Κύπρος: Αυτή η παραλία ανακηρύχθηκε η καλύτερη της Ευρώπης

Δείτε την!

Shutterstock
Shutterstock

Το τοπίο και η ατμόσφαιρα παίζουν σημαντικό ρόλο όταν πρόκειται για μια εξαιρετική παραλία, αλλά όταν φτάνουμε στις λεπτομέρειες, υπάρχουν πραγματικά πολλοί παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη για να μεγιστοποιήσουμε την εμπειρία μας στη θάλασσα.

Η The Telegraph δημοσίευσε πρόσφατα την ανάλυσή της για τις καλύτερες παραλίες του κόσμου, συμπεριλαμβάνοντας προτάσεις για την ατμόσφαιρα, τα ηλιοβασιλέματα και τις οικογένειες. Και τώρα η πλατφόρμα ασφάλισης ταξιδιών Quotezone.co.uk επιχείρησε να βρει τις καλύτερες παραλίες στην Ευρώπη.

Αξιολόγησε παράγοντες όπως η μέση θερμοκρασία της θάλασσας τον Ιούνιο, οι θερμοκρασίες κατά την κορύφωση του καλοκαιριού, ο αριθμός των κριτικών με πέντε αστέρια, το ημερήσιο κόστος διαμονής κοντά και το τυπικό ύψος των κυμάτων, και τα αποτελέσματα είναι εδώ!

Στην πρώτη θέση είναι η παραλία Νησί, μια εκπληκτική έκταση λευκής άμμου και καθαρών νερών στην Αγία Νάπα της Κύπρου. Γνωστή για τα πολυάριθμα μπαρ και τα πάρτι που γίνονται εκεί, η Νησί είναι επίσης ιδανική για τους λάτρεις του ήλιου, καθώς η μέση θερμοκρασία είναι 30,5°C και η θερμοκρασία της θάλασσας αγγίζει τους 24,4°C. Η παραλία Νησί έχει επίσης 4.334 κριτικές πέντε αστέρων – δείγμα ότι σίγουρα αξίζει!

Στη δεύτερη θέση βρίσκεται η... Διαβάστε περισσότερα στο Travelstyle.gr