Ένας άντρας αποκαλύπτει: «Τι με απωθεί πλήρως από μια γυναίκα»

8 πράγματα που κάνουμε και είναι red flag για εκείνους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ένας άντρας αποκαλύπτει: «Τι με απωθεί πλήρως από μια γυναίκα»

Λοιπόν, ας μιλήσουμε με ειλικρίνεια. Υπάρχουν αρκετά πράγματα που ένας άντρας μπορεί να βρει απωθητικά σε μια γυναίκα, όπως φυσικά ισχύει και το αντίστροφο. Δεν είναι κακό να το πούμε!

Εδώ λοιπόν θα σου πω, με απλά λόγια, τι μπορεί να με απωθήσει πλήρως...

Ψεύτικο ενδιαφέρον

Αν υπάρχει κάτι που με απογοητεύει τέρμα, είναι όταν κάποια δείχνει ενδιαφέρον μόνο για να κερδίσει κάτι ή για να παίξει παιχνίδια. Το να φαίνεται ότι είσαι αληθινή, είναι πολύ πιο ελκυστικό. Ξέρουμε όλοι πότε κάποιος παριστάνει ότι νοιάζεται απλώς για να πάρει αυτό που θέλει.

Υπερβολική κριτική

Όλοι κάνουμε λάθη, και είναι ΟΚ να δίνουμε συμβουλές ή να λέμε τι δεν μας αρέσει. Αλλά αν κάποια συνεχώς κρίνει τους πάντες και τα πάντα, γίνεται πολύ κουραστικό. Κανείς δεν είναι τέλειος, ούτε εγώ, ούτε εκείνη. Το να εστιάζεις μόνο στα αρνητικά δείχνει έλλειψη θετικής ενέργειας και αυτό με ρίχνει ψυχολογικά.

Δραματικές καταστάσεις

Δεν λέω, όλοι έχουμε τις δύσκολες στιγμές μας, αλλά αν κάθε μέρα είναι και μια νέα «καταστροφή», είναι εξαντλητικό. Η συνεχής ανάγκη για δράμα και εντάσεις, απλώς φθείρει. Μου αρέσουν οι ήρεμες και ισορροπημένες καταστάσεις, και το να είμαστε μαζί για να περνάμε καλά, όχι για να ανακαλύπτουμε προβλήματα παντού.

Αλαζονεία και υπεροψία

Δείτε επίσης: 35 σημάδια πως ο φίλος σου σε απατά και δεν είσαι παρανοϊκή

Ένας άντρας αποκαλύπτει: «Τι με απωθεί πλήρως από μια γυναίκα»

Είναι υπέροχο να έχεις αυτοπεποίθηση και να νιώθεις καλά με τον εαυτό σου, αλλά όταν αυτό γίνεται υπερβολικό και φαίνεται ότι κάποια θεωρεί ότι είναι ανώτερη από όλους, τότε τα πράγματα χαλάνε. Δεν υπάρχει τίποτα πιο απωθητικό από το να νιώθω ότι η κοπέλα απέναντί μου δεν σέβεται κανέναν και θεωρεί ότι ο κόσμος πρέπει να περιστρέφεται γύρω της.

Μηδέν σεβασμός σε άλλους

Το να βλέπεις πώς συμπεριφέρεται κάποια στους φίλους, την οικογένεια ή τους ανθρώπους γύρω της, λέει πολλά για τον χαρακτήρα της. Όταν κάποια δεν σέβεται τους άλλους, ακόμα και αν πρόκειται για μικρά πράγματα, είναι σίγουρο ότι κάποια στιγμή θα συμβεί και σε μένα. Αν δεν μπορεί να φερθεί καλά στους ανθρώπους γύρω της, τότε μάλλον κάτι πάει στραβά.

Προσπάθεια να αλλάξει τον άλλον

Ένα από τα πιο μεγάλα λάθη που κάνουν πολλοί είναι να προσπαθούν να αλλάξουν τον άλλον. Αν είσαι με κάποιον, πρέπει να τον αποδέχεσαι όπως είναι. Το να νιώθω ότι κάποια θέλει να με «διορθώσει» για να ταιριάξω στο ιδανικό της, με απομακρύνει κατευθείαν. Δεν είμαι project για να διορθωθεί – είμαι άνθρωπος!

Μηδέν πάθος για τη ζωή

Το να έχει κάποιος στόχους, όνειρα και πάθος για τη ζωή, είναι κάτι που θαυμάζω. Όταν μια γυναίκα δείχνει ότι δεν την ενδιαφέρει τίποτα ή δεν έχει κάποιο κίνητρο, αυτό με κάνει να νιώθω ότι δεν θα υπάρχει έμπνευση και ενέργεια στη σχέση μας. Θέλω να είμαστε μαζί και να ανακαλύπτουμε τον κόσμο, όχι απλά να περνάμε τον χρόνο μας χωρίς νόημα.

Τελικά...

Όπως και να έχει, το πιο σημαντικό είναι να υπάρχει αυθεντικότητα. Θέλω μια γυναίκα να είναι ο εαυτός της, χωρίς να προσπαθεί να εντυπωσιάσει ή να κρύψει ποια είναι. Οι σχέσεις θέλουν ειλικρίνεια, σεβασμό και θετική διάθεση. Όλα τα υπόλοιπα μπορούν να διορθωθούν, αλλά όταν λείπουν αυτά, τα πράγματα απλώς δεν λειτουργούν.