Michelangelo Resort & Spa: 5άστερη διαμονή με θέα το απέραντο γαλάζιο

Με εξαιρετική αρχιτεκτονική και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας είναι ένα "στολίδι" στην Κω

To Michelangelo Resort & Spa στην Κω
To Michelangelo Resort & Spa στην Κω

Η Κως είναι ένα πανέμορφο νησί των Δωδεκανήσων και ένας αρκετά δημοφιλής προορισμός κάθε στιγμή του χρόνου για ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο, καθώς προσφέρει αμέτρητες επιλογές διαμονής και διασκέδασης. Για να μη δυσκολευτείς, λοιπόν, στην επιλογή σου, μακράν το Νο1 ξενοδοχείο του νησιού είναι το περίφημο Michelangelo Resort & Spa, που διαθέτει εξαιρετική αρχιτεκτονική και στυλ, αποτελώντας το τέλειο "καταφύγιο" για σένα που αναζητάς διαμονή 5 αστέρων δίπλα στη θάλασσα και εξαιρετική κουζίνα.

michelangelo resort spa Κως
Ζήσε μια μοναδική εμπειρία 5άστερης διαμονής

Το Michelangelo Resort & Spa βρίσκεται στη νοτιοανατολική ακτή του νησιού, δίπλα στη διάσημη για τα κρυστάλλινα νερά παραλία του Αγίου Φωκά, μόλις 7 χλμ από την πόλη της Κω, σε μια τέλεια τοποθεσία με υπέροχη θέα στο Αιγαίο, και υπόσχεται η διαμονή σου στο νησί του Ιπποκράτη να σου μείνει αξέχαστη!

Michelangelo Resort & Spa: 5άστερη διαμονή με θέα το απέραντο γαλάζιο

Κατασκευασμένο το 2009, το Michelangelo Resort & Spa διαθέτει 254 πολυτελή δωμάτια, τα οποία ανακαινίστηκαν το 2023, προσφέροντας παράλληλα ένα σύνολο υπηρεσιών που καλύπτουν κάθε ανάγκη.

Εστιατόρια και μπαρ, πισίνες και μια υπέροχη παραλία, χώρο σπα, καθώς και αθλητικές εγκαταστάσεις και προγράμματα ψυχαγωγίας είναι αυτά που θα σε κερδίσουν με την πρώτη ματιά, ενώ το εξειδικευμένο προσωπικό θα σε βοηθήσει να περάσεις αξέχαστες διακοπές!

michelangelo resort spa Κως
Δοκίμασε θεματικές γευστικές βραδιές σε ένα από τα τρία εστιατόρια

Σημείωσε στα highlights, τα θεματικά δείπνα με ιταλικές, ασιατικές και ελληνικές βραδιές στα τρία εστιατόρια αλλά και τα εξαιρετικά bars του ξενοδοχείου στην παραλία, την πισίνα και το lobby, με προτάσεις που ικανοποιούν τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες.

michelangelo resort κως
Εξαιρετική θέα από την πισίνα

Άλλωστε, το μότο εδώ είναι ένα: "Ανακάλυψε την Κω, ένα μαγευτικό ελληνικό νησί, και απόλαυσε τη διαμονή σου σε ένα ήσυχο περιβάλλον, με θέα όλες τις αποχρώσεις του μπλε"!

Info