Πως θα καταλάβεις από το πρώτο ραντεβού αν ταιριάζετε στο κρεβάτι - Τα 7 σημάδια

Αν δεν δεις αυτά, χάσιμο χρόνου να κάνετε και δεύτερο ραντεβού

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Πως θα καταλάβεις από το πρώτο ραντεβού αν ταιριάζετε στο κρεβάτι - Τα 7 σημάδια

Στο πρώτο ραντεβού μπορεί να είναι δύσκολο να προβλέψει κανείς αν θα υπάρχει χημεία και στο κρεβάτι, αλλά υπάρχουν ορισμένα σημάδια που μπορούν να δείξουν αν υπάρχει η πιθανότητα μιας καλής σεξουαλικής σύνδεσης.

Τι πρέπει να παρατηρήσεις, λοιπόν, στο ραντεβού μαζί του

Φυσική έλξη

Πως θα καταλάβεις από το πρώτο ραντεβού αν ταιριάζετε στο κρεβάτι - Τα 7 σημάδια

Το πρώτο και το κυριότερο αγαπημένη μου φίλη! Αν νιώθεις πως υπάρχει χημεία από την πρώτη στιγμή, αυτό είναι καλός δείκτης για το αν θα υπάρχει έλξη και στο σεξ. Θα υπάρξει, στο υπογράφω...

Επικοινωνία και χιούμορ

Η καλή επικοινωνία είναι πολύ σημαντική, μην την υποτιμάς! Αν μπορείτε να μιλάτε άνετα και να γελάτε μαζί, αυτό δείχνει ότι υπάρχει καλή σύνδεση, κάτι που είναι απαραίτητο για να υπάρξει και σεξουαλική χημεία.

Η γλώσσα του σώματος

Η γλώσσα του σώματος μπορεί να είναι πολύ αποκαλυπτική. Αν υπάρχει αυθόρμητη επαφή, όπως αγγίγματα στα χέρια, ή αν ο ένας πλησιάζει τον άλλον με τρόπο φυσικό και άνετο, αυτό δείχνει ότι υπάρχει έλξη και άνεση. Κρατήσου λίγο φίλη, να πιείτε πρώτα τον καφέ!

Επαφή με το βλέμμα

Πως θα καταλάβεις από το πρώτο ραντεβού αν ταιριάζετε στο κρεβάτι - Τα 7 σημάδια

Δείτε επίσης: 35 σημάδια πως ο φίλος σου σε απατά και δεν είσαι παρανοϊκή

Η διαρκής επαφή με τα μάτια - το έντονο eye contact που λέμε - είναι ένδειξη ότι υπάρχει ενδιαφέρον και έλξη. Τα βαθιά βλέμματα μπορούν να δημιουργήσουν ακαταμάχητο πάθος, κάτι που μπορεί να μεταφερθεί και στην κρεβατοκάμαρα. Πότε ήταν η τελευταία φορά που σε κοίταξε κάποιος κι ανατρίχιασε το είναι σου;

Χημεία στις συζητήσεις

Όταν υπάρχει φυσική ροή στη συζήτηση, χωρίς αμηχανία και διακοπές, αυτό είναι ένα σημάδι ότι υπάρχει γενική σύνδεση. Μια τέτοια σύνδεση μπορεί να σημαίνει ότι θα τα πάτε καλά και σε πιο προσωπικές στιγμές.

Αμοιβαίος σεβασμός και προσοχή

Αν παρατηρείς ότι ο άλλος δείχνει ενδιαφέρον να σε ακούει και σέβεται τα όριά σου, αυτό είναι ένα θετικό σημάδι. Το σεξ απαιτεί αμοιβαίο σεβασμό και προσοχή στις ανάγκες του άλλου, κάτι που μπορεί να φανεί από το πρώτο ραντεβού. Αγόρια ακούτε; Αμοιβαίο σεβασμό λέω...

Αυθορμητισμός και χαλάρωση

Όταν το άτομο είναι χαλαρό και δεν προσπαθεί υπερβολικά να σε εντυπωσιάσει, αυτό δείχνει αυτοπεποίθηση. Η αυθεντικότητα και ο αυθορμητισμός είναι στοιχεία που συχνά συνδέονται με καλή σεξουαλική επικοινωνία.

Κι αν εσύ γουστάρεις στην τελική στο πρώτο ραντεβού: Τι πρέπει να κάνεις για να τον... ανάψεις;

Αρχικά, να έχεις αυτοπεποίθηση! Είναι το παν σε ένα ραντεβού, σε μια γνωριμία! Κατά δεύτερον, ακούμπα τον με κάθε ευκαιρία. Χάιδεψέ του απαλά το χέρι, ακούμπα το πόδι του τάχα κατά λάθος με το δικό σου, κοίτα τον έντονα στα μάτια κι αν είσαι πιο τολμηρή, δάγκωνε που και που το χείλος σου... Αυτό θα τον κάνει τούρμπο!