Bloom: Μια κορυφαία γαστρονομική εμπειρία πάνω στη θάλασσα

Οι πιο δροσερές καλοκαιρινές μας στιγμές έχουν την υπογραφή του Bloom Project

Bloom Project
Bloom Project

Κατά μήκος της ειδυλλιακής ακτογραμμής της Αθηναϊκής Ριβιέρας και συγκεκριμένα στην Α πλαζ Βούλας, το Bloom μας ταξιδεύει σε έναν κόσμο απαράμιλλης ομορφιάς, απόλαυσης και χαλάρωσης.

To Bloom είναι ο ιδανικός καλοκαιρινές προορισμός, συνδυάζοντας παραλία, εστιατόριο και χώρο εκδηλώσεων. Η υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που προσφέρει σε συνδυασμό με την απίστευτη τοποθεσία του πάνω στη θάλασσα συνθέτουν ένα μοναδικό σκηνικό για να απολαύσετε μοναδικές στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Bloom project εστιατόριο Αθηναϊκή ριβιέρα θάλασσα
Η υπέροχη πλαζ

Bloom: Όταν η υψηλή γαστρονομία συναντά το απέραντο γαλάζιο

Το εστιατόριο του Bloom μας προσφέρει ένα αξέχαστο γαστρονομικό ταξίδι με επίκεντρο την ελληνική δημιουργική κουζίνα. Το μενού, φέρει την υπογραφή του καταξιωμένου σεφ του Moorings, Κώστα Λώλα, και με έμφαση στα τοπικά, φρέσκα υλικά απογειώνει τις αισθήσεις μας με γαστρονομικά αριστουργήματα.

Bloom σούσι
Κορυφαία απόλαυση

Bloom σούσι παραλία
Απολαυστικό sushi

Εδώ θα απολαύσετε δημιουργικά πιάτα για όλα τα γούστα. Από εξαιρετικό sushi, ολόφρεσκες σαλάτες, ευφάνταστα ορεκτικά, ζουμερά κρέατα α' ποιότητας, μέχρι θαλασσινά και πεντανόστιμα ζυμαρικά σε διάφορες γευστικές εκδοχές.

Bloom φαγητό
Γαστρονομικές εκπλήξεις

Bloom project εστιατόριο Αθηναϊκή ριβιέρα
Γλυκές απολαύσεις

Φυσικά, η παραλία του Bloom, ακριβώς μπροστά από το εστιατόριο, σας περιμένει για χαλάρωση και βουτιές κάθε στιγμή της ημέρας, ενώ εκτός από φαγητό μπορείτε να απολαύσετε δροσιστικά signature cocktail ή το ποτό σας με την παρέα σας.

Bloom project Αθηναϊκή ριβιέρα ποτό
Απολαύστε το ποτό σας με ατμοσφαιρική διάθεση

Bloom Αθηναϊκή ριβιέρα
Ευφάνταστα κοκτέιλ πάνω στη θάλασσα

Ο χώρος προσφέρεται και για εκδηλώσεις. Η άψογη οργάνωση και εξυπηρέτηση σε συνδυασμό με την υψηλή αισθητική του και τη μαγευτική τοποθεσία με θέα το απέραντο γαλάζιο θα απογειώσουν τις σημαντικές για εσάς στιγμές. Το περιβάλλον είναι ιδανικό για γάμους, βαπτίσεις, εταιρικά event, V.I.P dinners, επαγγελματικά ραντεβού, κα. Το Bloom διαθέτει ανεξάρτητη είσοδο και parking, πρόσβαση σε άτομα με αναπηρία και μπορεί να φιλοξενήσει περισσότερους από 300 καλεσμένους με πλήρη εξοπλισμό.

Bloom εστιατόριο
Μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία πάνω στη θάλσσα

Η επιτομή της παραθαλάσσιας αναψυχής, της υψηλής γαστρονομίας και του διαχρονικού ρομαντισμού.

Δείτε την υπέροχη επίσκεψη του Τάσου Δούση στο Bloom:


Info