Λυκόβρυση: Το ατμοσφαιρικό στέκι του Κολωνακίου

Το ιδανικό μέρος για χαλάρωση και απόλαυση στο κέντρο της Αθήνας

Το ατμοσφαιρικό στέκι του Κολωνακίου
Το ατμοσφαιρικό στέκι του Κολωνακίου

Η Λυκόβρυση αποτελεί μια σταθερή αξία για όσους αγαπούν το κέντρο της πόλης. Το εστιατόριο έχει συνδεθεί άρρηκτα με την όμορφη γειτονιά του Κολωνακίου, με την ιστορία του να ξεκινά από το 1969. Ήδη από τότε, αποτελούσε ένα από τα καλύτερα μαγαζιά της πόλης, σημείο συνάντησης της αθηναϊκής elite.

Η Λυκόβρυση αποπνέει κάτι το οικείο σε κάθε επισκέπτη, ένα ιδανικό μέρος για να χαλαρώσεις στο κέντρο και να απολαύσεις σύγχρονες και δημιουργικές γεύσεις.

Λυκόβρυση Κολωνάκι
Το εστιατόριο Λυκόβρυση

Πράγματι, μπορούμε να επισκεφθούμε το εστιατόριο κάθε στιγμή της ημέρας: Για μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία, για ένα κοκτέιλ μετά τη δουλειά ή και για ένα χαλαρό ποτό τις βραδινές ώρες.

Ένα ταξίδι γεύσεων και αρωμάτων στο κέντρο της πόλης

Στον ανακαινισμένο χώρο της Λυκόβρυσης η απόλαυση δεν έχει τέλος. Η παράδοση και η εμπειρία συνδυάζονται με το δημιουργικό και σύγχρονο στοιχείο και μας προσφέρουν κορυφαία απόλαυση. Ο κομψός, προσεγμένος χώρος του εστιατορίου αποπνέει μια υπέροχη διάθεση και μας προετοιμάζει για τις γευστικές εκπλήξεις που θα ακολουθήσουν.

Από τις πρωινές ώρες, μπορείτε να συνοδεύσετε τον καφέ σας με ένα δυναμωτικό πρωινό ή brunch, όπως sandwich με αβοκάντο, club sandwich, ομελέτα ή scrambled eggs και υπέροχα power balls.

Λυκόβρυση Κολωνάκι συνταγή
Λαχταριστά πιάτα με δημιουργικές πινελιές

Για το γεύμα σας, οι επιλογές είναι αμέτρητες. Επιλέξτε ανάμεσα σε ευφάνταστα ορεκτικά, όπως καρπάτσιο μοσχάρι, ceviche λαυράκι, ένα πλούσιο πλατό τυριών για να συνοδεύσετε το κρασί σας, ολόφρεσκες σαλάτες με ιδιαίτερες πινελιές, υπέροχη πίτσα, σπαγγέτι της προτίμησής σε λαχταριστές εκδοχές, ριζότο μανιταριών ή κριθαρότο με γαρίδες.

Λυκόβρυση εστιατόριο γαστρονομία
Υπέροχο γεύμα

Λυκόβρυση Κολωνάκι πιάτα
Απολαυστικό φιλέτο σολομού

Η απόλαυση απογειώνεται στα κυρίως πιάτα που ικανοποιούν κάθε γούστο. Ψητό καλαμάρι, φιλέτο λαυράκι, ψητός σολομός, καθώς και ζουμερά κρέατα, όπως μοσχαρίσια ταλιάτα ή ribeye black angus prime, black angus burger και υπέροχο στήθος κοτόπουλο. Όλα αυτά με τη συνοδεία του αγαπημένου σας ποτού ή εκλεκτών κρασιών που θα βρείτε στον κατάλογο.

Λυκόβρυση Κολωνάκι φαγητό
Δημιουργικές συνταγές

Λυκόβρυση Κολωνάκι κρασί
Συνοδεύστε τα πιάτα σας με εκλεκτές ετικέτες κρασιών

Φυσικά, μην παραλείψετε να ολοκληρώσετε το γεύμα ή το δείπνο σας με ένα από τα πεντανόστιμα γλυκά του μενού.

Πολλοί βέβαια επιλέγουν τη Λυκόβρυση και για το ποτό τους κατά τη βραδινή τους έξοδο. Η φιλόξενη μπάρα του και οι έμπειροι bartender θα σας προσφέρουν την καλύτερη επιλογή για εσάς και την παρέα σας σε ένα χώρο ζεστό και κομψό.

Λυκόβρυση Κολωνάκι κοκτέιλ
Δροσερά ποτά και κοκτέιλ της προτίμησής σας

Δείτε την επίσκεψη της Εύας Φούσκα στη Λυκόβρυση

Η επίσκεψη του Τάσου Δούση στη Λυκόβρυση

Info