The Devil Wears Prada: Έρχεται το σίκουελ της αγαπημένης ταινίας 18 χρόνια μετά

Τα περιοδικά μόδας και η παρακμή τους στο επίκεντρο

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Shutterstock
Shutterstock

Tο "The Devil Wears Prada" έγραψε ιστορία το 2006 όταν έκανε πρεμιέρα στους κινηματογράφους, περιγράφοντας τον κόσμο των περιοδικών μόδας, μέσα από το φανταστικό περιοδικό "Runway". Διαχρονικά αγαπημένη ταινία, που εύκολα την βλέπεις και την ξαναβλέπεις, γνώρισε μεγάλη επιτυχία στην εποχή της, αποκομίζοντας πάνω από 325 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως.

Λέγεται ότι ο κεντρικός ρόλος της editor in chief (που υποδύεται η Meryl Streep) βασίζεται εν μέρει στη διευθύντρια της αμερικανικής "Vogue", Anna Wintour, στην οποία η συγγραφέας του ομώνυμου βιβλίου, Lauren Weisberger, εργάστηκε ως προσωπική βοηθός.Τώρα, 18 χρόνια μετά την πρεμιέρα της πρώτης ταινίας στους κινηματογράφους, έχουμε επιτέλους ένα σίκουελ της ταινίας.


The Devil Wears Prada: Έρχεται το σίκουελ της αγαπημένης ταινίας 18 χρόνια μετά

Τα Puck και Variety αναφέρουν ότι το σίκουελ βρίσκεται αυτήν τη στιγμή στα αρχικά στάδια της δημιουργίας του στη Disney, με τον σκηνοθέτη David Frankel, τη σεναριογράφο Aline Brosh McKenna και την παραγωγός Wendy Finerman να είναι σε συζητήσεις.


Στο Puck αναφέρεται ότι στο σίκουελ θα παρακολουθήσουμε τη Miranda Priestley στο τέλος της καριέρας της, καθώς αντιμετωπίζει την παρακμή των παραδοσιακών περιοδικών, ενώ η Emily Blunt θα επαναλάβει επίσης τον ρόλο της Emily Charlton, η οποία είναι πλέον μια ισχυρή διευθύντρια σε μια διαφημιστική εταιρεία.

Δεν υπάρχουν ακόμη πληροφορίες για το εάν η Anne Hathaway, η Meryl Streep και η Emily Blunt θα συμμετέχουν στη δεύτερη ταινία "The Devil Wears Prada" , αλλά αξίζει να πούμε ότι η συνέχεια θα ήταν απλώς ένα... τίποτα χωρίς αυτές.


Αξίζει να πούμε ότι έχουν κυκλοφορήσει από το 2006 και μετά δύο σίκουελ του αρχικού βιβλίου: το "Revenge Wears Prada: The Devil Returns" το 2013 και το "When Life Gives you Lululemons" το 2018, ενώ "The Devil Wears Prada" έχει μεταφερθεί και στο θεατρικό σανίδι ως μιούζικαλ, με συνθέτη τον Sir Elton John.