Διακοπές στη Μήλο; 3 υπέροχα καταλύματα με τιμή μέχρι 70 ευρώ

Αν αναρωτιέσαι που θα κλείσεις, κάναμε εμείς την έρευνα για σένα!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Sh
Sh

Η Μήλος είναι ένας εκπληκτικός καλοκαιρινός προορισμός με πανέμορφα φυσικά τοπία και κρυστάλλινα νερά. Το «νησί των χρωμάτων» είναι γνωστό για τις μοναδικές του παραλίες, όπως το Σαρακήνικο με τα λευκά βράχια που θυμίζουν σεληνιακό τοπίο και το Κλέφτικο με τα επιβλητικά βράχια και τις θαλάσσιες σπηλιές.

Εκτός από τις παραλίες, η Μήλος προσφέρει και ποικίλα αξιοθέατα, όπως το Αρχαιολογικό Μουσείο, το Εκκλησιαστικό Μουσείο, το Λαογραφικό Μουσείο, το Μεταλλευτικό Μουσείο και το Ναυτικό Μουσείο. Αξίζει, επίσης, να επισκεφθείτε τις κατακόμβες της Μήλου, τα θειωρυχεία και τις θερμές πηγές. Το νησί διαθέτει και υπέροχη γαστρονομική σκηνή που μπορείτε να γευτείτε σε παραδοσιακά ταβερνάκια κάποιου γραφικού οικισμού. Εμείς κάναμε μία αναζήτηση στη Booking για να βρούμε καλά και οικονομικά καταλύματα στο νησί.

Σημ.: Η αναζήτηση των καταλυμάτων έγινε για τις ημερομηνίες 22/07 με 26/07 για δίκλινο δωμάτιο.

Agnanti View Hotel

Το ξενοδοχείο Agnanti View βρίσκεται στον Μύτακα, σε μικρή απόσταση από το χωριό Πάχαινα και δίπλα στις παραλίες Μύτικας και Αλογομάντρα. Πολύ κοντά στο κατάλυμα υπάρχει στάση λεωφορείου με σχετικά συχνά δρομολόγια. Παρέχει κουζίνα, ιδιωτικό μπάνιο, μπαλκόνι με θέα, κλιματισμό, δωρεάν χώρο στάθμευσης και Wi-Fi.

Για να δείτε φωτογραφίες και την συνέχεια του άρθρου μπείτε στο travelstyle.gr