Στο Πιάτσα Καλαμάκι τρώμε το καλύτερο τυλιχτό της πόλης!

Η αγαπημένη μας στάση για λαχταριστό σουβλάκι στην Αθήνα

Στο Πιάτσα Καλαμάκι τρώμε το καλύτερο τυλιχτό της πόλης!

Το να βρεις ένα πραγματικά νόστιμο και ποιοτικό σουβλάκι δεν είναι τόσο εύκολη υπόθεση. Το Πιάτσα Καλαμάκι είναι ένας γευστικός επίγειος παράδεισος για τους λάτρεις του πιο comfort ελληνικού φαγητού.

Η αγαπημένη μας απόλαυση στη Νέα Φιλαδέλφεια

Εδώ και λίγους μήνες, από την αρχή του έτους, απολαμβάνουμε το καλύτερο σουβλάκι και στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ο προσεγμένος χώρος και η ζεστή εξυπηρέτησή του μας περιμένουν κάθε στιγμή της ημέρας για την αγαπημένη μας απόλαυση.

Πιάτσα Καλαμάκι Νέα Φιλαδέλφεια
Ο υπέροχος, προσεγμένος χώρος του εστιατορίου

Η πολυετής εμπειρία του Πιάτσα Καλαμάκι ξεκινά από το 2016 και έως σήμερα έχει καταφέρει να κρατά τον πήχη ψηλά χάρη στην υψηλή ποιότητα των προϊόντων του, την τεράστια ποικιλία που προσφέρει και την ευγενική και υπεύθυνη εξυπηρέτηση. Άλλωστε δεν είναι τυχαία πολυβραβευμένο!

Ξεκινώντας από τα τυλιχτά σουβλάκια, στο Πιάτσα Καλαμάκι έχετε τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε 6 διαφορετικές πίτες - καλαμποκιού, παραδοσιακή, ολικής άλεσης, κυπριακή, αραβική και σάντουιτς. Ο κατάλογος περιέχει περισσότερες από 300 διαφορετικές επιλογές σε τυλιχτά! (ναι, καλά διαβάσατε!) Γύρος κοτόπουλο με τσένταρ και μπέικον, πανσετάκι με Jack Daniel's, ολόφρεσκο μπιφτέκι με παρμεζάνα, μπακαλιάρος πανέ με Αγιόλι, συκώτι, προβατίνα, κεμπάπ, σουτζούκι με πικάντικο Αϊβάρι, καλαμαράκια και φυσικά και vegeterian επιλογές όπως ταλαγάνι και μανιτάρια.

Πιάτσα καλαμάκι σουβλάκι
Το καλύτερο τυλιχτό της πόλης

Πιάτσα Καλαμάκι Νέα Φιλαδέλφεια
Λαχταριστές επιλογές με ολόφρεσκα υλικά

Εξαιρετικά δημοφιλή είναι και τα ζουμερά burger του, με ολόφρεσκα μπιφτέκια που ζυμώνονται καθημερινά με μυστική συνταγή και φυσικά πρωτότυπες σάλτσες και δροσερά λαχανικά, και το λαχταριστό μπουρί Θεσσαλονίκης!

Όμως, η απόλαυση δεν τελειώνει εδώ. Εκτός από το αγαπημένο ελληνικό σουβλάκι, στο Πιάτσα Καλαμάκι θα βρείτε μοναδικές επιλογές σε ορεκτικά, μαμαδίσιες τηγανητές πατάτες με δημιουργικές πινελιές, ολόφρεσκες σαλάτες, πεντανόστιμα μαγειρευτά, σκεπαστές, κρέατα καθώς και χορτοφαγικό μενού.

Πιάτα Καλαμάκι μπέργκερ burger
Τα ζουμερά burger του Πιάτσα Καλαμάκι

Αν θέλετε να δοκιμάσετε κάτι το διαφορετικό και να απογειωθεί η απόλαυση δοκιμάστε το πιτσόγυρο! Η πιο πρόσφατη δημιουργία τους περιλαμβάνει λαχταριστή, αφράτη ζύμη Pinsa Romana, με σάλτσα για πίτσα, gouda, bacon, ντομάτα, πιπεριά και μια γενναιόδωρη ποσότητα φρεσκοψημένου γύρου. Τα λόγια είναι περιττά!

Πιάτσα Καλαμάκι μπουρί
Το ξακουστό μπουρί Θεσσαλονίκης

Φυσικά, τα καταστήματα κάνουν και delivery για να μπορείτε να απολαύσετε το σουβλάκι σας και το σπίτι σας. Θα το βρείτε σε διάφορες περιοχές της Αθήνας: Νέα Σμύρνη, Χαλάνδρι, Κυψέλη, Ηλιούπολη, Πειραιά, Αιγάλεω, Καισαριανή και Νέα Φιλαδέλφεια!

Πιάτσα Καλαμάκι Νέα Φιλαδέλφεια
Το κατάστημα Πιάτσα Καλαμάκι στη Νέα Φιλαδέλφεια

Info

Λ. Δεκελείας 80, Νέα Φιλαδέλφεια

Νέα Σμύρνη

  • 2ας Μαΐου 34

Χαλάνδρι

  • Ηρακλείου 2

Κυψέλη

  • Φωκ. Νέγρη 17 & Θήρας 5

Ηλιούπολη

  • Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως 10 -12

Πειραιάς

  • Ακτή Μουτσοπούλου 23 & Μεσσηνίας 2

Αιγάλεω

  • Δημαρχείου 22

Καισαριανή

  • Φιλολάου 7