Το Ivy's Natural Resort μας μυεί στη φιλοσοφία της αυθεντικής, πολυτελούς φιλοξενίας

Στο νησί της Τήνου θα απολαύσετε μια ξεχωριστή εμπειρία διαμονής

Ivy's Natural Resort
Ivy's Natural Resort

Εμπευσμένο από το εντυπωσιακό φυσικό τοπίο της Τήνου, το Ivy's Natural Resort μας προσφέρει όλα όσα χρειαζόμαστε κατά τη διάρκεια των διακοπών μας. Η κομψότητα και η luxury ατμόσφαιρά του προσφέρουν στον επισκέπτη την απόλυτη εμπειρία της ελληνικής φιλοξενίας.

Ουσιαστική πολυτέλεια για μια βιωματική εμπειρία

Σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία, μόλις 7 χλμ. από τη Χώρα της Τήνου, το υποσκαφές Ivy's Natural Resort βάζει κι αυτό το λιθαράκι του στην ανάδειξη της υψηλής αισθητικής του νησιού.

Ivy's Natural Resort

Οι 6 σουίτες διαθέτουν σύγχρονο, μίνιμαλ design, με έμφαση στους γήινους τόνους. Πρωταγωνιστές είναι το ξύλο και η πέτρα που σε συνδυασμό με τα κρυστάλλινα νερά του Αιγαίου συνθέτουν ένα ονειρικό τοπίο.

Τα μοντέρνα χειροποίητα έπιπλα είναι κατασκευασμένα από τον ιδιοκτήτη, ο οποίος δίνει έμφαση στα φυσικά υλικά και στην περιβαλλοντική ηθική. Κάθε σουίτα έχει τη δική της ιδιωτική πισίνα και αυλή για να απολαύσετε στο έπακρο τη γαλήνια ατμόσφαιρα της τοποθεσίας. Διαθέτει και σουίτα ΑΜΕΑ.

Ivy's Natural Resort
Με έμφαση στη λεπτομέρεια

Ivy's Natural Resort
Οι σουίτες του Ivy's Natural Resort

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής σας θα απολαύσετε μια υπέροχη, αναζωογονητική διαμονή με υπερσύγχρονες ανέσεις που προσφέρονται με απόλυτο σεβασμό προς το περιβάλλον και μηδενικό αποτύπωμα. Αυτό προϋποθέτει και την αποφυγή του food waste, με το χειροποίητο πρωινό να προσφέρεται στην προσωπική σας σουίτας, καλύπτοντας τις εξατομικευμένες επιθυμίες κάθε επισκέπτη. Οι επιλογές σε ολόφρεσκα, ντόπια προϊόντα είναι εκλεκτές και προσεκτικά επιλέγμενες, ενώ φυσικά υπάρχουν και vegan επιλογές. Τα καταλύματα είναι pet friendly για να μπορείτε να έχετε το μικρό σας φίλο μαζί.

Ivy's Natural Resort
Πρωϊνό στην ιδιωτική σας βεράντα

Η μαγεία συνεχίζεται και στον υπόλοιπο χώρο του resort, όπου οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά. Τα αρωματικά και τοπικά φυτά που έχουν φυτευθεί στον εξωτερκό χώρο καθώς και ο μεγάλος αμπελώνας όπου παράγεται τοπικό κρασί είναι μερικά από τα στοιχεία που θα απογειώσουν την εμπειρία σας εκεί.

Ivy's Natural Resort
Με θέα το γαλάζιο

Info