GOLOSO: Τα εστιατόρια - εγγύηση για τους λάτρεις της ιταλικής κουζίνας

Κορυφαία απόλαυση με αμέτρητες γευστικές επιλογές

Τα εστιατόρια - εγγύηση για τους λάτρεις της ιταλικής κουζίνας
Τα εστιατόρια - εγγύηση για τους λάτρεις της ιταλικής κουζίνας

Οι μοναδικές γεύσεις, η άριστη εξυπηρέτηση και το φιλόξενο περιβάλλον έχουν αναδείξει τα εστιατόρια GOLOSO στον αγαπημένο γαστρονομικό προορισμό της πόλης.

Στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου, το ιταλικό εστιατόριο GOLOSO ROOFGARDEN σας περιμένει για ένα ταξίδι γεύσεων και αρωμάτων. Εδώ θα βρείτε μια τεράστια ποικιλία σε ζυμαρικά, κρέατα, πίτσες που ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

GOLOSO εστιατόριο
Ο ατμοσφαιρικός χώρος του εστιατορίου

Ποιότητα και απόλαυση που απογειώνουν την εμπειρία μας

Στο GOLOSO η απόλαυση δεν έχει τέλος, με 180 σπεσιαλιτέ, 40 είδη κρασιών και 30 έξτρα υλικά της προτίμησής σας για να συμπληρώσετε.

GOLOSO εστιατόριο
Λαχταριστά πιάτα

Το εστιατόριο εκτός από αυθεντική Ιταλική πίτσα, προσφέρει ορεκτικά που μας ταξιδεύουν Ιταλία, 10 διαφορετικά είδη σαλάτας, ζυμαρικά της επιλογής σας σε πεντανόστιμους συνδυασμούς, 52 σπεσιαλιτέ - πιάτα της ώρα με φιλέτα, σκαλοπίνια, κοτόπουλο, μπιφτέκι, μπριζόλες, γαρίδες και άλλα θαλασσινά. Πρόκειται λοιπόν για αγαπημένο στέκι για όσους ξέρουν να απολαμβάνουν το ποιοτικό φαγητό, με αγνά υλικά και φρέσκια πρώτη ύλη.

πίτσα Goloso
Αυθεντική ιταλική πίτσα

GOLOSO εστιατόριο πίτσα
Αυθεντική ιταλική πίτσα

Φυσικά, η πίτσα του GOLOSO είναι μια must επιλογή. Το μυστικό της επιτυχίας βρίσκεται φυσικά στα εκλεκτά υλικά που χρησιμοποιούν και στον φούρνο με τα ξύλα. Εδώ, δεν γίνονται εκπτώσεις στην ποιότητα και επιλέγονται τα καλύτερα, όπως τυριά Ολλανδίας, ιταλικά ζυμαρικά, τα ντόπια, ολόφρεσκα κρέατα, όπως το μοσχαράκι γάλακτος και ο κιμάς. Ο φούρνος με ξύλα είναι μια ακόμη λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά. Χάρη στο πάντρεμα της παράδοσης με τις δημιουργικές πινελιές, το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

GOLOSO εστιατόριο
Χωριάτικες γεύσεις στον ξυλόφουρνο

GOLOSO ιταλικό
Ζυμαρικά σε ευφάνταστες συνταγές

Το GOLOSO συνοδεύει τις αγαπημένες μας στιγμές

Ο προσεγμένος χώρος και η άψογη εξυπηρέτησή του δημιουργούν την ιδανική επιλογή για μια έξοδο με την παρέα σας. Το ιταλικό εστιατόριο είναι ανοιχτό από το μεσημέρι και προσφέρει τις νοστιμιές του τόσο για το μεσημεριανό σας γεύμα, όσο και ένα όμορφο δείπνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Και φυσικά, όλες τις ώρες της ημέρας, μπορείτε να απολαύσετε τις σπεσιαλιτέ του και στο σπίτι με δωρεάν παράδοση και σε χαμηλότερες τιμές!

GOLOSO εστιατόριο
Το εστιατόριο GOLOSO

Εμπιστευτείτε την άριστη εξυπηρέτηση και τις λαχταριστές γεύσεις του GOLOSO και για τις πιο ξεχωριστές σας στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Στον υπέροχο χώρο του εστιατορίου θα αφεθείτε στα χέρα των ειδικών που θα απογειώσουν τις σημαντικές εκδηλώσεις, όπως την ημέρα του γάμου σας ή τα βαφτίσια του παιδιού σας. Ο χώρος προσφέρεται επίσης και για επαγγελματικές συγκεντρώσεις, ενώ το GOLOSO φέρνει τις νοστιμιές του και στο σπίτι σας στις πιο σημαντικές σας στιγμές σας, όπως γενέθλια και γιορτές.

GOLOSO εστιατόριο
Ατμοσφαρική διάθεση με άψογη εξυπηρέτηση

Τα εστιατόρια GOLOSO βρίσκονται σε διάφορα σημεία της πόλης και χάρη στην πολυετή τους εμπειρία μας προσφέρουν μοναδικές γεύσεις και αρώματα κάθε στιγμή της ημέρας.

Info

Γρ. Λαμπράκη 6, Άγιος Στέφανος

Λ. Πετρουπόλεως 70-72, Πετρούπολη - Ίλιον

Αγ. Ελευθερίου 18, Μενίδι