Είναι γεγονός: Άνοιξε στην Ελλάδα το πρώτο πλωτό σουβλατζίδικο - Που θα το βρεις

Έγινε viral στο tik tok

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Facebook/bloombrothers
Facebook/bloombrothers

To Bloom Brothers Canteen είναι μία μικρή, αλλά θαυματουργή καντίνα-σουβλατζίδικο κυριολεκτικά μέσα στη θάλασσα. Ο ιδιοκτήτης Νίκος Δρίγος και η αδελφή του, Κατερίνα Δρίγου, αποφάσισαν να ανοίξουν το μαγαζί τους στη θάλασσα το 2018, αφού δυσκολεύτηκαν με τη διαδικασία της αδειοδότησης στη στεριά. Και απ’ ότι όλα δείχνουν, η δυσκολία που αντιμετώπισαν τους βγήκε σε καλό. Το Bloom Brothers Canteen έγινε viral, σε TikTok και Instagram, και προσελκύει πλήθος ντόπιων και τουριστών, λόγω της πρωτότυπης τοποθεσίας του και των γευστικών επιλογών που προσφέρει.

Στη γαλάζια καντίνα με την εξωτική και χαλαρή ατμόσφαιρα δε θα βρείτε τραπεζάκια. Μπορείτε να καθίσετε, ωστόσο, περιμετρικά της προβλήτας πάνω σε χαλάκια, που θα σας προσφέρουν στο Bloom Brothers Canteen, και να απολαύσετε το πιτόγυρό σας υπό τη μελωδία μουσικής και με εντυπωσιακή θέα. Το μαγαζί είναι ανοιχτό τα καλοκαίρια από το μεσημέρι μέχρι τα μεσάνυχτα και είναι must στάση μετά το μπάνιο στη θάλασσα.

Εκτός από άχαστη πίτα γύρο ―με καλομαγειρεμένο ζουμερό κρέας, φρέσκα λαχανικά και αφράτη πίτα― στο μενού υπάρχουν σουβλάκια, κεμπάπ, σάντουιτς, smoothies, γρανίτες, αναψυκτικά, μπύρες και κοκτέιλ.

Το πλωτό αυτό σουβλατζίδικο βρίσκεται στο νησί του απέραντου γαλάζιου, την Αμοργό, και είναι «αγκυροβολημένο» στον γραφικό όρμο και λιμάνι της... διαβάστε την συνέχεια στο Travelstyle.gr