Sempre Viva Suites: Φιλοξενία τεσσάρων αστέρων με θέα το κάστρο της Μονεμβασιάς

Διαμονή που αγγίζει την τελειότητα

Διαμονή που αγγίζει την τελειότητα
Διαμονή που αγγίζει την τελειότητα

Το πολυτελές καταφύγιο Sempre Viva Suites είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν μια μοναδική εμπειρία ελληνικής φιλοξενίας.

Το τεσσάρων αστέρων ξενοδοχείο πήρε το όνομα του από το τοπικό λουλούδι αμάραντος σύμβολο αθανασίας καθότι στεφάνια από αμάραντο πρόσφεραν οι Αρχαίοι Έλληνες στους αθάνατους θεούς όπως και αιώνιας αγάπης καθώς διατηρεί το έντονο χρώμα του για μεγάλο χρονικό διάστημα ακόμα και όταν μαραθεί.

Sempre Viva Suites Μονεμβασιά
Στιγμές χαλάρωσης με θέα την καστροπολιτεία

Χτισμένο πάνω στο αρχαίο εμπορικό μονοπάτι που ένωνε την κύρια πόλη με τα γύρω χωριά, προσφέρει μαγευτική θέα στη θάλασσα και φυσικά στην καστροπολιτεία της Μονεμβασιάς. Σε απόσταση αναπνοής από τη θάλασσα και σε απόσταση 5' με το αυτοκίνητο από το κέντρο της Μονεμβασιάς και το κάστρο αποτελεί ιδανικό ορμητήριο για να ανακαλύψετε τις ομορφιές της περιοχής.

Άνεση και πολυτέλεια που απογειώνουν τις αισθήσεις

Το τεσσάρων αστέρων Sempre Viva Suites είναι μια νέα ξενοδοχειακή μονάδα που αποτελείται από 18 πολυτελείς σουίτες προσφέροντας εκπληκτική θέα στο Κάστρο της Μονεμβασιάς.

Sempre Viva Suites Μονεμβασιά
Μοντέρνα αισθητική και design

Οι υψηλού επιπέδου ανέσεις που προσφέρει το ξενοδοχείο και η εντυπωσιακή, προσεγμένη αισθητική του δημιουργούν ένα χώρο φιλόξενο και δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες για χαλάρωση και ξεκούραση. Διαθέτει πέντε διαφορετικές κατηγορίες ευρύχωρων σουιτών για να επιλέξετε ανάλογα με τις ανάγκες σας. Έπιπλα υψηλής αισθητικής, άνετοι χώροι, σύγχρονες εγκαταστάσεις, και πλήρως εξοπλισμένες σουίτες για την απόλυτη αίσθηση ιδιωτικότητας.

Sempre Viva Suites Μονεμβασιά
Πολυτελής διαμονή με έμφαση στη λεπτομέρεια

Επιλέξτε ανάμεσα στις VIP Suite για την απόλυτη αίσθηση πολυτέλειας, την Accessible Suite που είναι κατασκευασμένη με τις καλύτερες προδιαγραφές για να εξυπηρετήσει άτομα με κινητικά προβλήματα ή με χρήση αμαξιδίου, τις κομψές Junior Suites, τις Executive Suites και τις Grand Suites που μπορούν να φιλοξενήσουν έως και 6 άτομα.

Δροσιστείτε στην εξωτερική πισίνα και απολαύστε τις βουτιές σας με θέα τον Βράχο της Μονεμβασιάς. Στον ίδιο χώρο παρέχεται τζακούζι καθώς και ξεχωριστός προστατευμένος χώρος για τους μικρούς μας φίλους.

Info