Καλαμάτα: Μια αυθεντική εμπειρία διαμονής για κάθε εποχή

Το Unique Apartments μας προσφέρει μια αναζωογονητική διαμονή στην πόλη της Καλαμάτας,

Καλαμάτα: Μια αυθεντική εμπειρία διαμονής για κάθε εποχή

Μιας και έχουμε υποδεχθεί το φθινόπωρο, κάνουμε σιγά σιγά τον προγραμματισμό μας για τις φθινοπωρινές και χειμερινές μας διακοπές. Ένας αγαπημένος προορισμός για κάθε εποχή είναι και η πανέμορφη Καλαμάτα, η οποία αποτελεί μια must πρόταση ακόμη και για ένα Σαββατοκύριακο, σε απόσταση μόλις δυόμισι ωρών από την Αθήνα.

Και φυσικά, επειδή στις αποδράσεις μας αναζητάμε ξεκούραση και χαλάρωση, το Unique Apartments αποτελεί την ιδανική επιλογή για μια αναζωογονητική διαμονή. Το Unique Apartments, στην καρδιά της Καλαμάτας, συνδυάζει τα απαραίτητα χαρακτηριστικά για διαμονή υψηλού επίπεδου και απόλυτη ξεγνοιασιά. Η τοποθεσία του, μόλις 3 χλμ. από το κέντρο της πόλης, μας προσφέρει τις κατάλληλες συνθήκες για να απολαύσουμε την Καλαμάτα, ενώ παράλληλα αποτελεί ιδανικό ορμητήριο για να εξερευνήσουμε τις ομορφιές της Μεσσηνίας.

Unique Apartments Καλαμάτα

Unique Apartments: Ανέσεις υψηλών προδιαγραφών σε ένα καταφύγιο ηρεμίας

Το συγκρότημα διαθέτει πέντε κατοικίες που δημιουργούν μια αίσθηση μοναδικότητας στον επισκέπτη. Το κάθε διαμέρισμα έχει τη δική του αισθητική, με έμφαση στις λεπτομέρειες. Σύγχρονο design, γήινες, απαλές αποχρώσεις, διακριτική ατμόσφαιρα πολυτέλειας - ό,τι πρέπει για μια φιλόξενη διαμονή με μοναδικό χαρακτήρα.

Οι πέντε πολυτελείς κατοικίες που διαθέτει το συγκρότημα δημιουργούν μια αίσθηση μοναδικότητας στον επισκέπτη. Κάθε ένα διαμέρισμα είναι διακοσμημένο με το δικό του προσωπικό στυλ σε γήινες αποχρώσεις και με έμφαση στη λεπτομέρεια. Οι απαλές αποχρώσεις και οι μικρές νότες υψηλής αισθητικής είναι προσεκτικά επιλεγμένες για να διασφαλίσουν την απόλυτη χαλάρωση τις ώρες που θα ξεκουράζεστε.

Unique Apartments Καλαμάτα δωμάτιο

Unique Apartments Καλαμάτα σαλόνι

Οι υπερσύγχρονες κατοικίες διαθέτουν υπέροχη, μίνιμαλ διακόσμηση, άνετο, μοντέρνο μπάνιο, με προσωπική εξωτερική βεράντα. Επιλέξτε ανάμεσα στις Harmony, Dream, Hope, Serenity και Serendipity και απολαύστε μια ξεχωριστή διαμονή. Κάθε μία είναι άνετη, ευάερη και ευήλια και προσφέρει ένα άκρως φιλόξενο περιβάλλον, με τη θέα στον κήπο να προσδίδει επίσης μια ευχάριστη νότα στις στιγμές ξεκούρασής σας.

Info