια του T-live στον ALPHA, Τατιάνα Στεφανίδου, είναι πάντα καλοντυμένη και αυτό μας το έχει αποδείξει όχι μόνο στο πλατό της εκπομπής της, αλλά και στις καθημερινές της εμφανίσεις. Πρόσφατα πήγε να επισκεφτεί την κόρη της στη Νέα Υόρκη και όπως μας είπε, χάθηκε η βαλίτσα της στο αεροδρόμιο. Για το λόγο αυτό αναγκάστηκε να φοράει τα ρούχα της κόρης της, 9 μέρες που έμεινε εκεί.

Πάμε να δούμε μία εμφάνιση της, μέσω από ένα post που δημοσίευσε χθες, 26/09/2022, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το casual look της Τατιάνας στη Νέα Υορκη

Η Τατιάνα, αποτελεί πρότυπο με το εμβληματικό στιλ της, ανοίγοντας το δρόμο στις 50άρες να αντιγράψουν και να πάρουν έμπνευση από τις πολύ μοντέρνες εμφανίσεις της. Στη Νέα Υόρκη εμφανίστηκε με ένα total black look, το οποίο όλες μπορούμε να δημιουργήσουμε, με πολύ απλά κομμάτια, σε όποια ηλικιακή ομάδα κι εάν ανήκουμε και ότι τύπο σώματος και εάν έχουμε.

Απαρτίζεται από ένα μαύρο κοντομάνικο top, ένα μαύρο τζιν και μαύρο μπλέιζερ. Τα συνδύασε με μαύρη τσάντα, με χρυσή αλυσίδα και χρυσά κοσμήματα. Αδιαμφισβήτητα της πηγαίνει πολύ αυτό το στιλ.

Τατιάνα Στεφανίδου
Instagram - @tatistefanidou

Παρακάτω θα δεις μερικές ακόμη εμφανίσεις της, σε αυτό το ταξίδι.

Και δες επίσης το φόρεμα της Τατιάνας στην εκπομπή της, το οποίο μπορεί να κοστίζει 430 €, όμως στο βρήκαμε με 29,99 €.

Τατιάνα Στεφανίδου
Instagram - @tatistefanidou

Τατιάνα Στεφανίδου
Instagram - @tatistefanidou