Αυτό το τζιν θα το φοράς άνετα όλο το καλοκαίρι - Το λάτρευες σίγουρα στην εφηβεία σου

Είναι απόλυτα ταιριαστό με τον ζεστό καιρό και τις τρέχουσες τάσεις

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Shutterstock
Shutterstock

Η επιστροφή των τάσεων που κυριαρχούσαν στην εφηβεία μας είναι γεγονός και δεν το λέμε μόνο εμείς, το λέει η Emily Ratajkoswki! Η κούκλα "μοντέλα" συχνά-πυκνά μας χαρίζει εμφανίσεις που είτε δείχνουν ξεκάθαρα τις τρέχουσες τάσεις είτε λειτουργούν ως προοίμιο για εκείνες που θα ακολουθήσουν.

Το στυλ της περιστρέφεται κυρίως γύρω από την άνεση –όχι, φυσικά, στην περίπτωση των εμφανίσεών της στο κόκκινο χαλί– και έχει αποδείξει ότι αγαπά τα basic κομμάτια, αναδεικνύοντας το minimal στυλ της. Έτσι λοιπόν για άλλη μία φορά μάς δείχνει ποιο τζιν παντελόνι θα φοράμε όλο το καλοκαίρι, που λατρεύαμε στην εφηβεία!


Αυτό το τζιν θα το φοράς άνετα όλο το καλοκαίρι - Το λάτρευες στην εφηβεία σου

Πίσω στο 2014, οι ρίγες στα τζιν παντελόνια ήταν πολύ δημοφιλείς. Ωστόσο, αυτό το print κατάφερε να καθιερωθεί ως αδιαμφισβήτητος πρωταγωνιστής και αυτής της σεζόν και κάτι παραπάνω από αξιόπιστη απόδειξη είναι η κυριαρχία για τα μποξεράκια ή τα πουκάμισα του αγοριού σου, που τα προτιμάς με ρίγες, σε γαλάζιες-λευκές αποχρώσεις!

emily ratajkowski
Photo by Jason Howard Bauer-Griffin/ GC Images/Getty Images/Ideal Image

Στο "εκλεκτικό" σύμπαν της μόδας, όπου οι τάσεις γεννιούνται και μερικές φορές πεθαίνουν με ταχύτητα... φωτός, υπάρχουν κομμάτια που ξεπερνούν τον χρόνο και παραμένουν αθάνατα. Είναι αλήθεια ότι χάνουν τη δημοτικότητά τους κάποιες εποχές, αλλά πάντα επιστρέφουν με στυλ.


Δύο από αυτά, γιατί υπάρχει και δεύτερο, επανεμφανίστηκαν, όπως το τζιν ριγέ παντελόνι και τα αθλητικά μποτάκια Converse, ή ίσως δεν χρειάστηκε να επιστρέψουν ποτέ γιατί, πραγματικά, δεν έχουν φύγει από τη μόδα. Οπότε ήρθε η ώρα αυτό το καλοκαίρι να τα αναζητήσεις και τα δύο στο πίσω μέρος της ντουλάπας σου ή στην γκαρνταρόμπα της μαμάς σου! Προτίμησε μπεζ-κίτρινο ή γαλάζιο-άσπρο, για μια ανημερωμένη εικόνα.

Shop the look

μπεζ ριγέ τζιν φαρδύ

Φαρδύ μπεζ, Issey Miyake

στενό ριγέ τζιν

Στενό, €15, Pretty Little Things

μπλε φαρδύ ριγέ τζιν

Wide-leg, €200, The Frankie Shop

γαλάζιο τζιν με ρίγες

Straight, €12,99, Mango

αθλητικά μποτάκια converse

Μποτάκια, Converse, €56,25, kanellopoulos.gr