Πάλι για τον Έρωτα θα μιλήσουμε, έχει κανείς αντίρρηση..?? Δε ξέρω τι έχω πάθει, προφανώς είμαι τρελά ερωτευμένη, άλλωστε ακόμα και μετά από αυτά που έγραψα ειλικρινά δε ξέρω πού ανήκω..!! Κρυφά ή Φανερά? Όλα παίζουν και τίποτα! Το χρήμα, ο βήχας και ο έρωτας δε κρύβονται, το λέει ακόμα και ο μπαμπάς μου.
Υπάρχουν άνθρωποι που όταν είναι ερωτευμένοι δε μπορούν να το κρύψουν με τίποτα και ευτυχώς είναι οι περισσότεροι, υπάρχουν κάποιοι που απλά παίζουν και ότι προκύψει και είναι και κάποιοι που δεν ιδρώνει το αυτί τους καν!!!
Όλα ένα παιχνίδι είναι, ας πούμε μια παρτίδα σκάκι, αφού η κάθε κίνηση μετράει, απαιτεί πολύ καλή σκέψη και στρατηγική και πρέπει να είσαι και λίγο γάτα και να παίξεις σωστά, αλλιώς σε πήρε η κατρακύλα! Έτσι δεν είναι?
Το κάθε Ζώδιο, όταν ερωτεύεται, παθαίνει κάτι! Ας δούμε λοιπόν, τι είναι αυτό το κάτι…????
Κριός
Ο τύπος αυτός όταν ερωτευθεί, παθαίνει κάτι παράξενο! Ξυπνάει ο κυνηγός από μέσα του και όσο πιο δύσκολο είναι το θήραμά του, άλλο τόσο τρελαίνεται! Όχι δε θα φανερωθεί, αντιθέτως θα το κρύψει και θα δουλέψει άκρως επιθετικά και ύπουλα! Καταρχήν θα μπει στο φιλικό σου κύκλο, θα σε πλησιάσει όσο χρειάζεται απλά για να τον δεις και εδώ ξεκινάει το παιχνίδι! Βασικά γίνεται ο αόρατος ακόλουθός σου, γνωρίζει τα πάντα ανά πάσα στιγμή και ώρα και τη κατάλληλη στιγμή χτυπάει στο ψαχνό! Εκεί κοπελιά μου το καλό που σου θέλω είναι να αντισταθείς! Μόνο έτσι θα φανερωθεί ο άτακτος Κριός!!
Ταύρος
Εδώ έχουμε τη κλασική ατάκα ..κολλάει η βελόνα! Όταν ερωτευθεί ο τύπος αυτός, είναι πολύ επίμονος και πεισματάρης! Φανερώνεται από τη πρώτη τη στιγμή, δείχνει το ενδιαφέρον του, κάθε μέρα και πιο πολύ, όμως με τρόπο τέτοιο που να μη του έρθει η απόρριψη κατραπακιά..! Ένα βήμα μπρος και ένα πίσω.. Λάου-λάου όμως όχι και τόσο! Αν ακούσει εκείνο το ηρωικό το όχι, φάει δηλαδή χυλόπιτα τότε έρχεται και το τέλος! Εσύ που παίζεις μαζί του, μη σκεφτείς ότι το όχι σου, θα τον ξανάψει! Αντιθέτως γυρίζει πλάτη και φεύγει! Και αν αλλάξεις γνώμη στη πορεία, έπαιξες και έχασες!
Δίδυμος
Ερωτευμένος Δίδυμος! Απίστευτο και όμως αληθινό! Όταν ερωτευθεί ο τύπος αυτός, το κάνει φανερά! Διεκδικεί με πάθος, σου δείχνει να καταλάβεις ότι you are the one! Του αρέσουν τα όχι, αλλά οι γλυκές αρνήσεις! Δε θα κάτσει και να πολύ σκάσει, αφού είναι ο άνεμος ο ίδιος! Σήμερα είναι με εσένα, αύριο με την άλλη! Ο Δίδυμος, ποτέ δε σταματά να ψάχνει την αδερφή ψυχή του! Για αυτό και είναι άκρως περιπετειώδες και πολύ ασταθής! Ποτέ όμως δε κλείνει τις πόρτες και τα παράθυρα! Θα σου δώσει αμέτρητες ευκαιρίες για να σου προσφέρει τον έρωτά του!
Διάβασε τα υπόλοιπα ΖΩΔΙΑ στο magicfariel.blogspot.gr


">
">
">
">
">
">
">