Moni Emvasis Luxury Suites: Μια εμπειρία διαμονής σαν από παραμύθι

Το ξενοδοχείο αποτελεί μια μοναδική επιλογή για να ανακαλύψετε κάθε γωνιά αυτού του μαγευτικού προορισμού. 

Moni Emvasis Luxury Suites
Moni Emvasis Luxury Suites

Η καστροπολιτεία της Μονεμβασιάς μας ταξιδεύει ούτως ή άλλως σε μια άλλη εποχή. Η αρχοντιά και η ομορφιά του μέρους το έχουν αναδείξει σε έναν από τους πιο εντυπωσιακούς προορισμούς της χώρας μας.

Για σκεφτείτε λοιπόν, πώς θα ήταν να ενισχύσετε λίγο ακόμη τη μαγεία του ταξιδιού σας, επιλέγοντας για τη διαμονή σας σε ένα αρχοντικό του 16ου αι;

Moni Emvasis Luxury Suites μπαλκόνι διαμονή Μονεμβασιά
Στιγμές χαλάρωσης στο Moni Emvasis Luxury Suites

Το ξενοδοχείο Moni Emvasis Luxury Suites σας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία για τη διαμονή σας, σε ανακαινισμένες σουίτες που διατηρούν όμως την ατμοσφαιρική ομορφιά της ενετικής εποχής.

Παραμυθένια πολυτέλεια με θέα το Μυρτώο Πέλαγος

Στις σουίτες πρωταγωνιστούν η πέτρα και τα γήινα χρώματα και φυσικά η κομψή αισθητική που έρχεται σε αρμονία με την καστροπολιτεία. Η πολυτέλεια σε συνδυασμό με την λιτότητα που τις χαρακτηρίζουν απογειώνουν τη γοητεία που διακρίνει ο ταξιδιώτης όταν καταφθάνει στον προορισμό.

σουίτα Μονεμβασιά Moni Emvasis Luxury Suites
Η σουίτα Moni Emvasis Luxury Suites

Το Moni Emvasis Luxury Suites με μια σπάνια ομορφιά εφάμιλλη αυτής της Μονεμβασιάς αποτελεί ιδανική επιλογή για να ανακαλύψετε κάθε γωνιά αυτού του μαγευτικού προορισμού.

Moni Emvasis Luxury Suites
Η σουίτα του Moni Emvasis Luxury Suites

Επιλέγοντας ανάμεσα στις Moni Emvasis Suite, Deluxe Suite και Junior Suite θα απολαύσετε απόλυτη χαλάρωση και γνήσια φιλοξενία, χάρη στις ποιοτικές ανέσεις και στις υψηλού επιπέδου παροχές του ξενοδοχείου. Και φυσικά, απολαύστε το εξαιρετικό πρωινό βασισμένο στα εκλεκτά προϊόντα της εύφορης λακωνικής γης με θέα το απέραντο γαλάζιο.

Moni Emvasis Luxury Suites Μονεμβασιά θάλασσα
Διαμονή με θέα τη θάλασσα

Info