5 ταινίες που αξίζει να δεις αυτή την εβδομάδα

Η ισπανική έκπληξη «Under Therapy» και το συγκινητικό «The Nature of Love»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
5 ταινίες που αξίζει να δεις αυτή την εβδομάδα

Αυτό το καλοκαίρι, οι κινηματογραφικές αίθουσες γεμίζουν με εντυπωσιακές ταινίες που υπόσχονται να προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες και ατελείωτες συγκινήσεις. Αν αναζητάτε την επόμενη ταινία που θα σας καθηλώσει, σας παρουσιάζουμε πέντε επιλογές που αξίζει να δείτε αυτή την εβδομάδα στο σινεμά.

Από πολυαναμενόμενα blockbusters μέχρι συναρπαστικά δράματα και πρωτότυπες κωμωδίες, αυτές οι ταινίες έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις και προσφέρουν κάτι για κάθε γούστο. Ετοιμαστείτε να ταξιδέψετε σε φανταστικούς κόσμους, να ζήσετε έντονες στιγμές και να απολαύσετε την μαγεία της μεγάλης οθόνης.

Οι 5 επιλογές μας

Συμπέθεροι από Σόι

Για να παντρευτούν, η Άλις και ο Φρανσουά οργανώνουν μια συνάντηση μεταξύ των 2 οικογενειών τους που προέρχονται από πολύ διαφορετικά υπόβαθρα. Για την περίσταση, η Άλις αποφασίζει να προσφέρει στους γονείς της εξετάσεις DNA. Τα αποτελέσματα θα ανατινάξουν τις βεβαιότητες όλων! Τι θα μπορούσε να είναι χειρότερο για έναν συντηρητικό αστό να μάθει ότι δεν είναι 100% Γάλλος, ή για έναν περήφανο Γάλλο πωλητή αυτοκινήτων ότι έχει πραγματικά γερμανική καταγωγή;

Under Therapy

Αν αγαπήσατε το «Τέλειοι Ξένοι», θα λατρέψετε αυτή την κινηματογραφική έκπληξη από την Ισπανία για τους αστείους διαλόγους, το σπιντάτο μοντάζ και τις κουρδισμένες στην εντέλεια ερμηνείες, κυρίως όμως για τη σοκαριστική ανατροπή στην τελευταία σκηνή. Παρακαλούμε να μην την αποκαλύψετε.

The Quiet Maid

Σε καλοκαιρινή έπαυλη στην Κόστα Μπράβα, μια νεαρή οικιακή βοηθός έχει αναλάβει να προσέχει δύο πλούσια παιδιά, ενώ αυτά απολαμβάνουν το καλοκαίρι τους. Εκείνη θα αναζητήσει τον δικό της τρόπο να διασκεδάσει μέσα σε όλη αυτή την κατάσταση.

Chief of Stay

Ο Μπεν Μαλόι είναι πρώην αρχηγός επιχειρήσεων της CIA στην Ευρώπη και ο κόσμος του γκρεμίζεται μετά τον τραγικό θάνατο της γυναίκας του, μίας πρώην μυστικού πράκτορα. Θα λάβει ωστόσο κωδικοποιημένες πληροφορίες που υποδηλώνουν ότι ο θάνατος της γυναίκας του μπορεί να μην ήταν ατύχημα, κάπως έτσι ο Μπεν επιστρέφει στον σκοτεινό υπόκοσμο της ανατολικής Ευρώπης.

Η Φύση του Έρωτα

Η Σοφία είναι μια μεγαλοαστή που ζει τον γάμο της σε σύγχρονες προδιαγραφές. Κάποια ημέρα, ωστόσο γνωρίζει έναν άντρα που θα αλλάξει τη ζωή της και αναρωτιέται αν έκανε καλά που ενέδωσε στα ένστικτα και στις επιθυμίες της.