Cavo del Sol: Μια όαση πολυτέλειας στη Χαλκιδική

Το ιδανικό καταφύγιο για όσους αναζητούν μια μοναδική διαμονή με όλες τις ανέσεις.

Το εντυπωσιακό Cavo del Sol
Το εντυπωσιακό Cavo del Sol

Η Χαλκιδική αποτελεί πόλο έλξης χιλιάδων επισκεπτών κάθε καλοκαίρι. Οι φανταστικές παραλίες, τα υπέροχα φυσικά τοπία και η κοσμοπολίτικη αύρα της είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που καθιστούν την Χαλκιδική ιδανική για καλοκαιρινές διακοπές.

Φυσικά, το Cavo del Sol σας προσφέρει μια μοναδική φιλοξενία για να απολαύσετε στο έπακρο τις διακοπές σας. Από κάθε σημείο έχετε μαγευτική θέα προς τον κόλπο και το Άγιο Όρος που κόβει την ανάσα.

Cavo del Sol
Cavo del Sol

Στο Cavo del Sol οι διακοπές έχουν άρωμα αυθεντικής ελληνικής φιλοξενίας.

Το πολυτελές resort βρίσκεται σε ένα γραφικό ακρωτήρι πάνω από το λιμάνι της Σάρτης. Χάρη στην ειδυλλιακή τοποθεσία του, περιτριγυρισμένο από τα γαλαζοπράσινα νερά του Σινγκιτικού Κόλπου, προσφέρει μαγευτική θέα στη θάλασσα.

Cavo del Sol
Οι σουίτες του ξενοδοχείου

Οι σουίτες είναι έτσι διακοσμημένες ώστε να σας παρέχουν την απόλυτη αίσθηση ηρεμίας και χαλάρωσης, με κομψή διακόσμηση και λεπτομέρειες εμπνευσμένες από την ελληνική ομορφιά. Στις ιδιωτικές βεράντες θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε ιδιωτικό τζακούζι και infinity πισίνα για να νιώσετε την απόλυτη χαλάρωση με θέα το απέραντο γαλάζιο. Με την καινοτόμο τεχνολογία smart room η διαμονή σας είναι αναβαθμισμένη και εξατομικευμένη.

Cavo del Sol
Η ιδιωτική βεράντα στις σουίτες του Cavo del Sol

Η ειδυλλιακή τοποθεσία του και οι πολυτελείς ανέσεις ενδείκνυται και για να περάσετε ρομαντικές διακοπές με το ταίρι σας το μήνα του μέλιτος.

Cavo del Sol
Ρομαντικές στιγμές στο jacuzzi

Μια αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία

Στο εστιατόριο του ξενοδοχείου, τα πιάτα έχουν γεύση από Ελλάδα. Στο Cavo del Sol απολαμβάνουμε δημιουργική μεσογειακή κουζίνα στα καλύτερά της. Με έμφαση στην πρώτη ύλη, επιλέγονται φρέσκα, αγνά υλικά για ένα γεύμα γεμάτο γεύσεις και αρώματα που θα σας μείνει αξέχαστο.

Cavo del Sol
Στο εστιατόριο του ξενοδοχείου

Στο πιο όμορφο μπαλκόνι της Σάρτης, το pool bar σας περιμένει για να δοκιμάσετε ευφάνταστα κοκτέιλ και ροφήματα για την απόλυτη αναζωογόνηση.

Info