Σε ποια ηλικία η γυναίκα είναι πιο ποθητή και απελευθερώνεται στον έρωτα;

Τι αναφέρουν έρευνες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
unsplash.com
unsplash.com

Επιστημονικές έρευνες έχουν δείξει πως οι γυναίκες ηλικίας 24 και 25 ετών είναι πιο επιθυμητές από τους άνδρες. Συγκεκριμένα, αναφέρουν πως οι άνδρες ανεξαρτήτως ηλικίας έλκονται από τις γυναίκες που βρίσκονται σε αυτές τις ηλικίες.

Οι άνδρες που έχουν φτάσει τα 50 προτιμούν νεότερες γυναίκες - συνήθως σε αυτή την ηλικία - ενώ οι πολλοί 20άρηδες "μαγεύονται" και επιθυμούν να συνάπτουν σχέσεις με λίγο μεγαλύτερες τους.

Γιατί οι 24αρες και 25άρες είναι πιο ποθητές;

Οι έρευνες κατέληξαν σε αυτό το συμπέρασμα καθώς μια γυναίκα γύρω στα 25 της βρίσκεται στην πιο γόνιμη περίοδο της ζωής της με αποτέλεσμα να θεωρείται η ιδανική σύντροφος για την δημιουργία οικογένειας.

Σε ποια ηλικία η γυναίκα είναι πιο ποθητή
Unsplash.com

Δείτε επίσης: 35 σημάδια πως ο φίλος σου σε απατά και δεν είσαι παρανοϊκή

Σε ποια ηλικία όμως η γυναίκα απελευθερώνεται στον έρωτα;

Από την άλλη ωστόσο, η γυναίκα απελευθερώνεται στον έρωτα σε μεγαλύτερη ηλικία από τα 25 της. Έρευνες από το πανεπιστημιακό κέντρο Χάκενσακ του Νιου Τζέρσι στις ΗΠΑ κατέληξαν στο αποτέλεσμα πως είναι περισσότερες ενεργές και απολαμβάνουν τον έρωτα από τα 31 μέχρι και τα 45 τους.

Γυναίκα έρωτας
Unsplash.com

Συγκεκριμένα, διαπίστωσαν πως οι γυναίκες λίγο μεγαλύτερης ηλικίας, επειδή γνωρίζουν το κορμί τους και τι τις ικανοποιεί και τι όχι, δεν έχουν ταμπού και είναι πιο δραστήριες στο κρεβάτι.

Σε αυτές τις ηλικίες 31 με 45 χρονών η απόλαυση που νιώθουν αγγίζει το 87% ενώ σε μικρότερες ηλικίες το 80%. Από την άλλη στις ηλικίες 45-54 το 75%