Αθήνα: 5 μαγαζιά στο κέντρο για απολαυστικό brunch

Your favorite check list is here!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Αθήνα: 5 μαγαζιά στο κέντρο για απολαυστικό brunch

Ο λόγος που όλοι προτιμάμε το brunch από το πρωινό είναι ότι σερβίρεται από το πρωί μέχρι και νωρίς (ίσως και αργά) το απόγευμα και το μενού του είναι κάτι μεταξύ πρωινού και μεσημεριανού. Το brunch, που μέχρι κάποια χρόνια πριν στη χώρα μας ήταν αποκλειστικότητα κάποιων ξενοδοχείων, τώρα πλέον έχει “τρυπώσει” all day cafe-bar χώρους αλλά και σε εστιατόρια. Εμείς βρήκαμε 5 μέρη στο κέντρο της Αθήνα για να φάτε απολαυστικό brunch!

Όλο και περισσότερα μαγαζιά προσθέτουν στους καταλόγους τους το brunch και όλο και περισσότεροι είναι αυτοί που κάνουν μια έξοδο με σκοπό να απολαύσουν ένα…

The Brunch Factory

Το Brunch Factory είναι ένας άνετος και κομψός χώρος, που αναδύει μυρωδιές από φρεσκοψημένα κρουασάν, νόστιμες πίτες, αφράτες τηγανίτες, αυγά σε διάφορες εκδοχές και πολλές ακόμα λιχουδιές.

Παράλληλα, μπορείτε να απολαύσετε τον ιδιαίτερο καφέ του μαγαζιού από δικό του χαρμάνι ενώ για όσους επιλέγουν έναν υγιεινό τρόπο ζωής, υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε φρέσκους, φυσικούς χυμούς με superfoods.

Ενώ, να σημειώσουμε ότι εκτός από το φαγητό, στο μαγαζί ξεχωρίζει και η ιδιαίτερη instagrammable διακόσμηση. (Αθηνάς 11, Τηλέφωνο: 21 0321 8636)


Διαβάστε την συνέχεια στο Travelstyle.gr