Οι καλοκαιρινές μας βραδιές φέρουν την υπογραφή του Mitsis N'U Piraeus Port

Το ολοκαίνουριο εστιατόριο και το Rooftop bar του ομίλου Mitsis γίνονται το νέο hot spot της πόλης

Κορυφαία απόλαυση στο Amber Cellar Restaurant Bar
Κορυφαία απόλαυση στο Amber Cellar Restaurant Bar

Το Mitsis N'U Pireaus Port δεν είναι ένα απλό ξενοδοχείο στον Πειραιά. Πέρα από τη σύγχρονη, πολυτελή αισθητική του, το ξενοδοχείο δίνει μια νέα πνοή στην πόλη με δύο ολοκαίνουριες, εντυπωσιακές αφίξεις. Ένας προορισμός που συνδυάζει εξαιρετική γαστρονομία, τέχνη και διασκέδαση στο λιμάνι του Πειραιά.

Μια αξέχαστη εμπειρία που απογειώνει τις αισθήσεις

Το 4* ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS μας μυεί στη φιλοσοφία της πολυτελούς διαμονής, προσφέροντας στους επισκέπτες του μια ολοκληρωμένη εμπειρία με υψηλού επιπέδου ανέσεις. Η εξαιρετική τοποθεσία στην οποία βρίσκεται το καθιστά ιδανική επιλογή για να εξερευνήσετε την πόλη, καθώς και να απολαύσετε εξορμήσεις τα νησιά του Αιγαίου.

Mitsis N'U Piraeus Port εστιατόριο
Το ατμοσφαιρικό Amber Cellar

Ωστόσο το ξενοδοχείο απευθύνεται και σε όσους θέλουν να απολαύσουν μια υπέροχη έξοδο, ένα επαγγελματικό δείπνο ή μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία στον Πειραιά. Το εστιατόριο του ξενοδοχείου Amber Cellar Bar & Restaurant και το 801 Rooftop Bar αναβαθμίζουν τις καλοκαιρινές μας βραδιές, σε ένα χώρο υψηλής αισθητικής.

installation του Κώστα Βαρώτσου MITSIS
Το εντυπωσιακό installation του Κώστα Βαρώτσου

Όπως θα αντιληφθείτε από την πρώτη στιγμή, η τέχνη έχει δεσπόζουσα θέση στην εμπειρία του επισκέπτη. Το ξενοδοχείο συνιστά αρχιτεκτονική σύλληψη του Δημήτρη Τσαβαράτου και του βραβευμένου γραφείο Divercity Architects υπό την κατασκευαστική επίβλεψη του Σπύρου Ναουμίδη. Σε ένα κτίριο πολιτιστικής κληρονομιάς που από 1888 έως το 1967 στεγαζόταν το αποστακτήριο των ποτών METAXΑ, η ιστορία συναντά τη σύγχρονη τέχνη, δημιουργώντας ένα ατμοσφαιρικό περιβάλλον.

Ο επισκέπτης απολαμβάνει έργα των κορυφαίων Ελλήνων καλλιτεχνών Κώστα Βαρώτσου, Κωνσταντίνου Κακανιά και Ιάσονα Μέγκουλα (CacaoRocks) που κοσμούν μοναδικά τον περιβάλλοντα χώρο.

CacaoRocks mitsis
Το graffiti του Ιάσονα Μέγκουλα - CacaoRocks

Κωνσταντίνος Κακανιάς Mitsis
Ο εικαστικός Κωνσταντίνος Κακανιάς με τους συνεργάτες του

Στο Amber Cellar Bar & Restaurant για ένα εντυπωσιακό ταξίδι γεύσεων

Στο ισόγειο του νέου αστικού lifestyle ξενοδοχείου, Mitsis N’U Piraeus Port, απολαμβάνουμε ένα μοναδικό ταξίδι γεύσεων στην ελληνική κουζίνα με την υπογραφή του Chef Δημήτρη Στειακάκη, και του chef του ξενοδοχείου Στέλιου Μάκαρη, καθώς και μια αποκλειστική λίστα επιλεγμένων ελληνικών κρασιών.

Mitsis N'U Piraeus Port εστιατόριο
Το έργο τέχνης του Κωνσταντίνου Κακανιά

 Mitsis N'U Piraeus Port

Με στόχο να αποτελεί έναν all-day γαστρονομικό προορισμό και σημείο συνάντησης φίλων και συνεργατών, το Amber Cellar Bar & Restaurant μας προσφέρει δημιουργικά πιάτα, που συνδυάζουν την παράδοση και την καινοτομία σε απόλυτη αρμονία. Τρία μοναδικά μενού που θα συντροφεύσουν την ημέρα μας από την ανατολή έως τη δύση του ηλίου: Πλούσιο ελληνικό πρωινό, εκλεπτυσμένο γεύμα και ευφάνταστες επιλογές για δείπνο.

 Mitsis N'U Piraeus Port

Φυσικά, μετά το γεύμα ή το δείπνο σας, απολαύστε την αίσθηση του fine drinking κάθε στιγμή της ημέρας, με signature cocktail που εντυπωσιάζουν.

Mitsis N’U Piraeus Port
Ιδιαίτερες επιλογές που εντυπωσιάζουν κάθε επισκέπτη

Στον εσωτερικό χώρο του Amber Cellar θα ανακαλύψετε το έργο τέχνης του Κωνσταντίνου Κακανιά, μια τοιχογραφία εμπνευσμένη από την ιστορία του κτιρίου και τη φιλοσοφία της Ελλάδας.

Το 801 Rooftop Bar γίνεται το νέο hot spot της πόλης

Η εμπειρία ολοκληρώνεται με ένα εξαιρετικό κρασί ή ένα δροσιστικό κοκτέιλ και εξαιρετικό finger food. Στον 8ο όροφο του ξενοδοχείου, στο ατμοσφαιρικό 801 Rooftop Bar η απόλαυση απογειώνεται με πανοραμική θέα στο λιμάνι και τον Πύργο του Πειραιά.

801 Rooftop Bar Mitsis
Η μοναδική ατμόσφαιρα του 801 Rooftop Bar

Δείτε την απολαυστική εμπειρία του Τάσου Δούση στο μαγικό 801 Rooftop Bar και στο Amber Cellar:

Info