Μπορεί μια «ανοιχτόμυαλη» ερωτική προσέγγιση να ανανεώσει τη σχέση σου; Τι λέει γι' αυτό ο ειδικός;

Ακολούθησε τις συμβουλές του

Βάσω Αργυρέα
Beauty Director
Pexels
Pexels

Όσο περνάνε τα χρόνια αρκετοί άνδρες αλλά και γυναίκες αναθεωρούν πολλά πράγματα που έχουν να κάνουν με την ερωτική ζωή και τη σεξουαλική τους συνεύρεση, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που γίνονται ολοένα και πιο ανοιχτόμυαλοι στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Παρόλα αυτά πάντα υπάρχει η ανησυχία, κυρίως από τη πλευρά της γυναίκας, κατά πόσο αυτό θα μπορούσε να επηρεάσει αρνητικά τη σχέση της με το σύζυγο ή το σύντροφό της και εάν αυτό θα ήταν αιτία για να δημιουργηθούν περίεργες καταστάσεις και παρεξηγήσεις. Εμείς ρωτήσαμε γι' αυτό τον ειδικό του YOU Weekly, Κωνσταντίνο Ρόκκα, ουρολόγο-ανδρολόγο, ο οποίος μας εξηγεί περισσότερα για το θέμα δίνοντας τα φώτα του σχετικά με το τι πρέπει να κάνεις για το διαχειριστείς. (δες και το couple swinging, Τι είναι & γιατί το ζητούν διαρκώς οι παντρεμένοι)

Μπορεί μια «ανοιχτόμυαλη» ερωτική προσέγγιση να ανανεώσει τη σχέση σου; Τι λέει γι' αυτό ο ειδικός;

Τα ζευγάρια χρησιμοποιούν διάφορους τρόπους για να διανθίζουν την ερωτική τους ζωή καθώς και να αυξήσουν τη σεξουαλική τους διέγερση καθώς και την ένταση του οργασμού.

ζευγάρι πάνω στο κρεβάτι
Pexels

Η αναζήτησή αυτή είναι καλό να είναι διαρκής και να ανακαλύπτει κανείς νέους τρόπους που θα ικανοποιήσει τόσο τον σύντροφο όσο και τον εαυτό του. Αυτό άλλωστε θα λειτουργήσει θετικά και για τους δυο αλλά και για την ίδια τη σχέση.

Σε κάθε περίπτωση αυτοί οι τρόποι θα πρέπει να βρίσκουν σύμφωνοι και τους δυο συντρόφους ή συζύγους έτσι ώστε να μην δημιουργηθούν προβλήματα σε αλλά επίπεδα. Εφόσον λοιπόν αυτό ισχύει και για τα δυο μέρη της σχέσης μάλλον και οι δυο θα είναι ικανοποιημένοι χωρίς να υπάρχουν παρεξηγήσεις.