Calme Suites Mani: Αρχοντική φιλοξενία στην καρδιά της Μεσσηνιακής Μάνης

Οι πετρόχτιστες σουίτες του Calme Suites είναι έτσι διαμορφωμένες ώστε να σας παρέχουν μια διαμονή - όνειρο

Εντυπωσιακή διαμονή στην καρδιά της Μάνης
Εντυπωσιακή διαμονή στην καρδιά της Μάνης

Ο γραφικός οικισμός του Αγίου Νικολάου στη Δυτική Μάνη μας περιμένει για μοναδικές καλοκαιρινές διακοπές. Επιβλητικά βουνά, πανέμορφα φυσικά τοπία και κρυστάλλινα νερά συνθέτουν το ιδανικό μέρος για κάθε επισκέπτη.

Το Calme Suites Mani προσφέρει μια υπέροχη διαμονή για ξεκούραστες και αναζωογονητικές διακοπές. Η τοποθεσία που βρίσκεται επιτρέπει στον επισκέπτη να απολαύσει την ηρεμία και τη φύση της Μεσσηνιακής γης και παράλληλα να εξερευνήσει τις ομορφιές της. Σε απόσταση μιας ώρας από την πόλη της Καλαμάτας και 13 λεπτών από την μαγευτική Καρδαμύλη, η εμπειρία θα είναι μοναδική.

Calme Suites Mani

Εντυπωσιακή διαμονή στην καρδιά της Μάνης

Όταν η πολυτέλεια συναντά την παράδοση

Οι πετρόχτιστες σουίτες του Calme Suites είναι έτσι διαμορφωμένες ώστε να σας παρέχουν μια διαμονή - όνειρο. Η αυτονομία των σουιτών και οι υψηλών προδιαγραφών ανέσεις μας προσφέρουν την απόλυτη χαλάρωση που χρειάζονται οι καλοκαιρινές μας διακοπές. Μίνιμαλ αισθητική, γήινες αποχρώσεις και κομψή πολυτέλεια είναι όλα όσα χαρακτηρίζουν τα ευρύχωρα καταλύματα.

Calme Suites Mani

Calme Suites Mani

Calme Suites Mani

Επιλέξτε ανάμεσα στη Mini σουίτα, ιδανική για 2 άτομα, τη Standard σουίτα κατάλληλη για την φιλοξενία έως 4 ατόμων, τη Deluxe σουίτα, και τη Μεζονέτα και αφεθείτε στην πολυτελή φιλοξενία σε ένα υπέροχο μέρος, μόλις λίγα βήματα από τη θάλασσα.

Calme Suites Mani

Στην ιδιωτική σας αυλή θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε μοναδικές στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, με θέα το βουνό ή τη θάλασσα και τη συνοδεία ενός δροσιστικού ποτού.

Calme Suites Mani

Info