Saray Monumental Luxury Villa: Διαμονή στη Ρόδο σαν από παραμύθι

Ένα ταξίδι στο χρόνο που απογειώνει τις αισθήσεις

Μαγευτική διαμονή στην καρδιά της μεσαιωνικής πόλης
Μαγευτική διαμονή στην καρδιά της μεσαιωνικής πόλης

Στην καρδιά της μεσαιωνικής πόλης της Ρόδου, το Saray Monumental Luxury Villa δίνει άλλη πνοή στις καλοκαιρινές μας διακοπές.

Ένα πραγματικό στολίδι, ένας χώρος - φυλάκιο πολιτιστικής κληρονομιάς. Το αυθεντικό οθωμανικό αρχοντικό έχει τις ρίζες του από το 1901 είναι σήμερα ένας πολυτελές κατάλυμα που μας ταξιδεύει στο χρόνο, διατηρώντας την αυθεντικότητα του πολιτισμού της Ρόδου.

Saray Monumental Luxury Villas κήπος
Ο εντυπωσιακός κήπος

Διαμονή σαν από παραμύθι

Το αρχοντικό είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό και μπορεί να ενοικιαστεί ως βίλα. Αποτελείται από ένα ξεχωριστό διαμέρισμα, 5 υπνοδωμάτια και 4 μπάνια, προσφέροντας στον επισκέπτη την απόλυτη αίσθηση ηρεμίας και πολυτέλειας. Χάρη στην κομψή αισθητική του χώρου και στις υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες που προσφέρει, αποτελεί το ιδανικό «καταφύγιο» για τις απόλυτες καλοκαιρινές διακοπές.

Saray Monumental Luxury Villas αρχοντικό
Στο εσωτερικό της βίλας

Saray Monumental Luxury Villas υπνοδωμάτιο
Το υπνοδωμάτιο του Saray

Απολαύστε ένα ταξίδι γεύσεων στον κήπο

Ο κρυμμένος κήπος του αρχοντικού μας προσκαλεί σε μια γευστική αποκάλυψη. Στο Saray έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε υψηλού επιπέδου πρωινό, καθώς υπάρχει και η δυνατότητα οργάνωσης private dinner σε ένα παρθένο φυσικό περιβάλλον.

Saray Monumental Luxury Villas πισίνα
Η πίσινα με φόντο το αρχοντικό

Εμπειρίες που θα απογειώσουν τις διακοπές σας

Το Saray Monumental Luxury Villa θέλοντας να προσφέρει μια ολοκληρωμένη ταξιδιωτική εμπειρία στον επισκέπτη, έχει στο δυναμικό της μια ευρεία γκάμα από επιλογές αναψυχής. Σε αυτή την ειδυλλιακή τοποθεσία, μπορείτε να απολαύσετε γευσιγνωσία κρασιού και να γευτείτε εμβληματικές ελληνικές ποικιλίες κρασιού, καθώς και μαθήματα μαγειρικής από αναγνωρισμένους σεφ.

Saray Monumental Luxury Villas κήπος
Με έμφαση στη λεπτομέρεια

Για απόλυτη αναζωογόνηση μπορείτε να απολαύσετε τη θεραπεία μασάζ από τους ειδικούς. Στον υπέροχο κήπο με θέα τη μεσαιωνική πόλη της Ρόδου σας δίνεται η ευκαιρία να επικεντρωθείτε στην ευημερία του σώματος και του μυαλού σας και να βιώσετε μια μοναδική εμπειρία χαλάρωσης.

Επίσης, για τους λάτρεις της εξερεύνησης και της πεζοπορίας μπορείτε να απολαύσετε ιδιωτικές περιηγήσεις και εκδρομές στο εντυπωσιακό νησί.

Saray Monumental Luxury Villas Διαμονή στη Ρόδο
Ρομαντικό δείπνο στον κήπο του Saray

Ενώ για αυτούς που αγαπούν τη θάλασσα και θέλουν να την απολαύσουν στο έπακρο, η ξενάγηση με σκάφος είναι μια κορυφαία εμπειρία. Διά θαλάσσης έχετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε κάθε σπιθαμή του νησιού, απομονωμένους όρμους και μαγευτικούς κολπίσκους, καθώς και να απολαύσετε στιγμές χαλάρωσης με την παρέα σας με θέα το απέραντο γαλάζιο.

Το Saray Monumental Luxury Villa αποτελεί επίσης μια μοναδική επιλογή για την ημέρα του γάμου σας. Η ομάδα του Saray αναδεικνύει τη σημαντική αυτή ημέρα σε ένα πραγματικό όνειρο, γνωρίζοντας ότι το μυστικό της επιτυχίας κρύβεται στην ποιότητα, την εξυπηρέτηση και την εμπειρία.

Saray Monumental Luxury Villas γάμος
Για την ξεχωριστή ημέρα του γάμου σας

Λόγω περιορισμένης διαθεσιμότητας, φροντίστε να κάνετε την κράτησή σας νωρίς και αφεθείτε στα χέρια του έμπειρου προσωπικού για την απόλυτη, ρομαντική εμπειρία!

Saray Monumental Luxury Villas
Οι εντυπωσιακές λεπτομέρειες

Info