Lucy Hotel: Τέλειο για σύντομες αποδράσεις από την Αθήνα και όχι μόνο ακριβώς στην καρδιά της Χαλκίδας!

Ιδανικός προορισμός ακόμη και για ΣΚ

Βάσω Αργυρέα
Beauty Director
Lucy Hotel: Τέλειο για σύντομες αποδράσεις από την Αθήνα και όχι μόνο ακριβώς στην καρδιά της Χαλκίδας!

H Χαλκίδα είναι ένας κοντινός προορισμός που λατρεύω να επισκέπτομαι με κάθε ευκαιρία, είτε για ένα εξπρές ταξίδι ή ακόμη και για μια πολυήμερη διαμονή. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο ξεχώρισα το ξενοδοχείο «Lucy Hotel», το οποίο βρίσκεται στην καρδιάς της πόλης, δίπλα στη θάλασσα και ακριβώς πάνω στην παραλία της.

Μάλιστα από την πρώτη στιγμή που το επισκέφθηκα με κέρδισε εκτός από τη μοναδική του τοποθεσία, η ζεστή του ατμόσφαιρα και φυσικά το φιλικό του περιβάλλον, το οποίο μου πρόσφερε μια cozy διαμονή, που φυσικά συστήνω και ανεπιφύλακτα σε όποιον θέλει να μείνει στην καρδιά της Χαλκίδας.

Lucy hotel: Ένα ξενοδοχείο με ιστορία, ιδανικό για σύντομες και όχι μόνο αποδράσεις στην καρδιά της Χαλκίδας

Μαθαίνοντας λίγα περισσότερα για την ιστορία του ξενοδοχείου, η αλήθεια είναι ότι το ενδιαφέρον μου έγινε ακόμη πιο έντονο. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Η ιστορία του «Lucy Hotel», ξεκινά το 1955 όταν ο Μιχαήλ Πλατανιώτη καταφέρνει να υλοποιήσει το όραμά του δημιουργώντας ένα ξενοδοχείο πολυτελείας στη Χαλκίδα. Το ξενοδοχείο που πήρε το όνομά του από τη μοναχοκόρη του, Lucy, χτίστηκε σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα, ικανό να φιλοξενήσει επάξια την «καλή» κοινωνία της εποχής εκείνης, δίνοντας έτσι νέα πνοή και αίγλη στην πόλη, ενώ ακόμη και σήμερα, αποτελεί ένα στολίδι για την πόλη της Χαλκίδας, που υπόσχεται να προσφέρει μια μοναδική διαμονή στους επισκέπτες τους.

lucyhotel_room

Τα ευρύχωρα ανακαινισμένα δωμάτια & οι χώροι του ξενοδοχείου

Όσο για τα δωμάτια... μια γρήγορη ματιά ήταν αρκετή για να με κάνουν να νιώσω σαν το σπίτι μου. Το «Lucy Hotel» διαθέτει 92 δωμάτια, τα οποία είναι πλήρως ανακαινισμένα και έχουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις που θα κάνουν την παραμονή σου εδώ κάτι παραπάνω από ευχάριστη, όπως άλλωστε έκαναν και τη δική μου άλλωστε.

Εκτός όμως από τα υπέροχα δωμάτια του «Lucy Hotel», στο ξενοδοχείο υπάρχουν ειδικές αίθουσες, που είναι κατάλληλες για να φιλοξενήσουν συνέδρια ή άλλες κοινωνικές εκδηλώσεις. Και όλα αυτά σε απόσταση αναπνοής από το κέντρο της πόλης και τη δημοφιλή παραλία της Χαλκίδας, που έκαναν τη διαμονή μου εδώ ακόμη πιο εύκολη καθώς σε walking distance μπορούσα να απολαμβάνω τις βόλτες μου ατενίζοντας την πανοραμική θέα στον Ευβοικό κόλπο. Τι άλλο να ζητήσει κανείς;

lucyhotel_esoteriki

Info