Back to school στη showbiz: 6 επώνυμοι γονείς μοιράζονται τα εύκολα και τα δύσκολα της επιστροφής στο σχολείο

Οι αγαπημένοι μας celebrities ξεκινούν τη νέα σχολική χρονιά μαζί με τα παιδιά τους

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
instagram
instagram

Είναι πάντα εκεί, ό,τι κι αν συμβεί, φύλακες-άγγελοι για τα παιδιά τους και "αρωγοί" στα εύκολα και τα δύσκολα. Οι γονείς της εγχώριας showbiz έχουν ένα... point παραπάνω, αφού με τη δουλειά που κάνουν και τη δημοσιότητα να τους κυνηγά, ο χρόνος με τα παιδιά τους είναι υπερπολύτιμος, οπότε με την πρώτη ευκαιρία δημιουργούν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να περάσουν δημιουργικά την ώρα τους μαζί, να παίξουν, να κάνουν διάφορες δραστηριότητες και πολλές βόλτες και φυσικά να προετοιμαστούν για τη νέα σχολική χρονιά που ξεκινά.

Φτιάχνοντας τη λίστα με όλα τα απαραίτητα, που θα μπουν και φέτος στην σχολική τους τσάντα, δημιουργώντας τα πιο μοδάτα looks για το σχολείο και προετοιμάζοντας το έδαφος για τη... μεγάλη μέρα, είναι πανέτοιμοι να ακούσουν μαζί το κουδούνι της έναρξης και να νιώσουν περήφανοι για τους μικρούς μαθητές, που και φέτος θα κερδίσουν τις εντυπώσεις. 6 επώνυμοι μοιράζονται τα εύκολα και τα δύσκολα της προετοιμασίας με τα παιδιά τους

Back to school στη showbiz: 6 επώνυμοι γονείς μοιράζονται τα εύκολα και τα δύσκολα της επιστροφής στο σχολείο

Σταματίνα Τσιμτσιλή

σταματίνα τσιμτσιλή

Τρία παιδιά στη σειρά και... ανάστα ο Κύριος εις τριπλούν κάθε τέτοια περίοδο. Τα σχολεία ανοίγουν και η Σταματίνα Τσιμτσιλή προετοιμάζει τα παιδιά της για τη μεγάλη μέρα. Καινούργιες τσάντες, που διαλέγουν αυστηρά μαζί, με τις πριγκίπισσες και τις βασίλισσες να έχουν την τιμητική τους για τα δύο κορίτσια, ενώ ο μικρός Γιαννάκης προτιμά πιο αγορίστικα σχέδια. Η ευχή της παρουσιάστριας και φέτος, να είναι όλα τα παιδιά του κόσμου καλά και να κάνουν τους γονείς τους να χαμογελούν.

Υβόννη Μπόσνιακ

υβόννη μπόσνιακ

Ως γνωστόν η κόρη της Υβόννης Μπόσνιακ και του Αντώνη Ρέμου είναι προτεραιότητα για τους γονείς της, αφού η μικρή Ελένη είναι η "πριγκίπισσά" τους. Με μαμά μοντέλο, η αρχή για τη μικρή δεσποινίδα γίνεται με τα ρούχα που διαλέγει για να φορέσει την πρώτη μέρα στο σχολείο, ενώ από τις επιλογές της δεν λείπουν τα τετράδια μουσικής, που επιμελείται -ποιος άλλος!-, ο μπαμπάς της.

Λευτέρης Πετρούνιας

λευτέρης πετρούνιας

Ευτυχής μπαμπάς δύο κοριτσιών που ετοιμάζονται πυρετωδώς για τον παιδικό σταθμό είναι ο Ολυμπιονίκης μας, με την περήφανη μαμά Βασιλική Μιλλούση να αναλαμβάνει καθήκοντα styling! Κομψές "κυρίες" εν δράσει φοράνε τα τούλια και τα βολάν τους, βάζουν φιογκάκια στα μαλλιά και είναι έτοιμες για να μπουν στην τάξη. Ένα φιλί πριν από τον αποχωρισμό είναι απαραίτητο!

Ετεοκλής Παύλου

ετεοκλής παύλου

Σαν το κοριτσάκι του δεν έχει, που μεγαλώνει και τον κάνει περήφανο μέρα με τη μέρα. Η μικρή Μελίτα είναι πανέτοιμη για το νηπιαγωγείο, προκειμένου να ξεδιπλώσει τα ταλέντα της, αφού ως γνωστόν είναι πρώτη στη ζωγραφική, στη μαγειρική αλλά και στη... μόδα! Μαζί με τη μαμά της, Ελένη Χατζίδου, ήδη έχουν ετοιμάσει την σχολική γκαρνταρόμπα, που περιλαμβάνει φούστες και φορέματα, που είναι τα αγαπημένα της.

Σάκης Ρουβάς

σάκης ρουβάς

Μπαμπάς 4 παιδιών ο πολυαγαπημένος ποπ σταρ, είναι ήδη μαθημένος στα σχολικά, αφού τα παιδιά του είναι μεγάλα. Παρόλα αυτά κάθε χρονιά είναι ένα νέο στοίχημα για εκείνον, να πάνε όλα καλά στο σχολείο και να γίνουν τα παιδιά του καλύτεροι άνθρωποι, όπως λέει. Μάλιστα, ο 13χρονος Αλέξανδρος συνεχίζει να ζητά τις συμβουλές του περισσότερο από τους άλλους, χωρίς να κρύβει ο ένας την αδυναμία που έχει στον άλλον.

Μπέττυ Μαγγίρα

μπέτυ μαγγίρα

Δύο κόρες (και τι κόρες!) που έχουν κλέψει μπόλικη από την ομορφιά της παρουσιάστριας έχει η Μπέτυ Μαγγίρα, που δεν σταματά να λέει πόσο καλές μαθήτριες είναι και πόσο επιμελή κορίτσια. Η νέα σχολική χρονιά βρίσκει τις 3 γυναίκες σε μεγάλες προετοιμασίες, αφού πέρασαν ένα καλοκαίρι πλάι στη θάλασσα, γεμίζοντας μπαταρίες για τα... δύσκολα που έρχονται.