Μια αξέχαστη εμπειρία φιλοξενίας στο πολυτελές Proteas Blu Resort

Το πεντάστερο ξενοδοχείο αποτυπώνει την εντυπωσιακή ομορφιά της Σάμου με το δικό του μοναδικό τρόπο

Υπέροχο πρωινό στην πισίνα του Proteas Blu Resort
Υπέροχο πρωινό στην πισίνα του Proteas Blu Resort

Σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία, δίπλα στο κοσμοπολίτικο Πυθαγόρειο, εκεί που η πυκνή βλάστηση του νησιού συναντά τα κρυστάλλινα νερά του Αιγαίου, το Proteas Blu Resort μας χαρίζει αξέχαστες στιγμές άνεσης και πολυτέλειας.

Proteas Blu Resort παραλία
Στιγμές χαλάρωσης στην παραλία του Proteas Blu Resort

Η αιγαιοπελαγίτικη αύρα σε συνδυασμό με την κομψότητά του και τις εγκαταστάσεις υψηλού επιπέδου που προσφέρει ανεβάζουν τα standards, ικανοποιώντας ακόμη και τους πιο απαιτητικούς ταξιδιώτες.

παραλία του Proteas Blu Resort
Απόλυτη χαλάρωση στην παραλία του Proteas Blu Resort

παραλία Proteas Blu Resort
Η παραλία του Proteas Blu Resort

Διαμονή υψηλών προδιαγραφών με θέα το γαλάζιο

Το Proteas Blu Resort διαθέτει υπερσύγχρονα δωμάτια και σουίτες για να απολαύσετε μια κορυφαία εμπειρία διαμονής βασισμένη στην ελληνική φιλοξενία. Με εκπληκτική θέα στη θάλασσα και στους κήπους του resort, το adults only 5* ξενοδοχείο εγγυάται μια ξεκούραστη και χαλαρωτική διαμονή που θα απογειώσει την εμπειρία των διακοπών σας. Επιλέξτε ανάμεσα στα 44 δωμάτια και σουίτες και δημιουργήστε αξέχαστες στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Τα δωμάτια του Proteas Blu Resort
Τα δωμάτια του Proteas Blu Resort

Η σουίτα με ιδιωτική πισίνα στο Proteas Blu Resort
Η σουίτα με ιδιωτική πισίνα στο Proteas Blu Resort

Η Blu Σουίτα ντυμένη στις κυκλαδίτικες αποχρώσεις του λευκού και του μπλε, υπόσχεται μια ατμοσφαιρική διαμονή στην οποία φυσικά συμβάλλουν - εκτός από την κομψή διακόσμησή της - η ιδιωτική πισίνα, ο υπέροχος κήπος και η φανταστική θέα που διαθέτει.

Proteas blu Restort πισίνα
Στην ιδιωτική πισίνα της σουίτας

Εξίσου εντυπωσιακά είναι και τα Bungalows, με τη μοντέρνα τους αισθητική και την θέα στο απέραντο γαλάζιο να συνθέτουν το ιδανικό περιβάλλον για εσάς και την παρέα σας.

Διακοπές με άρωμα πολυτέλειας

Το Proteas Blu Resort εκτός από την απαράμιλλη αισθητική του, έχει φροντίσει να εξασφαλίσει την ξεκούραση των επισκεπτών του και με ένα ευρύ φάσμα πολυτελών υπηρεσιών που προσφέρει. Δύο υπέροχες ιδιωτικές παραλίες και πισίνες για τις πιο δροσιστικές στιγμές του καλοκαιριού, υπηρεσίες σπα, μασάζ και περιποίησης για να αφεθείτε στα χέρια των ειδικών, γήπεδο τένις, γυμναστήριο με σύγχρονο εξοπλισμό και μια σειρά από ανέσεις που αξίζει να απολαύσετε.

Η πισίνα του Proteas Blu Resort
Η πισίνα του Proteas Blu Resort

Η παραλία του Proteas Blu Resort
Η παραλία του Proteas Blu Resort

Σε luxury ρυθμούς και το γαστρονομικό ταξίδι που μας επιφυλάσσει το Proteas Blu Resort. Τα 4 εστιατόρια και τα 3 μπαρ του σας προσκαλούν σε μια μοναδική εμπειρία ζωής με έμφαση στην απόλαυση και την εξερεύνηση νέων γεύσεων και αρωμάτων. Το resort σας δίνει την ευκαιρία να απολαύσετε ένα δείπνο για δύο άτομα στην παραλία για μια private στιγμή με το ταίρι σας.

εστιατόριο Proteas Blu Resort
Γεύμα πάνω στη θάλασσα

Το εστιατόριο του Proteas Blu Resort
Το εστιατόριο του Proteas Blu Resort

Tα Panorama International Restaurant, Π2 Theory Ethnic Restaurant, Simplicity Pool Side Restaurant και ΘαλαSEA Fish & Oyster Restaurant και τα μπαρ Cavo Pountes Beach Club, Esperos Lounge Bar και Lush Pool Bar, υπόσχονται μια premium εμπειρία που θα σας συναρπάσει.

Το εστιατόριο στον κήπο του Proteas Blu Resort
Το εστιατόριο στον κήπο του Proteas Blu Resort

Το Proteas Blu Resort εμπιστεύθηκε για τη διαμονή του ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της εκπομπής ΕΙΚΟΝΕΣ στην πανέμορφη Σάμο. Δείτε την εξαιρετική εμπειρία του από το resort.

Info