Bizz Cafe: Μοναδική απόλαυση πάνω στη θάλασσα

Μια καλοκαιρινή έξοδος γεμάτη γευστικές απολαύσεις και χαλάρωση

Το Bizz Cafe στο Μικρολίμανο
Το Bizz Cafe στο Μικρολίμανο

Τους καλοκαιρινούς μήνες απολαμβάνουμε τη θάλασσα λίγο παραπάνω και αναζητάμε προορισμούς για απόλυτη χαλάρωση και δροσιά. Ένας από αυτούς είναι και το Bizz Cafe, το οποίο αποτελεί στέκι για όλους όσους απολαμβάνουν τον καφέ ή το ποτό τους εκεί που σκάει το κύμα. Το Bizz Cafe μετρά σχεδόν 20 χρόνια εμπειρίας και αυτό δεν είναι τυχαίο!

Bizz Cafe Μικρολίμανο θέα
Υπέροχη θέα στη θάλασσα

Βρίσκεται στο Μικρολίμανο, σε μια υπέροχη, ήσυχη τοποθεσία και έχει μια μοναδική θέα που θα απογειώσει τις καλοκαιρινές μας στιγμές.

Bizz Cafe Μικρολίμανο
Ιδανική τοποθεσία για την έξοδό σας

Επισκεπτόμαστε το Bizz Cafe κάθε στιγμή της ημέρας

Στο φιλόξενο χώρο του μπορείτε να καθίσετε από τις πρωινές ώρες για να απολαύσετε τον καφέ σας μπροστά στη θάλασσα και φυσικά, υπέροχο πρωινό για να ξεκινήσει δυναμικά η μέρα σας. Από τις πιο αγαπημένες επιλογές είναι το πεντανόστιμο Club Sandwich και τα λαχταριστά pancakes με μερέντα και υλικά της προτίμησής σας.

Bizz Cafe καφές
Εξαιρετικός καφές εκεί που σκάει το κύμα

Bizz Cafe γλυκό
Μοναδικά pancakes!

Φυσικά, μην παραλείψετε να δοκιμάσετε τις εξαιρετικές πίτσες με μια δροσιστική μπύρα ή ένα υπέροχο κοκτέιλ. Και για το τέλος, το ασυναγώνιστο μιλφέιγ που θα σας εκπλήξει!

Bizz Cafe φαγητό
Το λαχταριστό club sandwich

Bizz Cafe φαγητό
Η πεντανόστιμη pizza του Bizz Cafe

Πολλοί, επιλέγουν να επισκεφθούν το Bizz και μετά τη βουτιά τους στη θάλασσα για να χαλαρώσουν. Το ζεστό περιβάλλον με την προσεγμένη διακόσμηση και η φιλόξενη εξυπηρέτησή του μας προσφέρουν ξεγνοιασιά και ξεκούραση. Άλλωστε τι καλύτερο από μια παγωμένη μπύρα και μια αφράτη πίτσα μετά το κολύμπι;

Bizz Cafe πίτσα
Λαχταριστή pizza

Τις βραδινές ώρες, χάρη στον υπέροχο χώρο και στην ειδυλλιακή τοποθεσία του, η διάθεση γίνεται άκρως ατμοσφαιρική, ιδανική για να πιείτε το ποτό σας με την παρέα σας με τη συνοδεία μουσικής σα να βρίσκεστε σε νησί! Το Μικρολίμανο στα καλύτερά του.

Bizz Cafe Μικρολίμανο χώρος
Ο ζεστός χώρος του cafe

Info