Anemolethe Suites Hotel: Ένα ολοκαίνουργιο διαμάντι στην Κίμωλο

Καλοκαιρινές διακοπές γεμάτες άνεση και πολύτελεια

Απολαύστε μια κορυφαία φιλοξενία στο Anemolethe Suites Hotel
Απολαύστε μια κορυφαία φιλοξενία στο Anemolethe Suites Hotel

Το Anemolethe Suites Hotel στην Κίμωλο είναι ένα ολοκαίνουριο πανέμορφο ξενοδοχείο με σουίτες “σκαρφαλωμένο” σε μια πέτρινη πλαγιά που επιτρέπει στο βλέμμα να χαθεί στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου. Ένα πραγματικό φιλόξενο καταφύγιο που εξασφαλίζει ένα ξεκούραστο διάλλειμα από την καθημερινότητα σε έναν τόπο ευλογημένο από την ίδια τη φύση.

Anemolethe Suites Hotel πισίνα
Anemolethe Suites Hotel

Μόλις 5 λεπτά από το Χωριό, τη Χώρα του νησιού, και 800 μέτρα από το λιμάνι, αλλά και από όλες τις παραλίες και τα αξιοθέατα του νησιού, είναι ο ιδανικός προορισμός για τον ταξιδιώτη που θέλει να ανακαλύψει την υπέροχη Κίμωλο έχοντας εξασφαλίσει την ιδανική αφετηρία.

Anemolethe Suites Hotel
Anemolethe Suites Hotel

Anemolethe Suites Hotel πισίνα
Anemolethe Suites Hotel

Το καθαρό λευκό, το έντονο μπλε, το διάφανο γαλάζιο γαληνεύουν το μυαλό και το σώμα. Το Anemolethe Suites Hotel διαθέτει απέριττη ομορφιά και γραφικότητα απόλυτα εναρμονισμένη στο φυσικό περιβάλλον του νησιού, με μοναδικό λαμπερό στολίδι την αντανάκλαση του κυκλαδίτικου φωτός. Με σεβασμό στην τοπική παράδοση, στο κυκλαδίτικο περιβάλλον και τη βιωσιμότητα το προσωπικό με πάθος αλλά και διακριτικότητα επιθυμεί να προσφέρει σε όλους τους επισκέπτες αξέχαστες στιγμές ξεκούρασης και απόλαυσης.

Anemolethe Suites Hotel σουίτα
Η θέα από τη σουίτα

Anemolethe Suites Hotel πισίνα
Μαγευτική θέα

Το Anemolethe Suites Hotel είναι οικογενειακή υπόθεση, και γι αυτό φτιαγμένο με μεράκι και αγάπη και προσεγμένο μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Άνεση και παροχές στο υψηλότερο επίπεδο που ικανοποιούν τις προσδοκίες κάθε επισκέπτη, αμφιθεατρική θέα από όλους τους χώρους τόσο στο λιμάνι όσο και στο Χωριό, 16 σουίτες ονειρεμένες με αυτονομία, ευρύχωρες, φωτεινές με ανεπιτήδευτη πολυτέλεια και πάνω απ όλα αυθεντική φιλοξενία και προσωποποιημένη, ευγενική εξυπηρέτηση.

Info