Santorinia Tavern: Αυθεντική ελληνική κουζίνα στην καρδιά της Σαντορίνης

Το εστιατόριο Σαντορινιά μας υπόσχεται μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία

Santorinia Tavern: Αυθεντική ελληνική κουζίνα στην καρδιά της Σαντορίνης

Μια ξεχωριστή γευστική εμπειρία μας επιφυλάσσουν τα υπέροχα Φηρά της Σαντορίνης. Το εστιατόριο Σαντορινιά με θέα τη μαγευτική καλντέρα και το απέραντο γαλάζιο μας προσφέρει όλες τις παραδοσιακές γεύσεις της Σαντορίνης και της Ελλάδας στο πιάτο μας!

Ο γνωστός επιχειρηματίας Λουκάς Κατρής και ο βραβευμένος με αστέρι Michelin Σεφ Παναγιώτης Γιακαλής, ο οποίος έχει επιμεληθεί το μενού, μας υπόσχονται ότι το πέρασμα μας από την Σαντορινιά ταβέρνα θα μας μείνει αξέχαστο.

santorinia tavern
Παραδοσιακές γεύσεις

Ο απόλυτος προορισμός για αυθεντική Ελληνική κουζίνα και φιλοξενία

Τα φρέσκα, τοπικά υλικά από ντόπιους παραγωγούς, η ποιοτική πρώτη ύλη και ο σεβασμός στην παράδοση είναι τα κύρια συστατικά της επιτυχίας στη Σαντορινιά. Εδώ θα απολαύσετε μια σειρά από πεντανόστιμα πιάτα με άρωμα Σαντορίνης! Τοπική φημισμένη φάβα, κροκοσέλα, κατσικάκι στη γάστρα, κολοκυθάκια αυγολέμονο, τέλειο μουσακά, ολόφρεσκα ψάρια, ψητό καλαμάρι, ντοματοκεφτέδες και ντόπια κρέατα. Ένα κορυφαίο ταξίδι γεύσεων!

santorinia tavern
Santorinia Tavern: Αυθεντική ελληνική κουζίνα

Και φυσικά, εκτός από τα λαχταριστά πιάτα που θα δοκιμάσουμε, τις στιγμές μας θα απογειώσει η ζωντανή και φιλόξενη διάθεση του εστιατορίου. Μια ολοκληρωμένη ελληνική εμπειρία με παραδοσιακή μουσική, εντυπωσιακή θέα και φυσικά μεζέδες που θα συνοδεύσουν κάθε στιγμή της ημέρας μας στο νησί.

Αν λοιπόν θέλετε να γλεντήσετε like a local και να απολαύσετε μια ζεστή ατμόσφαιρα και ένα υπέροχο δείπνο με την παρέα σας στη Σαντορίνη, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Σαντορινιά.

Info