Limanaki Seafood Restaurant: Το απόλυτο στέκι για τους λάτρεις των θαλασσινών

Για μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία με θέα το απέραντο γαλάζιο

Limanaki Restaurant
Limanaki Restaurant

Σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία ακριβώς πάνω στη θάλασσα, η ψαροταβέρνα Limanaki Seafood Restaurant μας μυεί στη φιλοσοφία του ολόφρεσκου θαλασσινού.

Για τα καλύτερα ψάρια και θαλασσινά στη Ρόδο επιλέγουμε Limanaki Restaurant

Στα γραφικά Κολύμπια της Ρόδου, το εστιατόριο γίνεται κυριολεκτικά ένα με τη θάλασσα. Ο προσεγμένος, φιλόξενος χώρος σας περιμένει να απολαύσετε ολόφρεσκα ψάρια και θαλασσινά σε δημιουργικά πιάτα. Χτισμένο στην άκρη της παραλίας απολαμβάνει μαγευτική θέα στο απέραντο γαλάζιο, ενώ αποτελεί και ιδανική επιλογή για ένα φανταστικό γεύμα μετά τις βουτιές σας.

Limanaki Restaurant
Μαγευτική θέα

Limanaki Restaurant
Εξαιρετικά πιάτα

Από το 1951, ο παππούς της οικογένειας, ο Μιχάλης, δημιούργησε την πρώτη ψαροταβέρνα στα Κολύμπια, το Λιμανάκι. Περνώντας από γενιά σε γενιά και διατηρώντας την παράδοση και την αγάπη για το καλό φαγητό, μπορούμε σήμερα να απολαμβάνουμε την πολυετή εμπειρία τους στα ψάρια και τα θαλασσινά.

Limanaki Restaurant
Ολόφρεσκα ψάρια και θαλασσινά

Δροσιστικές σαλάτες και ορεκτικά, κρύα και ζεστά πιάτα όπου πρωταγωνιστεί το ψάρι, ζυμαρικά με θαλασσινά και εξαιρετικές επιλογές για τους λάτρεις του ωμού ψαριού. Με έμφαση στην πρώτη ύλη και στην ποιότητα της και με μεράκι για το καλό φαγητό, στο Limanaki Seafood Restaurant η απόλαυση είναι δεδομένη.

Limanaki Restaurant

Το πλούσιο μενού θα σας εντυπωσιάσει. Ο σεφ επιμελείται τα πιάτα σας ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε ταλιάτα τόνου με φύκια και λαιμ sauce, εξαιρετικό ceviche και ταρτάρ σολωμού. Ο σομελιέ θα σας προτείνει το κατάλληλο pairing για να απογειώσετε τις μοναδικές αυτές γεύσεις στον ουρανίσκο σας.

Info