Σε απατά, ξύπνα! 5 σημάδια που φανερώνουν πως ο φίλος σου μιλάει με άλλες στο instagram

Πόσο τόξικ το θες; Ναι!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Σε απατά, ξύπνα! 5 σημάδια που φανερώνουν πως ο φίλος σου μιλάει με άλλες στο instagram

Η χρήση των κοινωνικών δικτύων, όπως το Instagram, έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής μας ζωής. Ωστόσο, μπορεί να προκαλέσει αμφιβολίες και ανησυχίες όταν αναρωτιέσαι αν ο φίλος σου μιλάει με άλλες γυναίκες.

Ακολουθούν πέντε σημάδια που μπορεί να φανερώνουν κάτι τέτοιο:

Αλλαγές στη Συμπεριφορά του με το Κινητό του

Αν παρατηρήσεις ότι ο φίλος σου είναι υπερβολικά προστατευτικός με το κινητό του ή το κρύβει όταν είσαι κοντά, αυτό μπορεί να είναι ένδειξη ότι έχει κάτι να κρύψει. Αν έχει αρχίσει να χρησιμοποιεί κωδικούς πρόσβασης ή αν απομακρύνεται για να απαντήσει σε μηνύματα, αυτά τα σημάδια μπορεί να υποδηλώνουν ότι μιλάει με άλλες γυναίκες στο Instagram.

Αυξημένος Χρόνος στο Instagram

Η αυξημένη δραστηριότητα στο Instagram μπορεί να είναι ένας άλλος δείκτης. Αν ο φίλος σου ξοδεύει ξαφνικά πολύ περισσότερο χρόνο από ό,τι συνήθως στην εφαρμογή, αυτό μπορεί να είναι σημάδι ότι συνομιλεί με άλλες γυναίκες. Αν τον βλέπεις να στέλνει συνεχώς μηνύματα ή να κάνει likes σε πολλές φωτογραφίες από συγκεκριμένες γυναίκες, αυτό θα πρέπει να σε προβληματίσει.

Ξαφνικές Διαγραφές Μηνυμάτων

Αν παρατηρήσεις ότι ο φίλος σου διαγράφει συχνά μηνύματα ή συνομιλίες από το Instagram, αυτό μπορεί να είναι ένδειξη ότι θέλει να κρύψει τις επαφές του με άλλες γυναίκες. Η ανάγκη να διαγράψει συνομιλίες υποδηλώνει ότι υπάρχει κάτι που δεν θέλει να ανακαλύψεις.

Δείτε επίσης: Ζευγάρια που αντέχουν στο χρόνο: Ποιο είναι τελικά το μυστικό της επιτυχίας;

Νέα Ακολουθίες και Likes

Σημάδια απιστίας

Οι αλληλεπιδράσεις του φίλου σου με άλλες γυναίκες μπορούν επίσης να φανούν από τους νέους λογαριασμούς που ακολουθεί και από τα likes που κάνει. Αν βλέπεις ότι ακολουθεί πολλές νέες γυναίκες ή κάνει συχνά likes στις φωτογραφίες τους, αυτό μπορεί να είναι σημάδι ότι ενδιαφέρεται για αυτές και συνομιλεί μαζί τους.

Απότομη Αλλαγή στη Συμπεριφορά

Μια ξαφνική αλλαγή στη συμπεριφορά του φίλου σου μπορεί επίσης να είναι ένα σημάδι ότι μιλάει με άλλες γυναίκες στο Instagram. Αν γίνει απόμακρος, δεν σε προσέχει όπως πριν, ή φαίνεται αφηρημένος όταν είστε μαζί, μπορεί να έχει βρει ενδιαφέρον σε άλλες συνομιλίες. Αυτές οι αλλαγές μπορεί να είναι αποτέλεσμα της αλληλεπίδρασής του με άλλες γυναίκες και της συναισθηματικής επένδυσής του σε αυτές.

Συμπέρασμα

Παρόλο που τα παραπάνω σημάδια δεν είναι απόλυτα, μπορούν να σε βοηθήσουν να καταλάβεις αν ο φίλος σου μιλάει με άλλες γυναίκες στο Instagram. Αν παρατηρήσεις πολλά από αυτά τα σημάδια, ίσως είναι καλό να συζητήσεις τις ανησυχίες σου ανοιχτά μαζί του για να βεβαιωθείς για την κατάσταση. Η ανοιχτή επικοινωνία και η εμπιστοσύνη είναι τα κλειδιά για μια υγιή σχέση.