Επιστρoφή στο σχολείο μαζί με τoν Paul Frank: Το πιο trendy brand της φετινής σχολικής χρονιάς είναι εδώ!

Ανακάλυψε τα όλα στη νέα συλλογή Back Me Up της Γιοβάς Α.Ε.

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Επιστρoφή στο σχολείο μαζί με τoν Paul Frank: Το πιο trendy brand της φετινής σχολικής χρονιάς είναι εδώ!

Η νέα σχολική χρονιά είναι προ των πυλών, οπότε γονείς και παιδιά βρίσκονται σε μια δημιουργική "αναταραχή" προκειμένου να είναι όλα στη θέση τους με το πρώτο χτύπημα του κουδουνιού. Είτε τα παιδιά πάνε στο Δημοτικό είτε είναι έφηβοι, τα βασικά που θα χρειαστούν είναι μια καινούργια σχολική τσάντα και τα συνοδευτικά της, που θα γεμίσει όχι μόνο με μολύβια, τετράδια και βιβλία αλλά και με τα όνειρά τους!

Και ξέρουμε όλοι πολύ καλά ότι η επιλογή της σωστής σχολικής τσάντας και όλων των απαραίτητων για το σχολείο είναι από τα σημαντικότερα πράγματα που πρέπει να σκεφτούμε.

Για να μην προβληματίζεσαι, λοιπόν, ανακάλυψε μαζί με τα παιδιά σου το πιο trendy brand της φετινής σχολικής χρονιάς, που δεν είναι άλλο από τον Paul Frank, από τη συλλογή Back Me Up της Γιοβάς Α.Ε. Ο λόγος; Είναι οι καλύτεροι στο είδος τους με πολλές προτάσεις και τάσεις, για να ξεκινήσει η νέα χρονιά με το... δεξί - στη φωτογραφίση του youweekly.gr για το ΑΦΙΕΡΩΜΑ BACK TO SCHOOL ήταν πρωταγωνιστές!

σχολικά είδη ΓΙΟΒΑΣ

Επιστρoφή στο σχολείο μαζί με τον Paul Frank: Το πιο trendy brand της φετινής σχολικής χρονιάς είναι εδώ!

Είναι στυλάτος και σούπερ μοντέρνος και εμπνέει κορίτσια και αγόρια που αγαπούν τα πιο hip icons της pop κουλτούρας. Ο Julius, μάλιστα, είναι σήμα-κατατεθέν των μαθητών που θέλουν να ξεχωρίσουν στο σχολείο αλλά και στις δραστηριότητές τους, αφού αποτελεί το πιο αναγνωρίσιμο icon εδώ και χρόνια!

accessories paul frank backmeup.gr

Εάν, λοιπόν, είσαι γονιός δεν μπορείς φέτος να... αδιαφορήσεις για το ιδιαίτερο στυλ του, που γίνεται απαραίτητο με την έναρξη της σχολικής χρονιάς και παρουσιάζεται μέσα από τις εντυπωσιακές τσάντες της σειράς Paul Frank και όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ από τη Γιοβάς Α.Ε.

Στη νέα Back-to-School σειρά Paul Frank από τη συλλογή Back Me Up θα βρεις από backpacks, trolleys, κασετίνες, τετράδια, μέχρι και τσαντάκια φαγητού, παγούρια και άλλα accessories, σε εμπνευσμένα σχέδια με ζωντανούς, χαρούμενους χρωματισμούς και φυσικά, με την ποιότητα και αισθητική που χαρακτηρίζει τα προϊόντα της Γιοβάς ΑΕ.

access σχολείου paul frank backmeup.gr

Back to School με τον Paul Frank

Μια top πρόταση έρχεται από τη νέα συλλογή Back Me Up της Γιοβάς Α.Ε. και τη φετινή σειρά Paul Frank για να κάνει τα όνειρα των μαθητών πράξη! Εντυπωσιακά σχέδια και φωτεινά, ζωντανά χρώματα φτιάχνουν αμέσως τη διάθεση για... διάβασμα, ενώ τα ιδιαίτερα fashion patterns, που ο Paul Frank ξεκίνησε να ζωγραφίζει το 1995 πάνω σε χειροποίητα πορτοφόλια ως δώρα για τους φίλους του, σε ένα μικρό γκαράζ στο Huntington Beach της California, γίνονται ανάρπαστα κάθε νέα σχολική χρονιά.


