Καλοκαίρι 2024: Πόσο κοστίζουν τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Ιούλιο και Αύγουστο σε Κυκλάδες και Κρήτη

Αν αντέχεις κάνε το κλικ

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Καλοκαίρι 2024: Πόσο κοστίζουν τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Ιούλιο και Αύγουστο σε Κυκλάδες και Κρήτη

Οι Κυκλάδες και η Κρήτη είναι δημοφιλείς καλοκαιρινοί προορισμοί εγχώριων και διεθνών τουριστών ιδιαίτερα κυρίως το καλοκαίρι. Αν και τα ταξίδια με πλοίο μπορούν να θεωρηθούν πλέον πολυτέλεια —αν αναλογιστεί κανείς το κόστος των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων— υπάρχουν ακόμα μερικές οικονομικές επιλογές!

Εάν στα σχέδιά σας αυτό το καλοκαίρι είναι να επισκεφτείτε κάποιο από τα πανέμορφα νησιά των Κυκλάδων ή τη μαγευτική Κρήτη, στο travelstyle.gr έκαναν μία μεγάλη έρευνα για το κόστος των ακτοπλοϊκών, σε ενδεικτικές ημερομηνίες Ιουλίου και Αυγούστου —την πιο δημοφιλή δηλαδή περίοδο καλοκαιρινών διακοπών— σε κάποιους από τους πιο θελκτικούς νησιωτικούς προορισμούς.

Οι Κυκλάδες είναι από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς στην Ελλάδα με κορυφαίες επιλογές τη Σύρο, τη Μύκονο, τη Σαντορίνη, την Πάρο, τη Νάξο, την Ίο και την Κύθνο. Με λιμάνι αναχώρησης τον Πειραιά για τις 13/07 με επιστροφή στις 20/07 και για 13/08 με 20/08 οι τιμές για έναν ενήλικα κυμαίνονται στα... διαβάστε την συνέχεια στο Travelstyle.gr