Πήλιο: Το "μαγικό βουνό" μάς περιμένει για στιγμές χαλάρωσης

Αγαπημένος προορισμός της Ευγενίας Σαμαρά και του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου

Πήλιο: Το

Τι να πρωτοσχολιάσει κανείς για το λατρεμένο, μικρών και μεγάλων, μαγικό βουνό του Πηλίου;

Το μαγικό Πήλιο
Ηλιοβασίλεμα από τον Άγιο Λαυρέντιο Πηλίου

Ένας φανταστικός προορισμός, δίπλα από την πόλη του Βόλου, ιδανικός για όλες τις εποχές του χρόνου. Ειδικά, όμως, την περίοδο του Πάσχα, που το βουνό είναι καταπράσινο και οι θερμοκρασίες ιδανικές για βόλτες και κοντινές εξορμήσεις, το Πήλιο "φοράει τα καλά του". Οι μεθυστικές του μυρωδιές, οι απίστευτες νοστιμιές -μη φύγεις αν δεν δοκιμάσεις τις χειροποίητες μαρμελάδες και τα γλυκά του κουταλιού που φτιάχνουν οι γυναίκες των συνεταιρισμών-, τα ονειρεμένα κρυστάλλινα νερά και τα μεγάλα, κατάφυτα δάση του -το όνειρο κάθε λάτρη της πεζοπορίας και της εξερεύνησης- θα σου χαρίσουν τις πιο παραμυθένιες διακοπές.

Το μαγικό Πήλιο
Η γραφική πλατεία της Μακρινίτσας

Από την Πορταριά, τη Μακρυνίτσα και τις Μηλιές, έως την Αργαλαστή και την Τσαγκαράδα, αλλά και τα παραθαλάσσια Άγιο Ιωάννη και Χορευτό, όλα τα χωριουδάκια του Πηλίου μάς περιμένουν για στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης.

Το μαγικό Πήλιο
Ένας περίπατος στην πανέμορφη Μακρινίτσα θα σε αποζημιώσει

Το Πήλιο προτιμά για τις διακοπές της η ηθοποιός Ευγενία Σαμαρά, που απολαμβάνει όσο τίποτα την επαφή με τη φύση και επιδιώκει να το επισκέπτεται συχνά με καλούς της φίλους.

Η Ευγενία Σαμαρά στο Πήλιο
Η ηθοποιός Ευγενία Σαμαρά απολαμβάνει τις ομορφιές του Πηλίου

Αλλά και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος με τη σύζυγό του Λίνα Πρίντζου, δεν χάνουν ευκαιρία να περνούν όμορφες στιγμές στο εξοχικό τους στις Μηλιές, με συγγενείς και φίλους.

Ο Βασίλης Χαραμπόπουλος στο Πήλιο
Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος χαλαρώνει και αυτός με τη σειρά του στο εξοχικό του που βρίσκεται στις Μηλιές του Πηλίου

Bonus tip

Στον Άγιο Ιωάννη, το πανέμορφο αυτό παραθαλάσσιο χωριουδάκι του βορειανατολικού Πηλίου, βρίσκεται το συγκρότημα Agapitos villas Guesthouses. Εκεί θα βρούμε το κατάλυμα των ονείρων μας και θα βιώσουμε μια αξέχαστη εμπειρία διαμονής. Ο συνδυασμός παράδοσης και φινέτσας, χαλάρωσης και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας το καθιστούν πραγματικά μοναδικό.

Agapitos στο Πήλιο

Στο μαγευτικό αυτό θέρετρο η φροντίδα του επισκέπτη και η εξασφάλιση ότι οι διακοπές του θα είναι μοναδικές αποτελούν προτεραιότητα και κομμάτι της φιλοσοφίας των ανθρώπων του. Η παραδοσιακή αρχιτεκτονική του Πηλίου, το μοντέρνο design και η καλαίσθητη διακόσμηση, σε συνδυασμό με τη φανταστική τοποθεσία και τον φιλικό, φιλόξενο κι ανεπιτήδευτο χαρακτήρα του το καθιστούν τη νούμερο ένα επιλογή μας στην περιοχή, καταρρίπτοντας κάθε ανταγωνισμό. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο, ότι, παρά τα λίγα χρόνια λειτουργίας του, το Agapitos villas Guesthouses έχει ήδη βραβευτεί πολλές φορές για τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες του και από τον Οκτώβριο του 2015 είναι μέλος των "Small Elegant Hotels of the World".

Agapitos στο Πήλιο

Αποδράστε, λοιπόν, στο δικό σας ιδιωτικό καταφύγιο και χαρείτε όλες τις σύγχρονες ανέσεις μέσα σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον με ζεν αισθητική και γήινα χρώματα, εκεί όπου κυριαρχούν η φυσική πέτρα και το ξύλο.

Agapitos στο Πήλιο

Info