Σίγουρα ούτε ο ίδιος δεν φανταζόταν ότι ο ενθουσιασμός και το μεγάλο ενδιαφέρον του κόσμου γι’ αυτούς τους αξιαγάπητους χαρακτήρες θα έκαναν τον Paul Frank να "πρωταγωνιστεί" κάθε φθινόπωρο σε μια πλήρη γκάμα προϊόντων, που μπορούν να κρατηθούν και εκτός σχολείου!

Από σακίδια και κασετίνες, στυλό και τετράδια, μέχρι μολυβοθήκες, παγούρια και μπρελόκ, όλα θα γίνουν αγαπημένα της νέας σχολικής χρονιάς, που ξεκινά με τους καλύτερους οιωνούς για τους νεαρούς μαθητές. Ο λόγος;


Με έμπνευση από το design, τη μουσική, τον κινηματογράφο και τη φωτογραφία, αλλά και τα trends της νεανικής κουλτούρας, και με στόχο το αυθεντικό στυλ, τα προϊόντα Paul Frank από τη νέα συλλογή Back Me Up της Γιοβάς Α.Ε., εδώ και χρόνια, ξεχωρίζουν ως η αγαπημένη επιλογή των μικρών μας φίλων - αλλά και για όσους κρύβουν ένα παιδί μέσα τους, όπως άλλωστε σημειώνει και το moto του brand: “Don’t forget to never grow up!”, βάζοντας εύκολα τη δική τους «πινελιά» στις πιο fancy εμφανίσεις εντός κι εκτός σχολείου!


Ανακάλυψε μαζί με τα παιδιά σου το σχέδιο που τους ταιριάζει, για να ξεκινήσουν τη νέα σχολική χρονιά με την πιο παιχνιδιάρικη διάθεση, κερδίζοντας τις εντυπώσεις με το μοναδικό στυλ του Julius!

Σχολικές τσάντες Paul Frank

τσάντα backmeup.gr

σχολική τσάντα backmeup.gr

τσάντα paul frank backmeup.gr

τσάντα backmeup.gr

σχολική τσάντα backmeup.gr

τσάντα σχολείο backmeup.gr

Τσαντάκια φαγητού Paul Frank

τσάντα σχολική backmeup.gr

τσάντα καρό backmeup.gr

Κασετίνες Paul Frank

κασετίνα backmeup.gr

κασετίνα μαύρη backmeup.gr

κασετίνα πορτοκαλί backmeup.gr

κασετίνα paul frank backmeup.gr

κασετίνα backmeup.gr

κασετίνα κόκκινη backmeup.gr

Τετράδια Paul Frank

τετράδιο backmeup.gr

ροζ τετράδιο  backmeup.gr

τετράδιο paul frank  backmeup.gr

μοβ τετράδιο  backmeup.gr

τετράδιο σχολικό  backmeup.gr

μοβ τετράδιο  backmeup.gr

Μαζί, τα απαραίτητα accessories Paul Frank, για να σε συντροφεύουν στο σχολείο αλλά και στις δραστηριότητές σου και φυσικά να σε εμπνέουν περισσότερο στο... διάβασμα!

μπρελόκ paul frank

παγούρι paul frank

μολυβοθήκες paul frank backmeup.gr

κούπες paul frank

μολυβοθήκες paul frank backmeup.gr

παγούρι paul frank

φάκελος paul frank backmeup.gr

φάκελος paul frank backmeup.gr

ροζ παγούρι paul frank

αυτοκόλλητα paul frank

ετικέτες paul frank

3 βασικοί λόγοι για να διαλέξεις σχολικά από την Γιοβάς A.E.

  • Η άριστη ποιότητα των υλικών είναι προτεραιότητα, με έμφαση στις ισχυρές ραφές και στα ανθεκτικά φερμουάρ, εξασφαλίζοντας αντοχή στον χρόνο.
  • Ο εργονομικός σχεδιασμός εξασφαλίζει την άνεση στο παιδί, ειδικά για μια σχολική τσάντα, που πρέπει να κατανέμει το βάρος ομοιόμορφα, για να αποφεύγονται πόνοι στην πλάτη και στους ώμους.
  • Το αξεπέραστο στυλ του Paul Frank της συλλογής Back Me Up από την Γιοβάς Α.Ε. δεν θα περάσει απαρατήρητο, δημιουργώντας τις πιο κομψές και cool εμφανίσεις.

Info

*Οι συλλογές Back Me Up είναι διαθέσιμες σε όλα τα καταστήματα και βιβλιοπωλεία ανά την Ελλάδα.

.